- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.917
- 508
I love you I love you do you love me yes I do.
Ben olsam: ssst inatci keciyarin xmas sana hediye aldim onuda mi merak etmiyorsun derdim
Engellemiş olmasın? Engellerse gözükmez çünkü.
Bana kalırsa yazma. Zaten çok kez yazmışsın. Yokluğunu farkederse bu kız niye yazmadı deyip dönerse ne ala. O yazmadan yazma. Çünkü yazsan bi şekilde devam etseniz bile yine bir tartışmada nasıl olsa o hep yazacak diye düşünecek yine aynı şeyleri yaşayacaksın. Belli et "bana nazın sökmez artık" tavrını.
Valla benden 14 yas büyük demesen ergen derdim. Birde depresif insan bir yerden sonra insanin yasam kalitesini bozuyor. Uzun vadede cekilmeZ. Boşver gitsin. Ac oradan bir sarap. Geliyorum..Düşünün ki sudan sebepten bir şeyden tartışma çıktı. (Olur ya.)
Arkasından tartışmanın çocukça olduğunu fark edip, inatlaşmayı bir kenara bırakmayı ve konuşmayı teklif ettiniz.
Çözüm üretmeyi denediniz ancak olmadı.
Konuşmak istemediğini söyledi karşı taraf.
Ben de "Madem böyle olmasını istiyorsun, tamam en azından denedim." deyip bıraktım.
O da "Çok denedin tabii, için rahat olsun, tüm suç benim." gibi bir şeyler dedi bir şey yazmadım.
Ne yaparsınız?
Üzerinden iki gün geçti ses yok, sudan sebepten bu noktaya geldiğine inanamıyorum pek.
Takipçi sayım bir kişi azalmış ama göremiyorum, sildi mi ne yaptı beni bilmiyorum.
Yani büyük bir mesele olur anlarım ama...
(Bir yandan da iyi mi oldu diyorum, benden 14 yaş büyük, eğitim seviyesi olarak farklıyız, bir de yaşına rağmen hayatını oturtamamış, işi falan yok ve pes etmiş, depresif bir modda.)
Canım sıkıldı, gece gece paylaşmak istedim
Salla gitsin derim...inceldigi yerden kopsun. Hem tarif ettigin sekil, zaten onu begenmedigni gösteriyor. Yani ugrasmaya degmez.
Bence boşver zira elle tutulur yanını göremedim ben
Valla benden 14 yas büyük demesen ergen derdim. Birde depresif insan bir yerden sonra insanin yasam kalitesini bozuyor. Uzun vadede cekilmeZ. Boşver gitsin. Ac oradan bir sarap. Geliyorum..
bayanlara daha cok yakisiyir ksumek alinmak surundurmek bir erkek te rahammul edemiyorum ben
Valla benden 14 yas büyük demesen ergen derdim. Birde depresif insan bir yerden sonra insanin yasam kalitesini bozuyor. Uzun vadede cekilmeZ. Boşver gitsin. Ac oradan bir sarap. Geliyorum..
Toskana sarabi. Kan yapar diye sey yaptim :)gii ne sarabi sen hamilesinnnn
Bana da feminen geliyor açıkçası biraz
Zamane erkekleri
Hahahah
Sana şarap yok bir süre daha olmaz
Ayy bi an hatırlayamadım sen olduğunu heİlkini söylersem ömür boyu köle beller artık beni
Hahah çok şekersin ya
Uzun zaman oldu konuşamadık canım
Hiç bilmiyorum ama engellese Whatsappte de engellerdi herhalde orada online gördüm
Görememe sebebim takipçilerde adı aşağılarda çünkü baya önce takip etmişti doğal olarak o kadar aşağı çekemiyorum appte
Ay birinin şunu bana demesine ihtiyacım var imiş resmen
KK derdime yetişti tabii ki hemen
Doğru diyorsun galiba güç göstergesi işte
Ben de bunu düşünerek tuttum kendime de bu gece biraz zayıf düştüm 2 gün olunca...
Toskana sarabi. Kan yapar diye sey yaptim :)
Anlasabilirdik yahu
Ayy bi an hatırlayamadım sen olduğunu he
Alışkanlıktan işte o. Adam çok az bile ilgini çekse sürekli yazdığı için yazmayı bırakınca bi boşluk etkisi olur illa ki.
Sen gerekeni yapmışsın, ilgisi varsa illaki yazar. Ama sürekli regl dönemi modundaysa uzak kalsın çünkü o lüks sana ait olmalı daima
Aha7 hafta sonra olabilir
Doğru sanki kara sevdaya kapılmışım gibi triplenmenin alemi yok
Ben gadınım bende yok bunca naz trip adam olsun veya başkasına gitsin feminen olsun bu yaştan sonra feminen erkek mi pohpohlayacağım artık
Eninde sonunda yazacak gibi bir haliniz var.
14 yaş büyük, isini gücünü oturtamamis da olsa ondan etkilenmissiniz
Bu zamana kadr yazma ,gitme, bakma falan derdim ama arkadasimi, inat edip yazmadigi erkek arkadasinin baska iliskisi oldugunu ona da asik oldugunu duyup pismanliktan ici cikacak gibi aglayinca ; erkeklerde taktik falan ise yaramiyor caniniz ne istiyorsa öyle davranin diyorum artik bam bam bam
Çok iyi olmuş.
14 yaş büyük, iş yok, hayat oturmamış.
Bunun tribi de sıkıntısı da bitmezdi.
Böyle adamla olacağına yaşa tek başına.
kaygısız aşım, ağrısız başım.
Ahaburaya gitsin pis kart
Boşver sana erkek mi yok nazını tribini çekecen gül gibi kadınsın ellini sallasan binlisi
Ya sürünmezseCanım onun yazmasını istiyor, onun sürünmesini istiyor
14 yaş büyük olması beni rahatsız etti aslında başlangıçta, bir süre göz ardı etmeye çalıştım ama içten içten kemiriyor gibi en fazla 5 diyorum çünkü
Ya sürünmezse
Sende direk yazma canimBir bahane bulamaz misin??
Ben gecenin 3unde sarhoş numarasiyla arayip barismistim. Hemde trip atip kusen taraf bendim
Amann hayata 1 defa geliyoruzİşte o da olayın riski o zaman bitiş...
Ay bunu düşündükçe gereksiz bir sıkıntı hali basıyor işte ya sürünmezse düşüncesiyle
Amann hayata 1 defa geliyoruz
Yaz bence, bir bahane bul yada nasıl olacak bilmiyorum ama yazmasini sağla.Hasta falan olsan merak etmez mi??? Nasilsin diye arasa öyle kaynar gider.
Zaten biraz daha konuşsan sogursun belki, böylelikle bir daha düşünmen, keske yazsaydim demen gerekmez.
Eğer konuşmak istiyorsan bu fırsat bir daha gelmeyebilir....Yazmış ama bir postumun altına yorum atmış cevap versem mi like atıp geçsem mi yoksa görmezden mi gelsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?