slm kızlar bende 9 gun gecıkmeden sonra bırden bır kanamayla kırmızı yedım halbukı test yapmıstım sılık cıkmıstı kanama oldu aynı gun
merhaba arkadaslar....bende tam tamina 2 senedir ugrasiyorum bebegim olsun diye...ama yok...yok...yok...umidimim kesmedim demek istiyorum ama neredeyse pes etmek uzereyim. belki biraz destek bulurum diye geldim...tavsiyelerinize ihtiyacim var... gecmisi hic okumadim...kim nelerden gecip geldi buralara bilmiyorum. insallah bundan sonra tanisir arkadas oluruz.
selam canlarım ramazan bayramınızı kutlarım..(ben iyiyim gebelik iyi gidiyor normal herşey geçen gün cinsiyetini sormuşsunuz oğlan olacak teyzeleri)( oğlum seneye bayrama öper artık ellerinizden) Aramıza yeni arkadaşlar gelmişler onlarada merhabalar...............Hepinizi öptüm görüşmek üzere
herkese hayırlı bayramlar kızlar
ayşem olsun bidahakii aya olur canım takma sen
aferım şebocum pes etmek yok
yenı gelenler hoş gelmiş sefa gelmiş
benım dunur bursada 2 hafta kısmetse haftaya görüşücez haberiiz olsun net yokmuş anacığında giremiyomuş hepinize selamı var
saol feyzacım, gezdim vallacanım ayşecim olsun üzülmek yok yola devam mardinde iyice gez keyfini çıkar iyi eglenceler...
dogru diyosun yasemincim hakkımızda hayırlısıhepinize hayırlı umutlu mutlubayramlar....
ayşeciğim iyi gezmeler mardinde....hayırlısı böyleymiş hakkında canım...
erdobayı duymadım, orayı gezdirmedileeermardin yaşadığım şehir...büyülü bir havası vardır...orda aşık olup orda evlendim...mucizevi bir yer..şimdi ankarada ailemin yanındayım..bayramdan sonra dönüyorum evime..tadını çıkart cetrefilli..erdobaya uğramadan, balkonunda acı bir kahve içmeden gelme :dance:
tüp bebek tedavisi şimdilik hüsran oldu, daha yolun başındayız, bunda sonraki hayırlı haber olur inşallah şebocum...:1hug:selam kızlar bayramınız mübarek olsun hepinize sevgilerimi yolluyorum.
bugün kan da baktırdım sonuç negatif. yani tüp bebek tedavisi hüsran oldu.
geçmişi okuyamadım. umarım hakkımızda hayırlısı olur. benim için üzülmeyin ben pes etmedim bir daha deneyeceğim. hepinizi seviyorum kendinize iyi bakın
asişim evet canım azimliyiz, inatçıyızkaydirigubbakcemile3Merhaba kızlar bayramınızı kutlayamadım evde net yoktu annemlerdeim kutlim dedim Allah ım hayırlı bayrmlar yaşatsın hepinize.
Ayşecim umudumuz bir dahaki aya kaldım desene olsun azimliyiz biz
Şebnemcim karamsarlığa kapılmak yok bi adet ol bakalım görelim üzmeyesin kendini.
yok pınarcım yaa canımı sıkmadım desem yalan olur da tatilimi de yemedim yani karamasarlıklazemuszemuscnm allh bu ay da vermediyse vrdır bir bildiği,anını sıkma emi, insallah hayırlı zamanda bebişin gelcek birtanem,bu arada benm yerime de gezz
kızlar bayram nasıl geçior, umarım herkes iyidir, kızımla öpüyoruz sizi teyzleriiopuyorumnanaktan[/B]
selam canlarım ramazan bayramınızı kutlarım..(ben iyiyim gebelik iyi gidiyor normal herşey geçen gün cinsiyetini sormuşsunuz oğlan olacak teyzeleri)( oğlum seneye bayrama öper artık ellerinizden) Aramıza yeni arkadaşlar gelmişler onlarada merhabalar...............Hepinizi öptüm görüşmek üzere
sehercim takmıycam canım benim, sizin desteğiniz olmasa napardım bilmiyorum, gelince kızçeden iki foto koy da bayramlıklı, keyfimiz gelsin.herkese hayırlı bayramlar kızlar
ayşem olsun bidahakii aya olur canım takma sen
aferım şebocum pes etmek yok
yenı gelenler hoş gelmiş sefa gelmiş
benım dunur bursada 2 hafta kısmetse haftaya görüşücez haberiiz olsun net yokmuş anacığında giremiyomuş hepinize selamı var
pınarcım bu fotodaki sen misin canım?bu arada yeni fotomu çekti kardeşim, hemencik avatara ekledim, çok begendiimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?