kızlar bana musade cok mıdem bulandı
aynı sırıtıyolar dimi kaydirigubbakcemile3
huu gülsüm kız neden yazmıyosun
ben geldim kızlar, doktorcumdan fırca yedim rahatladım, adetimin 4. günü diyte gittim, klomen yazdı, iğne de yazdı, gelecek hafta carsamba gidicem yine, dedim ameliyat olalı 5 ay olacak ankaradaki doktorum 6 aydan sonra tüpe başlarız demişti dedim, hem güldü hem kızdı, dedi ki tüp için geçerli bir sebebin yok, yani yumurtlamada rahimde bişey yokken neden tüp olsun ki dedi... hayırlısı artık, karından ultrasonla baktı, aylık oluşup atılan kist var mı diye, yokmuş allaha şükür... durum böyleyken böyle kızlar, şimdi evdeyim...
oh süper cnm maşallah sana ben bu doktorunu çook sevdim tabi kız hemen ne öle tüp bebe önce bi aşılama deneyelim der ki sende onada gerek yok zamana ihtiyacın var senin sincap içinben geldim kızlar, doktorcumdan fırca yedim rahatladım, adetimin 4. günü diyte gittim, klomen yazdı, iğne de yazdı, gelecek hafta carsamba gidicem yine, dedim ameliyat olalı 5 ay olacak ankaradaki doktorum 6 aydan sonra tüpe başlarız demişti dedim, hem güldü hem kızdı, dedi ki tüp için geçerli bir sebebin yok, yani yumurtlamada rahimde bişey yokken neden tüp olsun ki dedi... hayırlısı artık, karından ultrasonla baktı, aylık oluşup atılan kist var mı diye, yokmuş allaha şükür... durum böyleyken böyle kızlar, şimdi evdeyim...
amanda aman az da kalmışş gülsümcüğümee acep:kedi:anacım uykudan gözlerimi açamıyorumki.üstelik annemlerde uykumu gayet güzel almıştım.
işyerine geri dönmedim ya o yüzden online olursam ayıp olur dedim:)
anam sen fırca yemeden rahat etmıyon kı ohhhhhhhhhhh iyi olmuş canıma deysın
kız uykucu tatılden de yenı çıktık amma sen çok pışpırıkmı oynadında yoruldun bu kadar heeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?