İnceldiğim yerden kopucam

Fotoğraf bana ait diyor, fotoğraftaki kişi hiç 45 kilo gibi durmuyor.
Sürekli tezat yazdıkları.
Zaten başka bir konusunda bir üye söylemişti ona özelden saçının fotosunu atmış ama yüzünü karalamış bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

Yahu düşünüyorum da bir ara pp resminin altında "Yağmur yürekli çocuk Sinan'ım" yazıyordu.

Pp fotoğrafında ise yanında küçük bir çocuk vardı ve o çocuğun Sinan olduğunu söylüyordu. Nişanlısının adını asla söylemiyordu nişanlım diye söz ediyordu...

Şimdide nişanlısı Sinan...

Bu kızı çözmeye benim devreler yetmiyo ki bir yerde tıkanıyorum...

Zaten başka bir konusunda bir üye söylemişti ona özelden saçının fotosunu atmış ama yüzünü karalamış bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
Iki haftada 14 kilo da verebilen bi insan ayrica. ay insan demisim pardon elim surcmus Tanrica

Ayşenaz çok yoruluyorsun bunu fark ettim. Şu an o büyük derdini paylaştığın bu yer senin için hiç uygun değil. Nasıl olsa boş lafları yüzünden biri buradan atılacak o kişi sen ol kırılgancığım

Iki haftada 14 kilo da verebilen bi insan ayrica. ay insan demisim pardon elim surcmus Tanrica
Ben zaten sanmıyorum 1.60 gibi ortalama Türk kadını boyunuyla yetineceğini. Ayşenur 1.70 altı olamaz, itirazım var

Tip okuyan herkes seninle ayni durumda canim. 20 yasinda kel kaliyor erkekler saclari beyazliyor. Tip ögrencilerinin hemen hemen hepsi ayni durumda. Ayrica nisanlim sinan diye belirtmen cok tuhaf. bak kimligin ortaya cikmasin hastalarinin güvenini kaybedersin. Cips paketi acamayan doktor o eldivenleri takamaz imkansiz bence okulu birak (saka kilo al )

Neyse ayşenazcım enazından doğum tarihinin gerçek olduğunu varsayarak 93lüysen yeğenimle yaşıtsın ve seni şuan onun yerine koyarak bi temennide bulunuyorum..

Umarım birgün gerçek hayattada şuan burda olduğun gibi tanınmış ve başarılı olursun..

Hayal dünyasından çık ve birşeyler olmaya çalış..

Gerçek kimliğinle ve kendinle barışman dileğimle..

Profil fotoğrafınızdaki kişinin siz olduğuna inanmıyorum. Acaba o kişi kendi fotoğrafıyla böyle yazılar yazıldığını görse ne yapardı?

nilüfer açıkalın'ın gençliğine benziyo sanki bu resim. ama google aramada bişey çıkmadı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…