İnatla bir gün ANNE olacağım !

bı gavıskon var mamasına karışıcak 2 kes gunde
bıde mıltılon va sabah akşam

bı gavıskon var mamasına karışıcak 2 kes gunde
bıde mıltılon va sabah akşam

gaviscon yetişkin ve bebek reflüsünde veriliyor canım.yani mama yada süt bebeği rahatsız ediyor geğirir gibi ağzına geliyor yedikleri mide bulantısı yapar yanma yapar ondan vermiş olabilir canım doktor. diğer ilacı bilmiyorum ama.

buyuk ıhtımalle sadece mama yediği zaman olduğu için verdi canım zaten bende öyle düşündüm sağolasın

bak o nazarboncuğa tıkla aysem sayfa açılıyo orada bak neye puan yetıyo satın al sonrada hedıye gönder
kız mervıs sansa kus patık bıtmış

olsunn kız çayda süper geldiiiiiii sağolasınn bende kıskanıodum neden benim bişeyim yok diye:hulya: patiğimi kendim öreyim bari:sm_cool:

amanınnnnnnnn süper ya ben çok sevdim bu alışveriş işini seherim kesene berekeeet

cnmm senin takvim neyi gösterio ben anlamadımkafamçokkarıştı

evet canım gaviscon bebek reflusu ıcın verılıyo bızde kullandık multımum kullandık bızde daha ne ılaclar ama bıze fayda etmıyo hıcbısey zamanla gecıcek bızım....ıns faydasını cabuk gorursunuz canımmm

mervecım nasılsın canım nasıl gıdıyo hamılelık kocaman olmus fıstıgın

cnm çok şükür sona az kaldı hayırlısıyla birde doğum yaptığım günüde görsem.:kedi:
ecrin nekadarlıkken doğmuştu cnm kaç kiloydu? bir arkadaşımın erken doğum riski varda ondan sordum..

senin nası gidio hem iş hem ecrin?

valla didim gecen unuttun bızı deyı amma unutmadım didi kaldı öyle

kızlar azönce arkadaşa resim çektirdim göbeklii akşama evden eklerimkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…