İnatlaşana ne yapmalı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
I love you I love you do you love me yes I do .
Ben olsam: ssst inatci keci yarin xmas sana hediye aldim onuda mi merak etmiyorsun derdim

İlkini söylersem ömür boyu köle beller artık beni

Hahah çok şekersin ya

Uzun zaman oldu konuşamadık canım
Hiç bilmiyorum ama engellese Whatsappte de engellerdi herhalde orada online gördüm
Görememe sebebim takipçilerde adı aşağılarda çünkü baya önce takip etmişti doğal olarak o kadar aşağı çekemiyorum appte
Ay birinin şunu bana demesine ihtiyacım var imiş resmen
KK derdime yetişti tabii ki hemen
Doğru diyorsun galiba güç göstergesi işte
Ben de bunu düşünerek tuttum kendime de bu gece biraz zayıf düştüm 2 gün olunca...

Valla benden 14 yas büyük demesen ergen derdim. Birde depresif insan bir yerden sonra insanin yasam kalitesini bozuyor. Uzun vadede cekilmeZ. Boşver gitsin. Ac oradan bir sarap. Geliyorum..

bayanlara daha cok yakisiyir ksumek alinmak surundurmek bir erkek te rahammul edemiyorum ben

Bana da feminen geliyor açıkçası biraz
Zamane erkekleri

Valla benden 14 yas büyük demesen ergen derdim. Birde depresif insan bir yerden sonra insanin yasam kalitesini bozuyor. Uzun vadede cekilmeZ. Boşver gitsin. Ac oradan bir sarap. Geliyorum..

Hahahah
Sana şarap yok bir süre daha olmaz

Ayy bi an hatırlayamadım sen olduğunu he

Alışkanlıktan işte o. Adam çok az bile ilgini çekse sürekli yazdığı için yazmayı bırakınca bi boşluk etkisi olur illa ki.
Sen gerekeni yapmışsın, ilgisi varsa illaki yazar. Ama sürekli regl dönemi modundaysa uzak kalsın çünkü o lüks sana ait olmalı daima

Eninde sonunda yazacak gibi bir haliniz var.
14 yaş büyük, isini gücünü oturtamamis da olsa ondan etkilenmissiniz
Bu zamana kadr yazma ,gitme, bakma falan derdim ama arkadasimi, inat edip yazmadigi erkek arkadasinin baska iliskisi oldugunu ona da asik oldugunu duyup pismanliktan ici cikacak gibi aglayinca ; erkeklerde taktik falan ise yaramiyor caniniz ne istiyorsa öyle davranin diyorum artik bam bam bam

Toskana sarabi. Kan yapar diye sey yaptim :)

Anlasabilirdik yahu

7 hafta sonra olabilir

Doğru sanki kara sevdaya kapılmışım gibi triplenmenin alemi yok
Ben gadınım bende yok bunca naz trip adam olsun veya başkasına gitsin feminen olsun bu yaştan sonra feminen erkek mi pohpohlayacağım artık

Çok iyi olmuş.

14 yaş büyük, iş yok, hayat oturmamış.

Bunun tribi de sıkıntısı da bitmezdi.

Böyle adamla olacağına yaşa tek başına.

kaygısız aşım, ağrısız başım.

Aha buraya gitsin pis kart
Boşver sana erkek mi yok nazını tribini çekecen gül gibi kadınsın ellini sallasan binlisi

Canım onun yazmasını istiyor, onun sürünmesini istiyor
14 yaş büyük olması beni rahatsız etti aslında başlangıçta, bir süre göz ardı etmeye çalıştım ama içten içten kemiriyor gibi en fazla 5 diyorum çünkü

Çok iyi olmuş.

14 yaş büyük, iş yok, hayat oturmamış.

Bunun tribi de sıkıntısı da bitmezdi.

Böyle adamla olacağına yaşa tek başına.

kaygısız aşım, ağrısız başım.

Valla iki gündür ben de bunu düşünüyorum belki de iyi oldu diyerekten içime dert olmuş demek ki aylardır aslında, bir boşluktayım orası ayrı

Aha buraya gitsin pis kart
Boşver sana erkek mi yok nazını tribini çekecen gül gibi kadınsın ellini sallasan binlisi

Beheheyt tutmayın Sinsirellamı

Ya sürünmezse
Sende direk yazma canim Bir bahane bulamaz misin??
Ben gecenin 3unde sarhoş numarasiyla arayip barismistim. Hemde trip atip kusen taraf bendim

Ya sürünmezse
Sende direk yazma canim Bir bahane bulamaz misin??
Ben gecenin 3unde sarhoş numarasiyla arayip barismistim. Hemde trip atip kusen taraf bendim

İşte o da olayın riski o zaman bitiş...
Ay bunu düşündükçe gereksiz bir sıkıntı hali basıyor işte ya sürünmezse düşüncesiyle

İşte o da olayın riski o zaman bitiş...
Ay bunu düşündükçe gereksiz bir sıkıntı hali basıyor işte ya sürünmezse düşüncesiyle
Amann hayata 1 defa geliyoruz
Yaz bence, bir bahane bul yada nasıl olacak bilmiyorum ama yazmasini sağla.Hasta falan olsan merak etmez mi??? Nasilsin diye arasa öyle kaynar gider.

Zaten biraz daha konuşsan sogursun belki, böylelikle bir daha düşünmen, keske yazsaydim demen gerekmez.

Yazmış ama bir postumun altına yorum atmış cevap versem mi like atıp geçsem mi yoksa görmezden mi gelsem

Yazmış ama bir postumun altına yorum atmış cevap versem mi like atıp geçsem mi yoksa görmezden mi gelsem
Eğer konuşmak istiyorsan bu fırsat bir daha gelmeyebilir....
Ne yazmis ; cevap yazılacak tarzdaysa cok samimi olmayan birsey yaz derim. Adamin barisma tarzi da bu demek ki

şöyle döv onu sözlerinle dermisim ajahahah

paranteze eklediğiniz kısmı okuduktan sonra iyi olmuş diyorum. napcaksınız bu kadar tripkar depresif erkeği gerçekten çekilmiyorlar. hayat dolu cıvıl cıvıl ve yaşınıza uygun birini bulun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…