İnatla bir gün ANNE olacağım !

Valla ben iyiyim haftasonu biraz yoruldum bazam yoktu baza aldık bebek eşyalarına yer açılsın diye annemler falan yardım etti ama az çok yoruluyo insan onun dışında iyiyim şükür bide bebem tekmeleseydi hala tık yok ne uslu bebekmiş :)))))

günaydın kızlar nasılsınız asişim abimlerinde 20. haftalar galiba hatta fazladır daha yeni bebek hareketlerini duydular onlarında senin gibi uslu galıba bebeleri............

kızlar yarın pınarıda insallah bebeğine kavusanlara alıcaz .....yarın doğuma var ne güzel yahuuuuuuuu

gunaydın kızlarrr
ayşem sen doğur anam çifter çifter inşallahasişim aman gulum yorma kendini bebende bı hareketlenecek göreceksin bida durmucak
mervem sinemım oynağım siz nasılsınız
zuzu sinemim sen nasılsın ikizler nasıl
ay kız dunurle benım resimleri görmedinizmi ayşe ve merve hariç tabi hiç yorum etmemeişiniz hıh kustum

ayy yaklaştı demi pınarcım ne heyecanlıdır inşallah sorunsuz geçer de bebişini sağlıkla alır kucağına.
Valla sinem benim yengemde 20. haftasında hissetti ama ben mi aceleciyim anlamadım

ay evet yaa darısıı başımıza hayırlısıyla bizde alsak kucağımızaa..olmayanlarda göbüşünee alsa:hulya:

iyiyim gülümm çok şükür dün resimlerinizi kocişe gösterdim ay ne güzel dedi demekki bizimkide buluşma olsa izin vercekkaydirigubbakcemile3

ayy yaklaştı demi pınarcım ne heyecanlıdır inşallah sorunsuz geçer de bebişini sağlıkla alır kucağına.
Valla sinem benim yengemde 20. haftasında hissetti ama ben mi aceleciyim anlamadım

acele etmekte haklısın süper bişi :kedi:

kızlar minel , eyşan , ecrin bu isimlerden hangisi güzel sizce? isim aramaya başladım yeniden

iyiyiz cok sükür sehercim ikizlerde iyi...ayın 23 ü gelse de kontrola gitsem belki cinsiyetlerini öğreniriz kuzularımın .....eskiden pek merak etmiyodum ama şimdi eder oldummm

ya insan istiyo tabi ki ben bile bu haftamda isterdim misallllllkaydirigubbakcemile3

Sehercim süper olmuşsunuz ya yeni gördüm resimleri maşallah ikinizede.
Valla mervecim elif nisa gayet güzel sallama milleti bende kız olursa asya koycam herkes beğendi. Beğenmesede farketmezdi kafama koydum sonuçta benim kızım kime ne :umursamaz:

günaydın canlarım...hafta sonu temizlik yaparken üşüttüm galiba ...birazcık hastayım....onun dışında ayın 9 unu bekliyorum bir süpriz olabilir bu ay her ne kadar korunsakta :))))belirtilerim var ama umutlanmak istemiyorum........sizlerden naber nasılsınız kızlar...

pınar çarşamba dememiş miydi doguma sinem?? bu arada hoşgeldin:))

sehercim sen de hoşgeldin canım kızçe napar??

kızlar klomen topiğinde biri yazmıstı da cok okuyamadım, klomen kist yapabiliyomuş ve yan etkileri kilo başagrısı falan olabiliyomuş, dogru mudur?

asişim bencede çok hoş bir isim asya çok severim ben ...bencede kimse karışamaz kzuum isim koymak annenin hakkı ....

ya şimdi elif nisa koyarsam sanki herkes elif dicek gibi gelio ondan kaydirigubbakcemile3
akşama kura çekmeye karar verdik güzel beğendiklerimizi yazıp bir kağıda en iyisi bu sanırım ama nisa çıkmazsa ozaman kahrolurum kaydirigubbakcemile3

kist olayını bende duydum canım oda arkadaşım kullandı klomen ordan biliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…