oh süper cnm maşallah sana ben bu doktorunu çook sevdim tabi kız hemen ne öle tüp bebe önce bi aşılama deneyelim der ki sende onada gerek yok zamana ihtiyacın var senin sincap için
amanda aman az da kalmışş gülsümcüğümee acep:kedi:
seher valla çok değişik şeyler oluo içimde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 daha neler görcez bakalım
inşallah dersın gulum
ula gülsüm korkuttun beni alttan muayene edecek diye, doktorun odasına da emremle girmiştik, muayeneye alalım diyince, neee dedim, karından bakcaz dedi, anacım ben bu adama daha ne kadar rezil olucam acaba:roflol: rahim filmi çekerken de soruyorum habire yapısıklık var mı var mı diyr, yakından bakmam lazım dedi, nereye daha yakından bakcan dedim, filme imiş megersem:roflol::roflol:
ooh yarasın seloşaaa hihoyyytçorbada ilk deneyımı yaptık domateslı tarhana çorbası tabı tarhana selene ozel yapıldı kurutuldu 1 kase götürdü cadı yupiiiiiiiiiiiii maşallah maşallah
kız bi sus doktor sana bidaha randevu vermicek çattık belaya dicek:bbo:ula gülsüm korkuttun beni alttan muayene edecek diye, doktorun odasına da emremle girmiştik, muayeneye alalım diyince, neee dedim, karından bakcaz dedi, anacım ben bu adama daha ne kadar rezil olucam acaba:roflol: rahim filmi çekerken de soruyorum habire yapısıklık var mı var mı diyr, yakından bakmam lazım dedi, nereye daha yakından bakcan dedim, filme imiş megersem:roflol::roflol:
canım benim mervem az kalmış bana evet az ama neyime az kalmış görcez.:roflol:
saol feyzacım, gezdim valla
dogru diyosun yasemincim hakkımızda hayırlısı
erdobayı duymadım, orayı gezdirmedileeer( ama mor gabriel, deyrulzafaran, midyat, dara.. gibi yerleri gezdim, çok begendim. gercekten mistik bi havası var mardinin...
tüp bebek tedavisi şimdilik hüsran oldu, daha yolun başındayız, bunda sonraki hayırlı haber olur inşallah şebocum...:1hug:
asişim evet canım azimliyiz, inatçıyızkaydirigubbakcemile3
yok pınarcım yaa canımı sıkmadım desem yalan olur da tatilimi de yemedim yani karamasarlıklazemuszemus
biz de seninle kızını öptük canım benim
sehercim takmıycam canım benim, sizin desteğiniz olmasa napardım bilmiyorum, gelince kızçeden iki foto koy da bayramlıklı, keyfimiz gelsin.
pınarcım bu fotodaki sen misin canım?
sinemcim günaydın , hepinize günaydın kızlar. ben dün gece 3te sivasa indim, uykusuzluktan ölüyorum.. öglen 2de randevum var, adetin 3. günü gel demişti doktorum da bugün 4. günü, bakalım klomenden fayda görürüm inşallah..
amanınn selencim maşallah barekallahh allah nazarlardan korusunn tombiş biş olmuş bu kız yaa yerim onu benn....
pınaaaarr şimdi bu resimdeki sensin değil mi ayy süper yaa maşallah cnmmm
evet avatarımdaki foto benimmmopuyorumnanaktan:kedi:
teşekkürler teyzzoşları buyuyo benım kızım işte ite
maşallah selen bebemize, kocaman olmuş, bizimkiler de mi böle kocaman olcaaaakhihoyyyt
nabersiniz kızlar? gününüz güzel geçmiştir umarım, geçmişi çok okuyamadım hepiniz iyi misiniz bakiim teyzoşları?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?