Nerden biliyorsunuz acaba? Hanimefendi burasi gercek hayat dizilerdeki levent ve elayi izlemekle bilinmiyor
Kız kardeşim tıp öğrencisi ve annem babam doktor, muhtemelen siz Levent ve Ela'yı izlerken ben yakınen nasıl bir hayat olduğuna şahittim malum çocukluğum falan yeterli mi? :)Nerden biliyorsunuz acaba? Hanimefendi burasi gercek hayat dizilerdeki levent ve elayi izlemekle bilinmiyor
Demek ki yanlis meslektesiniz hanimefendi umarim bi an once hayallerinize kavusacak meslege gecersiniz. Size ve kurumsal firmaniza iyi aksamlar diliyorumBen Peyzaj mimarıyım. Kurumsal bi firmada çalışsam ah ben çok narinim araziye çıkamam masa başı işleri ben alıyım desem... ffiiuuuuu düşünemiyorum bile
Ben bildirimde bulundum. Cevaplara baksanıza şaka gibi.BU üyenin trol ve fake olduğunu düşünen tek ben miyim ?
BU üyenin trol ve fake olduğunu düşünen tek ben miyim ?
Kesinlikle ağır trollBU üyenin trol ve fake olduğunu düşünen tek ben miyim ?
Bu iliskide dere de benim çay da benim. Herkesten geçer benden geçemez sinanim
Aaa tesekkur ederim bi dahakine denicemBide cipsi makasla kesmeye gerek Yok patlat gitsin
Bence sen bizimle dalga geçiyorsun.Ben cok zayifim
BU üyenin trol ve fake olduğunu düşünen tek ben miyim ?
Bence sen burdakilerle dalga geçiyosunBen cok zayifim
Cok madurum diyorum daha ne diyim
Hepinize merhaba :) Son zamanlarda aklımı çok kurcalayan bir sorunumdan bahsetmek istiyorum. Son sınıf tıp ögrencisiyim. Çalışkan ve saygılı biri oldugum için kendi dönem arkadaşlarımla ve asistan abi ve ablalarımla her zaman çok iyi ilişkilerim olmuştur. Ama son zamanlarda arkadaşlarımla aramda bir sogukluk oluştu. Bir önceki stajımızda çok yogun bir bölümdeydik. Çok fazla nöbet ve iş yükü vardı. Bazen işimi ne kadar severek ve isteyerek de yapsam da çok yorgun düşüyorum. Ben 1.60 boyunda 45 kilo bir kızım sonuçta. Bünyem çok zayıf.
Moralim bir gün çok kötüydü ki böyle olaylar beni çok etkiler. Hassas bir yapım var stresle hiç baş edemem gözüm falan kararır. O gün için asistan abimden aynı bölüm içinde beni daha az yogun olan poliklinige vermesini rica ettim. O günden sonra da düzen böyle devam etti. Bu duruma arkadaşlarım tepki gösterdi. Ben de asistanıma tekrar beni eski yerime alabilir mi diye sordugumda "Ayşenaz çok yoruluyorsun bunu fark ettim. Şu an bulundugun yer senin için daha uygun. Nasıl olsa biri burada duracak o kişi sen ol." dedi beni geri göndermedi. Arkadaşlarımın tepkisi de devam etti. Onlardan anlayış beklerdim çünkü yogun işlerin beni yıprattıgının onlar da farkında.
Su şisesi kapagını açamam. Cips paketini çekerek açamadıgım için bıçakla keserim. El çantamı zaman zaman nişanlım Sinan taşır. Tüm bunları bilmelerine ragmen bana bu şekilde davranmaları beni çok yıpratıyor. Lütfen bir akıl verin. Onlara nasıl hatalarını gösterebilirim. Yorum yapan herkese teşekkürler. İyi akşamlar
Sinanin kendi isi var ve isinde cok iyi. Baska bir sey yapmasina gerek yok. Ben onun varligiyla ayaktayim onun sevgisiyle ameliyatlardayimDünya sizin etrafınızda dönmüyor.
Diğerlerinin de sizin gibi hiç bir şey tutamayacak halleri oluyordur eminim.
Ortada bir haksızlık var.
Ben olsam ben de tepki gösteririm.
Bu ne simariklik?
Doktorluk özveri ister.
Ameliyatlara da nişanlın Sinan girsin bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?