Off erkeğin depresifi de hiç çekilmiyor... hem 14 yaş büyük hem iletişime kapalı bir de naz trip peşinde. Sal gitsin kendini seviyorsan.
Ömür törpüler böylesi
14 yaş büyük gibi değil de 14 yaşında biri gibi sanki
Profil resmindeki kadar kaslı ve yakışıklı değilse yol ver kanka
Sorunu buldum:14 yaş büyük olması .
Konu inat değil kendimden biliyorum inatçı biriyimdir .
Ayhhh... hiç çekemezdim
sakalasarak yaklasmayi denesen? tabi icinden geliyorsa?
Bende konuşma tarafındayım o konuda haklısın ama inat kötü bişey keşke olmasa ...Erkeğin nazlı olması olayı benim de kafama yatmadı hiçbir zaman ama 2017de nazsızı var mı merak içerisindeyim.
Değil valla kanka
Öyle mi dersiniz?
Ben de inatçı bulurum kendimi ama oturup konuşmaya da açığımdır...
Çekemedim. İyi mi kötü mü ettim bilemiyorum.
İyi ettim sanıyordum da iki gündür ses çıkmayınca
Yani doğru mu bu saatten sonra kalkıp bir şey konuşmaya çalışmak?
Sanki güç gösterisi yapıyormuş gibi geldi bana
Şakalaşmaktan kasıt nasıl sorulabilir onu da merak ettim
14 yaş büyük kaprisleri....
Ne bu orta yaş sendromuna falan mı girdi bu adam çekme cnm çekme hem büyük, hem suçlu hem güçlü
icinden geliyorsa yaklas bence ilerde keske demektense iyidir. sonra olmaz dersen yine yol verebilirsin sonucta evlenmiceksin ya hemen. valla cümle önerisi vermem benim türkce zaten berbat
Sizden 14 yaş büyük ve sosyal medyadan çıkardı galiba falan..sizden 14 yaş küçük olmasın aksine? Olgunluk sıfır kusura bakmayın...
Pembe mürekkebine sağlık...
Beklemek daha mı mantıklı
Hahaha saol hayatım beklemek onun adım atmasını sağlamak en mantıklısı koşmayın şunların ardından, bak spor yapıyorsun koşu bandında falan koş, dağda falan koş odunun peşinden değil valla bence
Yani İngilizce de verebilirsiniz örnek, adam zaten yabancı
Ama yazmamak daha doğru geliyor bana sanki ne bileyim zaten 2-3 kere konuşmayı önermişim yanaşmamış...
Çıkardı mı göremiyorum gerilerde kalmış adı aşağı çektikçe görünmüyor ama 1 kişi azaldığını gördüm odur herhalde dedim, bilemiyorum tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?