İnatla bir gün ANNE olacağım !

GÜNAYDIN CANIMM ŞAHSEN İYİYİM SANIRIM SEN NASILSIN? OĞLUŞUNUN UYUTMAMASI BİLE Bİ NİMET.NELER İÇİN UYKUSUZ KALDIK ZAMANINDA Bİ BEBİŞİM OLSA DA HİÇ UYUMASAM RAZIYIM mafoldumben

GÜNAYDIN CANIMM ŞAHSEN İYİYİM SANIRIM SEN NASILSIN? OĞLUŞUNUN UYUTMAMASI BİLE Bİ NİMET.NELER İÇİN UYKUSUZ KALDIK ZAMANINDA Bİ BEBİŞİM OLSA DA HİÇ UYUMASAM RAZIYIM mafoldumben

canımm inşallah senin ve tüm isteyenlerin kucağı dolacak benim gibi uykusuz kalacaksınız herşeyde önceliği meleğiniz alacak bir gülüşüyle dünya cennete dönecek inan sadece unutma umut hep var herşeye rağmen varrrrr ve herkez anne olacakkk işte o kadarrrrr:1hug:

ii edersin pınar hem fotolarda güzel çıkar
kızlar mardine gelen kim olursa olsun burdaysam mutlaka görüşelim

ay tabi süslencem hem bebişime ilk günden güzel görünim di mi ama valla böyle plan yapması güzel de bakalım inş uygulamayı da yapabilirz

kız yapılmaz mı tabi yapılır bizim gelin doğumdan sora bana makyaj yaptırdı ojesini sürdürdü bende şimdi ona yaptırırımkaydirigubbakcemile3

yaptır tabe bugün sen ona yarın o sana, banada görümcemle arkdaşım yapcak hafiften makyajı, tmm çok süs iyi diil ama bi sürü gelen giden olacak en başta da kendim için yapacağım insallah, ne güsel anne desinler :kedi:

kızlar ben gidiyorum uzun bi süre buralarda olmıcam kafam çok karışık toplamam lazım umarım ben dönene kadar herkes hamile kalmış olur gülsüm beni listeden silebilirsin canım

cnm nereye gidiyosunn??, bişi diyim mi, bu topiğe kim gelse bi müddet sona uzaklaşmak istio bebek düşüncesi yüzünden ve kendini toparlayıp topiğe döndükten en fazla 1 ay sonra hamiş kalıyo, esracım cnm arkdaşım allah gönlüne göre versin, insallah döndüğünde hamiş haberini verirsin, gez dolaş eglenmeye çalış emiii, özletme kendini çok fazlaa

esracım bızı unutmöamak kaydıyla gıdebılırsın
pınar kız kokoş gırcen doğuma yani:))))))))))))))))

seherim epiduralden vazcaydım, gözüm kesmedi bi de benim hastanede epidural yaptıranlar memnun değil, ben de genel anesteziye döndüm, dolayısıyla sadece saçlarım maşalı olcak, makyajı çıkınca yapcaaam:kedi: kokoşuum ben kokoşuummmm kokoşuuum lülülülülüdelikafadulden

ooo doğuma gidilirken planlar yapılıyo.valla ben bi hamile kalayım doğuma gideyim takarım güzel yazmamı çektirim fotomu. heeheee

tak kız valla, hem de allı morlu olsun, bebeğine güzel görün, az bi de allık hah işte bütün yorgunluğun geçer tabi allah önce hepimize sağlıklıca hamiş kalmak sonrada hayırlı doğumlar versin, süs işi kolay nasılsa

slm canlarım ben birazdan çıkıcam iyi tatiller kızlar öpoüldünüz kocaman
pınarım allahım bebeğine sağlıkla kavuştursun canım

amiin sinemciim, allah herkese tattırsın bu duyguyu, hoş doğurunca nası hissetcem onu daha bilmiom ama hamişlik güzel bi onu biliom

benim de normal doğum olsaydı ben de süslenemezdim sanırım mervem ama bebiş tesr olunca sezeryan olmak zorundayım, e napim ben de nasılsa tarih belli saat belli die gidip maşa yaptırcam, ameliyattan sona da hafif makyaaajj (tabi işin agrı sızısını hiç katmıyorum, insallah korktuğum kadar agrım olmaz) allahım sağlıklıca doğum yapmayı nasip etsin tüm hamişleree, olmayanların da göbüşünü doldursun insallaaah.

ayşeeem, esraaam,sinemlerimm,emelleriim,raziyeeem,feyzaaam, ayliniim ( bu arada aylinden haberi olan var mıı?) mervelerimmm hepinizi çok öpüyorumm, arada atladığım varsa kırılmayın emi kafam yerinde diil çünkii.

bu arada kayınvaldem her şeye karışmaya başladı, annem susuyor ama bi gün çatışcaklar o olcak, yok neden 2 isimli olacakmış, iki isim çok zor olurmuş çocugaa, yok 2. isim kulaga okunurmuş ama kimiğe yazılmazmış, yok annemler neden bana ve 3 kardeşime 2 isim koymuşlar, mevlüt hemen 15 gün sonra yapılmalıymış vsvs.. yani kendini toparla kızım sonra mevlüt yapılır nasılsa demek yok, kaldıki biz ela merve ismini çok önceden karar verdik şimdi ne değişti de 2 isim olmasın diyo,künye yaptırcakmış hangisini yazdırim diye soruyo, merveyi yazdır dediğimdede kabul etmiyo bu arada merve benim kaybettiğim kızkardeşimin ismiydi.. görümcem ben ela merve diye çağıramam sadece ela derim diyooo.. ay kızlar kafayı yicem sonunda ya da boğcam bunlardan birini bana ne olur dua edin bolca,bebeğimi sağlıcakla kucağıma alıp herşeyi unutayım... hepinize kucak dolusu sevgilerrr.sizleri çok seviyorummmmm:asigim:

pınarcıııım sen meleğinle ilgilen canım benim hiç bişeyi takma kafana, önemli olan şu an sağlıgınız ve allahtan annen yanında bu konusmalara tek basına maruz kalmıyosun, hiç takma boşveeeer

heleeee şu güzellere bak yaaaa, maşallah sehercim mervecim ve selen hatunla kuzey paşa... çok güzel fotolar, ne güzel neler kaynatmışsınızdır, birbirinizi benim yerime öpün:)))

iyi haftasonları kızlar, ben evde pinekliyorum...

ay dünürüm hemen koymuşsun fotoları...ama ben bu görüşmeden bişi anlamadım..yola çıkmasaydık daha çok kalırdık tadı damağımda kaldı..bi dahaki sefere şöyle uzun uzun konuşalım...seninle sohbet azcık zamanda bile çok keyifliydi...geldiğimde yine mutlaka görüşelim hayatım...yazın zaten bolca görüşcez allah izin verirse...seni ve seleni çok öpüyorum...
evi bi görseniz heryer dandini...kuzey uyudu..bizde kocişimle balkonda keyif yapıyoz..adamla özlemişiz birbirimizi... :))) benden şimdilik bu kadar...benim pc yapılana kadar akşamları eşiminkinden girip haberlerinizi alırım...herkesi çooook özledim...

amanınnn ben gece gece çatlıcam ortadan yaaa banane bende buluşmak istiyorumm amaa..
maşallahh kızlar sizlereee yerim ben sizin minnoşlarıı selen pek bi abla olmuş kuzeyin yanındakaydirigubbakcemile3
bak benim nisada kıskandı tepikliyorrkaydirigubbakcemile3

pınarcıııııııııııııııım canımmmmmmmmmmmmmmmmm inan aynı sorunları ben şimdi yaşıyorumm:roflol: iki isim konusunda ben biliosun hamile kalmadan bile nisa derdim kızım olursa diye şimdi elif çıktı o da eşimden kayınvalidem elifsu diyo kayınpederde nisanur :roflol: hadi bakalım çık işin içinden :roflol: şaka bi yana elif nisa koysakta bende herkesi tembihlicem nisa diye çağıralım kafası karışmasın kızın diye sonuçta en çok anneyle vakit geçiriyor bebe anne nası seslenirse o isme alışcak.. kayınvalidelerde heves ediyor işte benim görümcemin bebesi yok oyüzden kırmak hiç istemem onlarıda ama herkesin fikri bir olmuyor tabi.aman yeterki sağlıkla gelsinler

aslında herkesın gelebıleceği ortak bı şehir bulucaz orda buluşucaz en ıyısı:)))))))
ama sıra ayşem var myhope onuda görücem en kısa zamanda inşallah

ayşeyi nası görcen kız kim var orda? bizim bursada eşimin asker arkadaşı var geçen sene gelmiştik uludağ çıkmıştık busene artık evdeyiz sizi bekleriz istanbula

canım ayşenın memeleketınden benım babam amcalar falan orda benım oraya gıtme ıhtımalımız var buda ayşemı görmek demekkaydirigubbakcemile3
aslında 2009 nısan annelerının ıstanbul buluşması var ona gelmeyı ıstıyorum göztepe cıvarında olucak o oraya uzakmısın canım sen bu hafta bursa buluşması yaptık bı görsenız 5 bebek ve annesidu resim ekleyeyım

yok kız çok yakınım göztepeyee pınara ve sinemede (zuzu )yakın ne zaman buluşma?

bellı değil canım ya ama dediğim gibi gitmyı cok istiyorum tam belli değil ama

ooo hatunlar bi gireyim dedim, burdasınız:)) sehercim iyiyim canım, bol bol ev işi yaptım haftasonu, sen nasılsın? kız nasıl oldu?

mervecim sen napıyosun? bu saatte hayırdır??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…