Doğuma Hazırlık İnci ismi size ne çağrıştırıyor?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sheylaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2008
1.480
0
116
45
Ankara
kızımın ismini İnci koydum.çok düşündükten sonra eşimle bu isme karar verdik.ama dışardan nasıl göründüğünü merak ediyorum.bu ismi duyduğunuzda size ne tür duygular veriyor veya ne anımsatıyor?paylaşırsanız çok sevinirim...

İnciiii,
Böyle saaaf, kırılgaan, içe kapanık biri izlenimi verir bana bu isim aslında.
Ki tanıdığım İnci isimli kadınlarda hep böyle bir fazla duygusallık olayı vardı gerçekten.
Allah bağışlasın, hayırlı uzun ömürler versin :)

İnciiii,
Böyle saaaf, kırılgaan, içe kapanık biri izlenimi verir bana bu isim aslında.
Ki tanıdığım İnci isimli kadınlarda hep böyle bir fazla duygusallık olayı vardı gerçekten.
Allah bağışlasın, hayırlı uzun ömürler versin :)
teşekkür ederim yorumun için .umarım benim kızım öyle içe kapanık duygusal bi kız olmaz.ezilmesin hayatta dimi :1no2: sırf böyle aşırı narin geldiği için kulağa yanına başka bir isimmi ekletsem diye düşünüyorum.mesela İnci Ela nasıl? a.s

inci bana zerafeti hatırlatıyor
ayrıca iniyi çooooooook severim

inci
çok yalın,çok sade ve çok değerli
her ne kadar eski bir isimde olsa çok güzel.
ben isimlerde kısa ve net seviyorum.ela gereksiz gibi geldi.yine de siz bilirsiniz
güle güle büyütün canım

ınci ismi bana zarif, narin,kırılganlığı anımsatıyor..[/B]

Son düzenleme:
uçurtmayı vurmasınlar diye bir film vardı eskiden. ben cok küçüktüm. her izlediğimde ağlardım. ordaki ablanın adı inciydi. çok severdim ben inci ismini..."ama inciiiii ben işemedim miki işedi" derdi ufaklık adını hatırlayamadım şimdi dudağını bükerek :gitme:

inci ismini duyunca hep kibar ,nazik çok hoş bir bayan profili oluşur aklımda...kızınız ismiyle yaşasın uzun yıllar...

hepinize çok teşekkür ederim içim daha da rahatladı şimdi.hepinizin çocuklarına Allah uzun sağlıklı mutlu bir ömürler versin.a.s.

zarif fakat kırılgan..
sakin ama hisli ..
güzel ama kaygılı biri geliyor aklıma..
hep mahsun biri olacakmış gibi geliyor..

ama inci ela güzel,ela bir hareketlilik katmış..

inci ; çok hoş geliyor kulağıma..
bembeyaz ve parlak olur ya inciler, insana bu duyguları anımsatıyor..
Ayrıca;
şu sıralar revaçta olan bi çok kız isminden daha hoş bence..
ismiyle güzel bir ömrü yaşasın, güzel inci opuyorumnanaktan

insan isimleri o isimdeki tanıdıklarına göre hatırlıyor.mesela daha önce çok zarif bir inci tanıyan inci ismini duyunca bunu hatırlıyor.ama inci isimli biriyle kötü deneyimi olan farklı hatırlıyor.yani bir ismin güzelliği ve hatırlattıkları herkese göre değişiyor.

beyaz, narin, naif, değerli, ender bulunan...
inci nasıl yer aldığı yere anlam katar, güzelleştirirse bebişinde bulunduğu ortamı güzelleştirsin inşallah annesi...
benim adımda inci olacakmış direkten dönmüş bu arada
:asigim:

saflığı, temizliği, berraklığı hatırlatıyor... çok güzel bi isim ... okuldaki bi hocanın isminden yola çıkarak düşünecek olursam isee Cilveli, kokoş, alımlı diyebilirimm kaydirigubbakcemile3

Back
X