Doğuma Hazırlık inci tanem ismi kızım için nasıl?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ipek999

kızım geliyor:))
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2010
255
0
46
Gaziantep
Arkadaslar merhaba 20 haftalık hamileyim ve bir kızım olacak bekarlıgımdan berı bır kızım olursa inci adını koyarım derdim hem anlamı çok guzel hem benim ismime uygun(ipek-inci) hem de annem kızkardesımın ısmını çok inci istemiş ama malesef babama kabul ettırememış ama bu ısım ıcınde hep kalmıs o yuzden inci ismi kesin olacak ama bu aralar masal,ezel ve tanem isimleri de cok hosuma gıdıyor ben de ıncı ye uyumlu olacagı ıçın tanem ı dusundum ama kımısı cok ıddıalı dedı ve kafam karıstı sızce inci tanem nasıl?

illaki iki tane olacaksa inci masal çok ama çok daha şeker ama tek inci de koyabilrsin tek masal da ikisini çok sevdim

ALLAH KIZINIZI SAGLIKLA KUCAGINIZA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN)
aralarindan en uyumlusu inci tanem olmus cokta hos

inci tanemi ben de pek beğenmedim açıkçası:26: sadece inci olsa daha iyi olur,zaten artık kızlara tek isim koymak daha iyi olur diye düşünüyorum.evlenince bekarlık soyadını kullanmak isterse iki isim iki soyad tekerleme gibi oluyor:44:

Arkadaslar fıkırlerınız ıcın cok tesekkur ederım aslında esımde bu ısme cok sıcak bakmıyor ben kızıma herkesın ıncı tanem demesını ıstemem dıyor kıskanırmıs:)) ama ben bu ısımden vazgecemıyorum aslında ıkı ısme ben de karsıyım bazen dusunuyorum evlenınce kendı soyadınıda kullanmak ısterse dıye o zaman ıkı ısim ve ıkı soyısım olacak dıye gercı bunlar cok uzun vadelı dusunceler ama bakalım hayırlısı

çok zorlama bi isim ben beğenmedim.
sadece inci ya da sadece tanem güzel
böyle mesaj kaygısı olan bi isim gibi incitanem
yinede karar sizin tabi.

yiğenime bilge tanem ismini verdik.
iki isim olsun dedik ,çok beğeniyoruz ismini.
sende gönlüne göre ismini belirle canım

sizde iki isim olarak degil birlesik olarak tek isim gibi incitanem koyun :44:

canım,güzeli,birtanem vs.. der gibi bence tekkoyun
ikiside tek olara güzell
inci de tanemde birliktee olmamış benceee seslenme ifadesi gibi
tabi karar sizin

inci tanem ilk okulda alay edilir, liseye doğru tarkanın sarkısıyla özdeşleşir üniversitede de artık ilgi uyandırır. cocuk o zamana kadar adından bıkmassa iyi sonucları görebilir.. :) ama tanem ismi cok güzel bebeğim olursa koymalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…