O da doğru değil :)
Aman yarabbiii ameliyatta da kafada sinan varsa ne deyim allah kurtarsın elinize düşeniSinanin kendi isi var ve isinde cok iyi. Baska bir sey yapmasina gerek yok. Ben onun varligiyla ayaktayim onun sevgisiyle ameliyatlardayim
Serumunu baskasi bağlasın lütfenBiraz komik gibi geldi bana serum bağlamak gerekirse ne olacak o zaman
Zaten başka bir konusunda bir üye söylemişti ona özelden saçının fotosunu atmış ama yüzünü karalamış bu ne perhiz bu ne lahana turşusuFotoğraf bana ait diyor, fotoğraftaki kişi hiç 45 kilo gibi durmuyor.
Sürekli tezat yazdıkları.
Ahahahahaha bu mesaji okumadan yazmıştım. Nokta atışı yapmışım. Senden guzelimSenin meslegin neydi canim. Bu arada cok yakismissiniz fotonu cok begendim. Bir ara sen de benimkine bak
Yok yere gerildim simdi yahanımlar hala ciddiye alıp sinirlerinizi oynatıyosunuz... yapmayın
kabul edin işte kıskanıyosunuz
Iki haftada 14 kilo da verebilen bi insan ayrica. ay insan demisim pardon elim surcmus TanricaZaten başka bir konusunda bir üye söylemişti ona özelden saçının fotosunu atmış ama yüzünü karalamış bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
Ben zaten sanmıyorum 1.60 gibi ortalama Türk kadını boyunuyla yetineceğini. Ayşenur 1.70 altı olamaz, itirazım varIki haftada 14 kilo da verebilen bi insan ayrica. ay insan demisim pardon elim surcmus Tanrica
Profil fotoğrafınızdaki kişinin siz olduğuna inanmıyorum. Acaba o kişi kendi fotoğrafıyla böyle yazılar yazıldığını görse ne yapardı?
Gece gece sesli guldum.cok yasayin insallah:))Tatlım sen nasıl neşter tutacaksın? Ellerin de titriyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?