ayy yaklaştı demi pınarcım ne heyecanlıdır inşallah sorunsuz geçer de bebişini sağlıkla alır kucağına.
Valla sinem benim yengemde 20. haftasında hissetti ama ben mi aceleciyim anlamadım
gunaydın kızlarrr
ayşem sen doğur anam çifter çifter inşallahasişim aman gulum yorma kendini bebende bı hareketlenecek göreceksin bida durmucak
mervem sinemım oynağım siz nasılsınız
zuzu sinemim sen nasılsın ikizler nasıl
ay kız dunurle benım resimleri görmedinizmi ayşe ve merve hariç tabi hiç yorum etmemeişiniz hıh kustum
ayy yaklaştı demi pınarcım ne heyecanlıdır inşallah sorunsuz geçer de bebişini sağlıkla alır kucağına.
Valla sinem benim yengemde 20. haftasında hissetti ama ben mi aceleciyim anlamadım
kızlar minel , eyşan , ecrin bu isimlerden hangisi güzel sizce? isim aramaya başladım yeniden
kızlar minel , eyşan , ecrin bu isimlerden hangisi güzel sizce? isim aramaya başladım yeniden
Sehercim süper olmuşsunuz ya yeni gördüm resimleri maşallah ikinizede.
Valla mervecim elif nisa gayet güzel sallama milleti bende kız olursa asya koycam herkes beğendi. Beğenmesede farketmezdi kafama koydum sonuçta benim kızım kime ne :umursamaz:
pınar çarşamba dememiş miydi doguma sinem?? bu arada hoşgeldin:))
sehercim sen de hoşgeldin canım kızçe napar??
kızlar klomen topiğinde biri yazmıstı da cok okuyamadım, klomen kist yapabiliyomuş ve yan etkileri kilo başagrısı falan olabiliyomuş, dogru mudur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?