İnatla bir gün ANNE olacağım !

ay seher ben selenin bu resmine bayıldım avatarındaki bebekle ne tatlı gülmüş kaydirigubbakcemile3

seher ya sana bişi sorcam böle bazen karnımın bi tarafı semsert oluyor sanki biyerlerini dayıyor gibi sanada olur muydu?

evet canım yarın öbürgün bi tarafa toplaıp tepelr oluşturcak sen hesas o zaman gör bıde karnın ortadan 2 ya ayrılıyo bı yer çukur bı yerdağ

ben geldim kızlar, doktorcumdan fırca yedim rahatladım, adetimin 4. günü diyte gittim, klomen yazdı, iğne de yazdı, gelecek hafta carsamba gidicem yine, dedim ameliyat olalı 5 ay olacak ankaradaki doktorum 6 aydan sonra tüpe başlarız demişti dedim, hem güldü hem kızdı, dedi ki tüp için geçerli bir sebebin yok, yani yumurtlamada rahimde bişey yokken neden tüp olsun ki dedi... hayırlısı artık, karından ultrasonla baktı, aylık oluşup atılan kist var mı diye, yokmuş allaha şükür... durum böyleyken böyle kızlar, şimdi evdeyim...

güzel canım inşallah o klomen sana hayırlı gelir.oh olsun kızdı sana.doğru diyo bee tüp için bi sebebin yokki.:tomato:

oh süper cnm maşallah sana ben bu doktorunu çook sevdim tabi kız hemen ne öle tüp bebe önce bi aşılama deneyelim der ki sende onada gerek yok zamana ihtiyacın var senin sincap için
anacım uykudan gözlerimi açamıyorumki.üstelik annemlerde uykumu gayet güzel almıştım.
amanda aman az da kalmışş gülsümcüğümee acep:kedi:

seher valla çok değişik şeyler oluo içimde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 daha neler görcez bakalım

anam sen fırca yemeden rahat etmıyon kı ohhhhhhhhhhh iyi olmuş canıma deysın
kız uykucu tatılden de yenı çıktık amma sen çok pışpırıkmı oynadında yoruldun bu kadar heeee

zaten ben artıkın msnde çoklu muhabbet kurcam anam burdan yazmıyonuz be hep durtuyoz sizi

anam sen fırca yemeden rahat etmıyon kı ohhhhhhhhhhh iyi olmuş canıma deysın
kız uykucu tatılden de yenı çıktık amma sen çok pışpırıkmı oynadında yoruldun bu kadar heeee

valla oynamadım şu önemli günleri geçtik daha oynamadık nerdeyse bir haftadan sonra akşam oynadık işte sölemesi ayup.ama annemlerde çok güzel uyudum.:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…