günaydın milletttttttopuyorumnanaktan
aylar sonra ilk günaydınımm kıymetini bilin heee:roflolğluşum uyutmadı teyzelerii ancak uyudu kerata bende yanınıza geldimmm de pek kimsecikler yok gibii malum ctesiii as.semasu.as. sitaree vede sinemimm nasılsınızzz öpüldünüz canlarımmmŞenizŞeniz
GÜNAYDIN CANIMM ŞAHSEN İYİYİM SANIRIM SEN NASILSIN? OĞLUŞUNUN UYUTMAMASI BİLE Bİ NİMET.NELER İÇİN UYKUSUZ KALDIK ZAMANINDA Bİ BEBİŞİM OLSA DA HİÇ UYUMASAM RAZIYIM mafoldumben
ii edersin pınar hem fotolarda güzel çıkar
kızlar mardine gelen kim olursa olsun burdaysam mutlaka görüşelim
kız yapılmaz mı tabi yapılır bizim gelin doğumdan sora bana makyaj yaptırdı ojesini sürdürdü bende şimdi ona yaptırırımkaydirigubbakcemile3
kızlar ben gidiyorum uzun bi süre buralarda olmıcam kafam çok karışık toplamam lazım umarım ben dönene kadar herkes hamile kalmış olur gülsüm beni listeden silebilirsin canım
esracım bızı unutmöamak kaydıyla gıdebılırsın
pınar kız kokoş gırcen doğuma yani:))))))))))))))))
ooo doğuma gidilirken planlar yapılıyo.valla ben bi hamile kalayım doğuma gideyim takarım güzel yazmamı çektirim fotomu. heeheee
slm canlarım ben birazdan çıkıcam iyi tatiller kızlar öpoüldünüz kocaman
pınarım allahım bebeğine sağlıkla kavuştursun canım
kızlar arayı çok açtım ama elde olmayan nedenlerden dolayı...laptop bozuk biliyosunuz...bide bayramdan beri de bursada anacığımdayım..eşim geldi dün onun laptoptan giriyorum...pazara yolcuyuz evimize allah kısmet ederse...yarın da seher gelcek annesine görüşcez inşallah..gelince ara dünür emi...seni ve seleni görmeden gitmiyeyim...seher az biraz hepinizden haberdar etti dün beni..
şebocum allah sana vercek inşallah bigün..sabrını sınıyo rabbim...dua bizden rahmet rabbimden...
pınarcım ela merve geliyomuş artık..hayırlısıyla gelsin inşallah...süslen valla canım..ben apar topar gittim..hiçbişey yapamadım...ama mevlütümde çok özendim valla...allah gönlüne göre versin hayatım..ela merve hayatına mutluluk getirsin...
asiyecim sana da bi kızçe geliyomuş..çok sevindim...allah sağlıklı doğum nasip etsin canım...
adaşımm canımm...sen de yeniden işe başlamışsın...zor geliyo dimi..az kaldı sabret...ama evdeki mesai daha zor bunu bilesin...biz kara kara düşünüyoz...ananemiz varken ne rahattık oysaki...
emelcim ikizler nasıl...biraz kanaman varmış..dinlen sakın yorulma...allah yardımcın olsun güzel arkadaşım...
ayşe gülsüm esra myhope ayşem raziye feyza sinemler yasemin hepinize benden ve oğlumdan kocaman selamlar...unuttuklarım varsa şimdiden özür dilerim...
sizleri çok özledim...
amanın merve hala bellı değilmi net isim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?