İnatla bir gün ANNE olacağım !

demıyorsunuz gelelım su sıpana bı bakalım dıye bende evımı temıslesem ustune kek ve çay yapsamzemuszemus

emelcim valla seni çok iyi anlıyorum benim yeğenim var 10 aylık falan maşallahı var onunda sürekli yengem abim peşinde ellemediği ağzına atmadığı şey yok bi yerde durmuyor valla ben ne yapcam diye düşünmeye başladım

seyhan bencede cnm hangi yakadasın doktorda tavsiye ederiz sana.. inan bikere gittin mi alışıosun sonra hep gidesin gelio..
asiş iki kiloo ne amann boşveeeeeer gitsinnnnn...
emel kız ben iki iş iki oturma yapıyorum banada biri yardıma gelseeekaydirigubbakcemile3

kızlar puan verelim birbirimizeee ekonomiii canlansınnn alışveriiş yapalım sositososito

asiyee kız bizim kızlar acaba çirkin mi olcaklülülülülülü

emelcim cnm hoşgeldinnn çok özledikkk senii nasılsınn..

degıselım mı ben hamıle olayım oglana sana vereyım o zaman halımı anlarsınkaydirigubbakcemile3

emel sen bana gönder ikisinide ben bakarım zaten az kaldı tam uşuturum bali sende evını temızlersın

ben çalışmasam yardım ederdim ama maalesef çalışıyorum banada doğumdan sonra annem ile kayınvaldem yardım etcek bakalım söz verdiler

selam kızlar, oh beee emel gelmiş nihayet, demek tosun zorluyo annesini heee, çok geçmiş olsun emelcim bel fıtıgına dikkat et, egzersiz vermişlerdir onları yaparak belini güclendir, inşallah ilerlenemz canım

mervecim dün gce evdeyken baktım fotona, maşallah cok güzelsin canım benim yaaa göbüş de sen de mükemmel görünüyosunuz, maşallah fıstıgıma

asişcim yaaa çok tatlısınız, o kadar güzel görünüyosunuz ki söyleyecek kelime kalmıyo valla, kucağınızda da göreceğiz allahın izniyle

asişim bu klomen hormon ilacı de mi, şimdi ben hep kilo mu alcam ki?oynaşım sen napıyon diye burdan da sorayım sehercim kolay gelsin canım yaa inşallah kız kolay atlatır şu rahatsızlıgı..

zeytin sinem sen ne alemdesin? feyza da iki gündür yok ortalıkta??

cnmmmm ayşemm allah razııı olsunnn inşallahh senin göbüşşş daha güzel olsunnnn bebekle dolsunnnnnnnyerimseniben

off size yetişmek ne mümkün bi geçmişe bakıım dedim maşallah neler yazmışınız

ayşecim sağol cnm sadece onu kullanmadım ben yara tedavisi için ayrı kist tedavisi için ayrı kullandım sonra klomen sonrada hormon iğnesi yedim cnm

Mervecim ben çalışcam bebişten sonra mecburum staj yapıyorum bitirmem lazım mali müşavir olmak için evim işyerime yakın 5 dk annemler bizde yardım ederiz dediler halletcez bakalım işyerimde gerekli desteği veririz dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…