İnatla bir gün ANNE olacağım !

asiyee kız bizim kızlar acaba çirkin mi olcaklülülülülülü

emelcim cnm hoşgeldinnn çok özledikkk senii nasılsınn..

seyhancım hoşgeldin acaba pco mu var sende bende pco var o yüzden düzensiz bebek için ilk önce düzene sokman laızm

maşallah maşallah barekellah.bunları azmı yedirmek lazım acaba taşırken yorulmayalım diyee.:roflol:

ne bılım kız çok yaramaz oldu o vıleda emel gıttı pasaklı emel geldı sımdı utu yapacam bı taraftan kışlık yapıyorum ayyyyyy pes edecem yakında

5 AYDIR DENİYORUM AMA ADET DÜZENSİZLİYİNDEN DOLAYI HAMİLE KALAMIYORUM NE YAPMAM GEREK KIZLAR

öncelikle hoşgeldin.doktora gittinmi hiç.gitmediysen en yakın zamazda git.hem adetini düzene sokar hemde hormonlarına bakıp başka bir rahatsızlık varmı diye bakar.

seher kız seninki fıstık gibi be ama senin güzelliğini de bitirememiş yavru kuş
mervecim bilmiyorum valla sen pek bişey kaybetmemişin kendime için bişey diyemiycem belki bizim kızlar bizi çirkinleştirmeden güzelleşeceklerdir

mervem bende sızı çok ozledım ama valla fırsat olmuyo be kusum uykuya bıle hasretım
saçımı basımı yoluyom bazen

yok cnmm sende kaybetmemişsinn bitek göbecik var daha ne olsun kaç kilo aldın ki:hulya:

ne bılım kız çok yaramaz oldu o vıleda emel gıttı pasaklı emel geldı sımdı utu yapacam bı taraftan kışlık yapıyorum ayyyyyy pes edecem yakında

ay canım benim yaa boşver yiğit sağlıklı büyüsünde o büyüyene kadaar acuk pasaklı ol ne yapalım.

seyhan korkma arkadaşım korkulacak bişey yookk.ben ayda 3 kez gidiyorum doktora.rahim filmi çektirdm.hiç korkulacak bişey yok.:1closedeyes:

valla mervecim zaten 65 ile hamile kaldım en son 67 idim ama ramazanda aldım 2 kiloyu önceden düzenli gidiyodu yani ama normalde kilolu olduğum için göbek var nerdeyse evlendim evleneli hormon yediğim için 51-52 kg dan 65 e çıktım yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…