İnatla bir gün ANNE olacağım !

--------------------------------------------------------------------------------

♥ Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Bayramlar,milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Bayramınız kutlu olsun toiğin gülleri opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

sinemcim sagol ya bir tek sen yazmışsın kolay gelsin diye yerimseniben
şebnemcim hayırlısyla gelmiştir bebegin allahım emeklerimizin karşılıgını gösterecek inşallah
semacım sinemcim sizlerinde bayramı mübarek olsun
diger arkadaşalar sizlerinde bayramınız mübarek olsun bayramdan sonra allahım yaptıgımız duaları geri çevirmez bol hamiş haberleri gelsin inşallah..

hayırlı bayramlar olsun burdaki herkesin inat ettiği bebeler dileriim en kısa zamanda sağlıkla gelsin :lepi:

herkesin bayramı mübarek olsun arkadaslar
yeğenlerimede hayırlı bayramlar diliyorum
dualarımız kabul olsun insallah.....

herkese hayırlı güzel bayramlar kızlar, hepinizi öpüyorum

mardindeyim, çok güzel ve cok fazla gezecek yeri var, acayip farklı bir dünya burası...

ben kırmızıları yedim bu arada(( bayram şekeri derken biber yedim valla, yine diyorum canımız saolsun napalım...

hoşçakalın...

hepinize hayırlı umutlu mutlubayramlar....

ayşeciğim iyi gezmeler mardinde....hayırlısı böyleymiş hakkında canım...

mardin yaşadığım şehir...büyülü bir havası vardır...orda aşık olup orda evlendim...mucizevi bir yer..şimdi ankarada ailemin yanındayım..bayramdan sonra dönüyorum evime..tadını çıkart cetrefilli..erdobaya uğramadan, balkonunda acı bir kahve içmeden gelme :dance:

selam kızlar bayramınız mübarek olsun hepinize sevgilerimi yolluyorum.
bugün kan da baktırdım sonuç negatif. yani tüp bebek tedavisi hüsran oldu.
geçmişi okuyamadım. umarım hakkımızda hayırlısı olur. benim için üzülmeyin ben pes etmedim bir daha deneyeceğim. hepinizi seviyorum kendinize iyi bakın

şebocum canım benim hayırlısı olsun ikinci denemede olur inşallah sende bu azım olduktan sonraa ama sen yinede kırmızıları görmeden ümidini yitirme
prenses sende adet olmadan git bence alttan muane ediyorlar çünkü adetliyken yapılmaz adetine yakın git hormon testi adetliyken yapılıyor çünkü.. her doktor farklı alllah gönlünün muradını versin...

Merhaba kızlar bayramınızı kutlayamadım evde net yoktu annemlerdeim kutlim dedim Allah ım hayırlı bayrmlar yaşatsın hepinize.
Ayşecim umudumuz bir dahaki aya kaldım desene olsun azimliyiz biz
Şebnemcim karamsarlığa kapılmak yok bi adet ol bakalım görelim üzmeyesin kendini.

hepinizin bayramı kutlu olsun inatçı kızlar inadınızı seveyim sizin . ............ BAYRAM GÜNÜDE DURMAK YOK "HAYDı KIZLAR ıNADA"inat etmeyen kimse kalmasın!!!!!!!!!!!!!!!!

cnm allh bu ay da vermediyse vrdır bir bildiği,anını sıkma emi, insallah hayırlı zamanda bebişin gelcek birtanem,bu arada benm yerime de gezz

şebiiimmmmmm, adet olana kadar sonuç negatf demee, haylıırlısı ne zamansa o zaman gelecek bebişlerin ne olur inadını hiiç kırma birtanemm

cnm adetin 2. ya da 3. günü çağırıyor drlar,sen yine de drunu ara sor daha iyi olur

kızlar bayram nasıl geçior, umarım herkes iyidir, kızımla öpüyoruz sizi teyzleriiopuyorumnanaktan

slm kızlar bende 9 gun gecıkmeden sonra bırden bır kanamayla kırmızı yedım halbukı test yapmıstım sılık cıkmıstı kanama oldu aynı gun

merhaba arkadaslar....bende tam tamina 2 senedir ugrasiyorum bebegim olsun diye...ama yok...yok...yok...umidimim kesmedim demek istiyorum ama neredeyse pes etmek uzereyim. belki biraz destek bulurum diye geldim...tavsiyelerinize ihtiyacim var... gecmisi hic okumadim...kim nelerden gecip geldi buralara bilmiyorum. insallah bundan sonra tanisir arkadas oluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…