off benim de canım çok sıkkın arkadaşım, eskiden herkesin imrendiği gür saçlarım vardı ombre uğruna orielle 2 kere açtılar saçımı, 2 kişiye yetecek saçım bana bile yetmiyor artık, iyice psikolojim bozuldu. Çok yazılar okudum araştırdım ama kimse bi sonuca vardığını söylememiş anca yapıyorum demiş.
Kendi rengime dönücem boyatmıcam artık saçımı 21 yaşındayım ama saçım anneminkinden bile az
Fotoğraf da koyarım birazdan yalnız olmadığını görürsün..
off benim de canım çok sıkkın arkadaşım, eskiden herkesin imrendiği gür saçlarım vardı ombre uğruna orielle 2 kere açtılar saçımı, 2 kişiye yetecek saçım bana bile yetmiyor artık, iyice psikolojim bozuldu. Çok yazılar okudum araştırdım ama kimse bi sonuca vardığını söylememiş anca yapıyorum demiş.
Kendi rengime dönücem boyatmıcam artık saçımı 21 yaşındayım ama saçım anneminkinden bile az
Fotoğraf da koyarım birazdan yalnız olmadığını görürsün..
Anlıyorum seni canım.Benim saçlarım kendimi bile bileli çok gür olmadı ama hep özenmişimdir gür saçlı kızlarabenim de az anneminkinden
Ama üzüldükçe , kafa yordukça stres yapıyoruz bence bu da daha çok etkiliyor dökülmesini :/ mesela benim saçlarımın çoğu baya üzüntülü ve stresli geçen 2 ayımda döküldü şimdi de 10 - 20 tel dökülse bile canımı sıkıyor zaten az saçlarım
Fotograf ekliyorum biraz flu ama belli oluyor yine de
İlk eklediğim başımın sol tarafı, sağda hiç böyle yol yok ama sol böyle.
İkincisi ön tarafım.
En son attıgım da normal kendi halinde saçlarım.
Sarı saç sevdasıyla güzelim saçlarım gittiiiiiii
Eki Görüntüle 1225012 Eki Görüntüle 1225013 Eki Görüntüle 1225014
canım senin üzülmeni gerektirecek bi durum yok bence benimkilerden çok çok daha fazla ve bence normal hali de güzel duruyor
benimkileri ilk mesajda görmüşsündür zaten çok az :/ ısırgan otlu şampuana başladım biraz kullanayım olmadı ısırgan suyunu da deneyim :)
Çok teşekkür ederim :) eski halini bildiğim için bu hali çok gözüme batıyor işte yol yol olmuş böyle diplerim tam gösteremesem de
Mutlaka kullan ısırgan suyunu hiç durulama kalsın saçlarında ne koku ne farklı bişey yapıyor, şampuandan memnunmusun peki silikon paraben içeriyor mu ? ben bioblas aldım çok beğendim ama silikon içeriyor
Saçlarınızda açılmaktan çok genel bir azalma durumu var gibi görünüyor. Öncelikle b12 ve demir tedavinizi düzenli bir şekilde devam edin ve sabırlı olun. Çünkü b12, demir tedavisi uzun zaman alıyor. Hatta doktorunuzla konuşarak eğer uygunsa iğne olarakda tedavinize devam edebilirsiniz tabi değerleriniz bu tedavi için uygunsa. Yalnız bir konuda uyarmak isterim demir eksikliği için yapılan iğne bazı kişilere ağır gelebilmektedir bunuda göz önünde bulundurun. Şampuan, serum ve saç kremlerinden bir sonuç beklemeyin saçlarınıza en az zararı verecek olanları tercih edin sadece. Menülerinizide protein ağırlıklı oluşturmaya özen gösterin lütfen. Bitkisel yöntemlerden ise uzak durmanızı tavsiye ederim saçlarınız ince telliymiş birde yapı olarak yağlı ise yağlı ve serumdan oluşan karışımlar ağırlaşmasına ve yağ dengesi bozularak daha çok dökülmesine neden oluyor. Umarım en kısa zamanda saçlarınız eski sağlığına kavuşur.
canım yıkadıktan sonra kuruttun mudün dermatologa gittim sağolsun! üstünkörü saçıma baktı ve kansızlığım olduğunu söyledim bunun üzerine bana şampuan adı verip eve yolladı saçlarımı yıkadım eve gelince kurudu ve farkettim ki saç diplerim acıyor. Ama sadece bir tarafı. İnternette araştırınca saç nezlesi diye bir şey olduğunu öğrendimSaçları yıkayınca kurutmamaktan oluyormuş ben de hiç kurutmam kendi kendine kurumaya bırakırım. Artık saçlarımın bu yüzden döküldüğünü düşünüyorum. Bir daha asla kurutmadan bırakmayacağım. Arkadaşlar aranızda bunu yaşayan var mı saç nezlesi olan? Neler yaptı acaba nasıl geçti? Bir de bu acı inanılmaz acısını hafifletmek için ne yapabilirim? Saçımı yıkayıp kurutsam mı Lütfen yardım edin
canım yıkadıktan sonra kuruttun mu
eğer saş nezlesi olmuşsan doktara tekrar git fön fln çektirme saça işlem yapma ve ıslak bırakma ıslak olan maskeleri deneme banyodan sonra saçını kuruttuktan sonra sıcak-ılık havlu koy ve çok sıkı bağlama hep aynı tarafa tarama geçmiş olsuncanım yıkadıktan sonra kuruttun mu
eğer saş nezlesi olmuşsan doktara tekrar git fön fln çektirme saça işlem yapma ve ıslak bırakma ıslak olan maskeleri deneme banyodan sonra saçını kuruttuktan sonra sıcak-ılık havlu koy ve çok sıkı bağlama hep aynı tarafa tarama geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?