İnatla bir gün ANNE olacağım !

canım benim mervem az kalmış bana evet az ama neyime az kalmış görcez.:roflol:

kızlar pazar günü halamlara gittim.şu telefon çalsın alooo halaaa hamileyimmm demeni nasıl bekliyorum bi bilsen diyo canım halam ya.

ula gülsüm korkuttun beni alttan muayene edecek diye, doktorun odasına da emremle girmiştik, muayeneye alalım diyince, neee dedim, karından bakcaz dedi, anacım ben bu adama daha ne kadar rezil olucam acaba:roflol: rahim filmi çekerken de soruyorum habire yapısıklık var mı var mı diyr, yakından bakmam lazım dedi, nereye daha yakından bakcan dedim, filme imiş megersem:roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol:

çorbada ilk deneyımı yaptık domateslı tarhana çorbası tabı tarhana selene ozel yapıldı kurutuldu 1 kase götürdü cadı yupiiiiiiiiiiiii maşallah maşallah

çorbada ilk deneyımı yaptık domateslı tarhana çorbası tabı tarhana selene ozel yapıldı kurutuldu 1 kase götürdü cadı yupiiiiiiiiiiiii maşallah maşallah
ooh yarasın seloşaaa hihoyyyt
kız bi sus doktor sana bidaha randevu vermicek çattık belaya dicek:bbo:
canım benim mervem az kalmış bana evet az ama neyime az kalmış görcez.:roflol:

:kedi: anladın sen kız ne olduğunuu :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Selam kızlar herkez dÖnmÜŞ hemen hemen ayŞecım pek hoŞsun yanııı
sehercım kızınla senınde resmın var sanırım maŞallah allah nazarlardan saklasın hasta olan arkadaŞlarım geÇmıŞ olsun gÜlsÜmcÜm ben lıstede yokum mervecım ısım sÜper olmuŞ maŞallah...
Pınarcım doktor gÜn verdımı armıza yenı, gelenler hoŞgelmıŞ
sınemcım konturolden haberdar et bızı merak ederız

Benım bayram kÖtÜ geÇtı kızlar bırıncı gÜnÜ yanlızdım eŞım nÖbetÇıydı sıkıldım tek.. Mezara falan gıttım geldım uyuyamadım sıkıntıdan patladım sızlerınkı yogum geÇmıŞtır..

günaydın kızlar nasılsınız ben işte idare eder karın ağrısı mide bulantısı devam haplarımı bir bıraksam ishal kaldığı yerden devam edecek gibi
geçmişi okuyamadım güzel haberler varmı

gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sinemım daha iyiymisin şimdi
feyzacım olsuun canım napalım eşinin işi varmış

günaydınnn uykucuu arkadaşlarımmmm.. hadi bakalım nerdeymiş bana uykucu diyen güzelleeeeer uykucuuu uykucuuuuuuuuu..

buarada razişden haber alan var mı regl oldu mu:Saruboceq:

Günaydın kızlar inşallah iyisinizdir gününüzün güzel geçmesi dileğiyle...
Kızlar ben dün giremedim malum vergiler vardı ki bugün de var eve 8 de gittim eşimin surat bi karış tabi kızmış bana sanki ne suçum varsa yollamazlarsa nasıl gidim eve. Neyse sonra buzları erittik ama evdeki yemekleri ısıtmadan yedim kızdımda karnım ağrıyo akşamdan beri yani kendime zarar etmiş oldum. Sabah sıcak süt falan içtim bakalım iyi gelir belki.

Sinemcim biraz daha iyiymişin sanırım cnm dikkat et sonra eşin der karıma iyi bakmamışınız diye ne cevap veririz minnoşum. Sen bize lazımsın.

Razişçim ne zaman gelecek aramıza özledik valla

Feyzacım cnm valla bayram diye çok mu şey bekliyoruz bilmem bizimkide bi tuhaftı bişey anlamadım valla iyi kötü arası gidip geldi. Allah ım diğer günlerinizi bayram tadında geçirmek nasip etsin cnm

asişim valla erkekler alem zaten sen keyfinden çalışmıosun hamile hamile.. ama gülüm kendine dikkat et sen.

asiye kız göbüşün çıkmadı mı koysana resmini?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…