İnatla bir gün ANNE olacağım !

selam canlarım ramazan bayramınızı kutlarım..(ben iyiyim gebelik iyi gidiyor normal herşey geçen gün cinsiyetini sormuşsunuz oğlan olacak teyzeleri)( oğlum seneye bayrama öper artık ellerinizden) Aramıza yeni arkadaşlar gelmişler onlarada merhabalar...............Hepinizi öptüm görüşmek üzere

herkese hayırlı bayramlar kızlar
ayşem olsun bidahakii aya olur canım takma sen
aferım şebocum pes etmek yok
yenı gelenler hoş gelmiş sefa gelmiş
benım dunur bursada 2 hafta kısmetse haftaya görüşücez haberiiz olsun net yokmuş anacığında giremiyomuş hepinize selamı var

Arkadaslar cevaplariniz icin cok tesekkur ederim. Rabbim hepimize bebegimizi kucagimiza almayi nasip etsin..(amin)

slm kızlar bende 9 gun gecıkmeden sonra bırden bır kanamayla kırmızı yedım halbukı test yapmıstım sılık cıkmıstı kanama oldu aynı gun

canım öncelikle hoşgeldin aramıza, umarım bi dahaki sefere bebiş haberi verirsin, burada herkes aynı amaç için birbirine destek oluyor, tekrar hoşgeldiin

hoşgeldin cnm,ümidini kaybetme, hayırlı zamanda herkesin bebişi gelcek birer birer

canım benim hayırlı olsun oğluşun, allahım eli ayagı düzgün versin de kız erkek hiiç farketmez, yalnız daha erken belli olmamış mıydı senin bebişin cinsiyeri annesi?

hayırlı yolculuklar cnm, prensesine de kendine de iyi bak emii

günaydın canlarım nasılsınız geçmiş bayramınız hepinizin kutlu olsun sağlık mutluluk getirsin
yeni arkadaşlar hoş geldiniz aramıza

şebo ayşem hayırlısı olsun canlarım allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimizeee

canım ayşecim olsun üzülmek yok yola devam mardinde iyice gez keyfini çıkar iyi eglenceler...
saol feyzacım, gezdim valla
hepinize hayırlı umutlu mutlubayramlar....

ayşeciğim iyi gezmeler mardinde....hayırlısı böyleymiş hakkında canım...
dogru diyosun yasemincim hakkımızda hayırlısı
erdobayı duymadım, orayı gezdirmedileeer( ama mor gabriel, deyrulzafaran, midyat, dara.. gibi yerleri gezdim, çok begendim. gercekten mistik bi havası var mardinin...

tüp bebek tedavisi şimdilik hüsran oldu, daha yolun başındayız, bunda sonraki hayırlı haber olur inşallah şebocum...:1hug:
asişim evet canım azimliyiz, inatçıyızkaydirigubbakcemile3

yok pınarcım yaa canımı sıkmadım desem yalan olur da tatilimi de yemedim yani karamasarlıklazemuszemus
biz de seninle kızını öptük canım benim

sehercim takmıycam canım benim, sizin desteğiniz olmasa napardım bilmiyorum, gelince kızçeden iki foto koy da bayramlıklı, keyfimiz gelsin.
bu arada yeni fotomu çekti kardeşim, hemencik avatara ekledim, çok begendiimmmm
pınarcım bu fotodaki sen misin canım?

sinemcim günaydın , hepinize günaydın kızlar. ben dün gece 3te sivasa indim, uykusuzluktan ölüyorum.. öglen 2de randevum var, adetin 3. günü gel demişti doktorum da bugün 4. günü, bakalım klomenden fayda görürüm inşallah..

günaydın cnm arkadaşlarımmm bende geldim artık işteyim ama gün saymaya başladım tek tek..şafağımı beklicem.. masam işim sanki benim değilmiş gibi geldi benim yerime bir arkadaş oturmuş oyüzden düzen değişmiş.bide doğum izni moduna girdim sanırım iyice uzak geldi..

şebocum senii inadından dolayı tebrik ediyorum sonuçta bu sefer bir tane yerleştirildi oyüzden olasılık düşüktü diye düşünüyorum inşallah birdahaki sefer rabbim güldürcek yüzümüzü..

ayşecimm sende kırmızı yemişsin hayırlısı birtanem gönül isterdi ki güzel haberler alalım bekleriz biz genede :)

amanınn selencim maşallah barekallahh allah nazarlardan korusunn tombiş biş olmuş bu kız yaa yerim onu benn....

pınaaaarr şimdi bu resimdeki sensin değil mi ayy süper yaa maşallah cnmmm

seherim maşallah kızına ve sana allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım nice bayramlara
ayşem umarım kontrolde güzel haberlerle gelirsin klomen verecek mi dr. sana söyledimi daha önce canım
merviş sen nasılsın canım
asişim nasıl geçti bayramın

sağol sinemcim iim çok şükür işe başlamanın verdiği sıkıntı işte..
bi önceki sayfada avatardaki resim göbüşlü pınarın

herkeslere hayırlı sabahllar geçmiş bayramınız mübarek olsun tekrardan.şebo ayşem hayırlısını neyse o olsun canlarım.hiç adet olamayan,hatta kadın hastalıkları yüzünden sağlıklı cinsel ilişki de bulunamayacakları için evlenemeyen insanlar var bunları düşünmemiz lazım ve şükretmemiz lazım.herşeyin hayırlısı.ammaaa vazgeçmek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…