inatmi yoksa gercekmi ?

Hiç mi evlilik nasıl yapılmalı, nasıl sorunlar çözülmeli diye size kimse anlatmaz ya? Bizde evlenecek kişi evlenmeden önce evin büyüğü (anne ya da baba) alır kızı ya da oğlanı evlilikte olabilecek sorunlar ve bununla nasıl başa çıkılacağı, ne yapılması gerektiğini anlatırlar. Sürekli kavga ediyorsunuz ailenize gidiyorsunuz/ boşanmıyorsanız neden ailenize gidiyorsunuz? Şiddet olduğu halde bir de!
O çocuklara yazık.

evde güzel bi baba çocuklarına ama bana bi iyi bi kötü .2 doğum yaptm yok suan kiloluymusim yok babamim evinde onları yiyormusum vs .Bunlar onur kırıcı şeyler
Sana karsi guzel bi lafi sozu ne biliyim ozel gunlerini hatrlamasi hic mi ilgisi yok hep kotumu davraniyo.hep kotuyse hic cekme

Hiç mi evlilik nasıl yapılmalı, nasıl sorunlar çözülmeli diye size kimse anlatmaz ya? Bizde evlenecek kişi evlenmeden önce evin büyüğü (anne ya da baba) alır kızı ya da oğlanı evlilikte olabilecek sorunlar ve bununla nasıl başa çıkılacağı, ne yapılması gerektiğini anlatırlar. Sürekli kavga ediyorsunuz ailenize gidiyorsunuz/ boşanmıyorsanız neden ailenize gidiyorsunuz? Şiddet olduğu halde bir de!
O çocuklara yazık.
tabikide çocuklar en başta saten benm amacında onların pskolojlerinin bozulmamasini sağlamak bu yüzden onlara babaları ne kadar aramasada gitmek görmek istiyormusun diye soruyorum. yansıtmak istemiyorum. ama adam aramiyrki gotureyim. ya bişiy diyimmi çok ergence hareket bunlar.

En son olay ailenizin yanında olduğu ve ailenizde araya girdiği için kendi çapında gurur yapmış olabilir. Ancak en başından beri anlaşamadığınız bir adamla evli kalmanız doğru değil bana kalırsa. Bir de şiddet var diyorsunuz. Kararınız boşanmaksa net şekilde kararınızı verin ve ailenizle konuşun. Geleceğinizi planlamak adına. Çektiğiniz parayı da nereye kullanıldığınızı kanıtlarsanız bir şekilde mahkemede çözülür diye düşünüyorum.

En son olay ailenizin yanında olduğu ve ailenizde araya girdiği için kendi çapında gurur yapmış olabilir. Ancak en başından beri anlaşamadığınız bir adamla evli kalmanız doğru değil bana kalırsa. Bir de şiddet var diyorsunuz. Kararınız boşanmaksa net şekilde kararınızı verin ve ailenizle konuşun. Geleceğinizi planlamak adına. Çektiğiniz parayı da nereye kullanıldığınızı kanıtlarsanız bir şekilde mahkemede çözülür diye düşünüyorum.
inşallah hakim ödemeyi bana yuklemez. sonuçta ortak yasantimizdan çekilmiş para

Boşanmayın bence bir şans daha verin, yaşınız küçük diye düşünüyorum baba evinde kalacaksınız ya yaşlanana kadar ya da başka biri olacak hayatınızda.peki bu başka biri nasıl olacak? Çocuklara nasıl davranacak evlilikte oturma süreci biraz uzun sürmus belki de sizin.Anne, baba, kardes telefonun da arayın yüzyüze görüsme talebinde bulunun derim

Boşanmayın bence bir şans daha verin, yaşınız küçük diye düşünüyorum baba evinde kalacaksınız ya yaşlanana kadar ya da başka biri olacak hayatınızda.peki bu başka biri nasıl olacak? Çocuklara nasıl davranacak evlilikte oturma süreci biraz uzun sürmus belki de sizin.Anne, baba, kardes telefonun da arayın yüzyüze görüsme talebinde bulunun derim
Bunu denedim çok eşim bunları yaptığım zaman reis kesiliyor başıma .sen geldin der gibi. oyuzden kafam çok karışık

Bunu denedim çok eşim bunları yaptığım zaman reis kesiliyor başıma .sen geldin der gibi. oyuzden kafam çok karışık[Artıları eksikleri gözönünde bulundurun ama ikinci bir şans verdiğinizde de aynı tepkiyi verirse o zaman yolları ayirirsiniz

Yirmi gündür aramayan adamdan ne bekliyorsun acaba ? babanın evinde bile tartıştığınıza hatta kavga ettiğinize göre birşeyler kopmuş demektir .anne ve abin de müdahil olmuş .bunlar aile içinde hoş karsilanmayacak meseleler. Herkesi karşısına almaktan cekinmiyorsa seni çoktan gözden çıkarmıştır .şuan barissaniz bile uzatmaları oynuyorsunuz .. babanın evinde kalmaya devam etmen hayrına ..evli olduğunu unut bence ..bir an önce de icabına bak ..

Her evlilikte tartışma olur ama şiddet asla. Bikere sinirle kolumdan tuttu tenim hassas morardı. Özür diliyo hemen darp raporu alırım hakim ol eline dedim. Vebiz tartışsak çocuk kınusunda daha çok kavga ediyoruz. Bende kalcak kavgası işte.
Boşanın zaten nafaka ve tazminat vermek zorunda onlarla borcun bi kısmını ödersiniz. Ailenizin yanındayken de çalışın ona muhtaç değilsiniz. Zaten adamsa eğer borcunu öder karısına yıkmaz. Çocukların için yap bunu. Şiddet içinde nasıl büyücekler ki dövülen ezilen bi anne ve döven kıran bi baba yazık onlarada. Sevgi saygı yok belliki aranızda bari düzgünce bitirin.çocuklar için zaten yüzyüze bakcanız ilerde.

Gıt evine.. Topla adamın valizlerını koy kapının onune tovbe ya .. Şimdılık yapma tabı de bır sekılde burnu surtmeli..

Sizi görmemesini anlarım ama çocukları görmemesini anlayamıyorum.tekrar güvenebilcekseniz boşamayın ama bence bu saatten sonra kavgalar bitmez

siz çalışıyormusunuz? ,yazdınızda benmi görmedim , alınan herşey ortak zaten borçta ortak olacak bu durumda

Back
X