İnatla bir gün ANNE olacağım !

cnmm senin takvim neyi gösterio ben anlamadımkafamçokkarıştı

ben de şimdi sorunu anlayamadım ama :sm_confused:anladığım kadarıyla cevap vereyim
daha önce yazdığım bi msjımdaki takvimimi mi soruyorsun.
ben advanced women calendar diye bir program indirdim bilgisayarıma orda adet günümü ateşimi fik fik durumumu yazıyorum falan hangi gün erkek bebeğe hamile kalmaya uygun hangi gün kız için yada yumurtlama günüm ne zaman falan diye gösteriyo. yumurtlama günümü 28 29 30 eylül den biri olarak verdi çünkü bu ara düzensizim. kist olduğu için arası bi uzadı bi kısaldı falan. onu kastetmiştim.
ama ben yumurtlama belirtilerini dün yaşadım aksi gibi 27-28-29 da çalıştık dün bişiy yapamadık onu yazmıştım tabi kastettiğin buysa

bide bambaşka bişiy sormuş falan olurmuşsun komikliğimi düşünemiyorum bile :roflol:

canım ecrın 37 haftalıkltı ama gelişim geriliği oldugu için 33 haftalık bıbebek gelısımındeydı..2 040 gr 44 cm dogdu..allah yardımcısı olsun canım premature bebek bakımı cok zor..
bıde ınsanların gereksız yorumları ınsanı cok yıpratıyo hep normal cocuklarla kıyaslanması...

cok zor canım artık calısmaktan nefret edıyom gunde 10 kez arıyom evı napıo dıyo...cok ozluyorum cok vakıt gecıremıyorum haftasonlarını iple cekıyorummm

kızlar yaa öğlen farkettim de benim ellerim kollarım vücudum bi garip bugün.dikkatimi çekti damarlarım aşırı derecede belli.keşke resimin koysam da görseniz çok garip.elimin içi üstü kollarım yeşil yeşil damarlarım belirgin. sanki derim şeffaf gibi. göğüslerim de aynı şekilde. neden olur ki acep hamişlikle ilgisi var mıdır? yada bu kadar erken belirti verir mi?

kız merve benım ayakabıdanmı yoksa kırmızı kurdelalımı
evet şekercim seninki esas güzeliikaydirigubbakcemile3
hım o takvimi görmedim ama ama şuan ki 15 weeks yazanı opuyorumnanaktan
aminn cnm inşallahh şuan 30.haftada hayırlısıyla o da atlatır inşallah

benim de damarlarım belirgin ama göğüs kısmımdaki inşallah cnm hihoyyyt

kızlar yav selen 4 te mama yedi şimdi az gene çıkardı sankı peynır kesmiği gibi b u kıza noluyo yav

öylede merve zaten ayakta patık far sırtta yelek daha nası sıcak tutam kulotlu çorabı var ustunde bı çorap ve patık bide eşortman üstünde atlet pijaması yelek var

öylede merve zaten ayakta patık far sırtta yelek daha nası sıcak tutam kulotlu çorabı var ustunde bı çorap ve patık bide eşortman üstünde atlet pijaması yelek var

tamam cnm yeter haklısın önceden belki üşüttüyse olur annesi herkes grip mikrop dolu etraf onunda midesine vurdu demekki

kızlar iyi akşamlar diliyorumm..bol sincaplı geceleeeeeerr

rahel emel bugün doktora gitmiş çok şükür bebeleri iyiymiş herkese çoook selamı var..

kızlaaaaaaaar albümüme göbüşlü halimi ekledim bakarsınız gelince.

pınarcım ii akşamlaaaaaar cnmmm.nasılsın alıştın mı biraz

hım o takvimi görmedim ama ama şuan ki 15 weeks yazanı opuyorumnanaktan

hahahaha ne komik oldu ne alakasız bi cevap yazmışım kaydirigubbakcemile3
bebek çalışmalarına başladığım tarihe göre ne zamandır bebek bekliyorum onu gösteriyor canım.

pınarım duaların için sağol hayatım bebeğini sağlıkla kucağına al inş. canım darısı olmayanlara amin

amin bitaneeem, listemizde hamiş kalmayan kalmasıın lülülüühihoyyyt

amiin asişimmm, allahım bu duyguyu herkese yaşatsınnn.. amiinn

kızlaaaaaaaar albümüme göbüşlü halimi ekledim bakarsınız gelince.

pınarcım ii akşamlaaaaaar cnmmm.nasılsın alıştın mı biraz

sana da iyi akşamlar mervecim, alıştım artık başka çarem de yok zaten, bebeğim sağlıkla gelsin de artık daha başka bişi istemiyorumm. sen nasılsın? göbüşün kocaman olmuştur, bakcam birazdan resminee:asigim:

günaydın canlarım hani benim çayım nerde görmedim nasıl alınıyo bu çay teknoloji özürlü olarak sorarım sizleree

aaaaaaaaaa gelmiş kızlar çayım teşekkür ederim 5 çayı haaa
pınar allah sağlıkla bebeğini kucağına versin canım gün yaklaştıkça heyecan artıyo değil mi
merviş şimdi göbüşüne bakacam bulabilirsem:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…