İnceldiğim yerden kopucam

Nerden biliyorsunuz acaba? Hanimefendi burasi gercek hayat dizilerdeki levent ve elayi izlemekle bilinmiyor

Sinirleniyorsunuz ama üyelerşn size anlatmak istediği de bu.
Çalışma hayatı bambaşka bir hayat. Kimse kimseyi kayırmaz, kimse de kayrılmayı bekleyemez.
Kendinizi o tempoya ve zorluklara alıştırmaya başlasanız iyi olur, en azından mesleğin hakkını verebilmek için.

Nerden biliyorsunuz acaba? Hanimefendi burasi gercek hayat dizilerdeki levent ve elayi izlemekle bilinmiyor
Kız kardeşim tıp öğrencisi ve annem babam doktor, muhtemelen siz Levent ve Ela'yı izlerken ben yakınen nasıl bir hayat olduğuna şahittim malum çocukluğum falan yeterli mi? :)

Bana bünyenden değil de kendini prenses sanmanla alakalı gibi geldi. Bence nazi bi kenara bırakmalisin. Madem bu mesleği seçtin hakkıyla yap. Bu dediklerini yapamıyorsan saatler süren ameliyatlarda napcaksin ?? ödüm patladı şu an sana denk gelirsek diye

Ben Peyzaj mimarıyım. Kurumsal bi firmada çalışsam ah ben çok narinim araziye çıkamam masa başı işleri ben alıyım desem... ffiiuuuuu düşünemiyorum bile
Demek ki yanlis meslektesiniz hanimefendi umarim bi an once hayallerinize kavusacak meslege gecersiniz. Size ve kurumsal firmaniza iyi aksamlar diliyorum

Bence sen burdakilerle dalga geçiyosun
Benim yengem 45 kilo dünyo iş yapar yahu bi yürüşe çıksak beraber benden önce bitirir yürüşünü
Ha eger gerçekten ciddiysen o çantayı taşıttığın sinan seni bi sahmet doktora göstersin (güçlü doktor olsun bu arada) :))
Çiddiysen kesin hastalığın vardır ama viddi değilsen çık git burdanya başka oyun bul kendine

Sinan dan bahsetmesen olmaz mıydı cnm ya.. ye kilo al.. spor yap.. ellerini çalıştır. . Su şişesi açamamak normal değil..

Allah aşkına o nöbetlerde yoğun bölümlerde her bünye yorulur. Arkadaşların haklı. 1.60 boya göre 45 kilo normal bir kilo. Çok zayıf değilsin. Spor yap, hem daha dinç olursun hem de güçlenirsin biraz. Cips paketini 3 yaşındaki çocuklar açabiliyor ahaha

"cips paketi acamam"..." yogun isler beni yipratir"..."stresle hic basedemem, gozum falan kararir"...ama tip son sinif...

Sinanin kendi isi var ve isinde cok iyi. Baska bir sey yapmasina gerek yok. Ben onun varligiyla ayaktayim onun sevgisiyle ameliyatlardayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…