ben oriflame nature limon ve zencefil özlü tavsiye ederim bi deneyin göreceksiniz dipleri yağlı uçları kuru şaçlar içindir vede kremsiz şampuan evet piyasada tüm sampuanlar kremli oldu ne hikmetse ve saç sorunlarıda çoğaldı dikkat ettiyseniz kremsiz kullanın şaçınız keçeleşiyosada krem ayrı kullanın oda sadece uçlarına tepeye sakın krem kullanmayın saçın yarısını götürüyo:78:ince telli ve yağlı saçlarım var eskiden şampuanlar ikisi bir arada kremli değildi o zmn saçlarım çok güzeldi ancak artık piyasada kremsiz şampuan kalmadı gibi bişey varsa da ben bulamıyorum ve ne yapıcağımı şaşırdım her sabah özellikle bu kış aylarında saçlarımı yıkamak çok zor oluyor ve bırakın ertesi günü akşama kadar bile dayanmıyor sanki bir hafta yıkanmamış gibi görünüyor kafayı yiycem artık nolur bi yardım edin
arkadaslar yenı bır urun kesfettım ınanılmaz memnunumsephoranın kuru sampuanı. saclarım ıanılmaz cabuk yaglanıor.yıkadıgımın ertesı gunu tekrar yıkamak zorunda kalıordum bu urunu kesfettım ve artık bazen 3 gun bıle ılk gunku gbı kullanabılıorum.. sac spreyı seklınde.. sac dıplerınıse sıkıorsunuz tarıorsunuz ve sonuc ılk gunku gbı temız grunumlu saclar. sıddetle tavsıye ederım )
head&shoulders azaldı iyice, 2 gün rahat kullanıyorum yağlanmadanarada dove klasik kullandığımda ertesi güne kalmıyor resmen, ya da head&shoulders tan sonra bana çok kötü geliyor. bir farklı marka daha da denemek istiyorum ama hangisini denesem:26:
head and shoulders kremli mi canım ?
eğer kremli değilse bende denemek istiyorum da :))
kremsiz valhala, head&shoulders limon tazeliği (ayrıca kepeğe karşı etkili yazıyor üzerinde) 2 limon dilimi var ambalajın üzerindegreyfurt, limon çiçeği ve yeşil çay özlü yazıyor ayrıca, amma çok şey yazıyormuş şimdi tekrar inceleyince fark ettim benim saçlarım uzun ve kıvırcığa yakın olduğu için alt yarısına saç kremi kullanıyorum, 2 gün mis gibi valla, ama insan doyumsuz olurmuş, başka marka da deneyeceğim:78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?