İncir kürü deneyen olumlu sonuç alan 2016

Sendiiii

Çok şükür bin şükür
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2016
1.008
219
43
30
Kızlar mrb sitelerden gördüğüm kadarıyla incir kürü hamileliği kolaulaştırıyor nedense içime bişi doğdu ve denemek istedim tabi takdir ilahi allahın bunlar sadece vesile ama yapmak geldi içimden ben bugün başladım şuan adrtliyim ve 21gün içmem lazım 21gün tamamlanıp 7gün ara verip tekrar 21gün devam etmek gerekiyor yani toplam 42gün olmuş oluyor inşallah hamile kalırım bu vesileyle kızlar birbirimize dua edelim peki bunu kullanıp sonuç alan oldumuuu umut olun bize lütfen bilgilerinizi paylasin şimdiden teşekkür ediyorum öpüyorum tatlı anne adaylarıııııı

Ben de şu anda hazırlıyorum, geç 1 saat oldu ama... İnşallah etkisi olur.

İnş cnm ama geciktirme canım kesinlikle ve sabırlı oll kaçıncı gündesin

İnş en kısa zamanda dilegin olur yaa ama keske doktora görünseydn blkiiii prolaktin yüksrkliğin vardr incir hormonunu bozar o zmn görünmeden ypma snra kist mist olur allah korusun

İnş en kısa zamanda dilegin olur yaa ama keske doktora görünseydn blkiiii prolaktin yüksrkliğin vardr incir hormonunu bozar o zmn görünmeden ypma snra kist mist olur allah korusun

Canım bugun de yaptım kürü. 1.5 saat kadar önce kasıgımdan inanılmaz bi Ağrı girdi, iki büklüm yemek yaptım, yiyemeden kalktım sofradan.
Bilemedim canım ya, adetime de 3 gün var. Adet bitsin, İstanbul gezisinden dönünce Dr a gidicem hemen.

Canım bilmiyorum ki inş kist olmamıştır yaaa keşke adetin ikinci günü bsşlasaydınnn çünkü adete yakın yapmışsın yumurtlma günün gecmiş oluyor adetin 2 günü daha mantıklı

Canım bilmiyorum ki inş kist olmamıştır yaaa keşke adetin ikinci günü bsşlasaydınnn çünkü adete yakın yapmışsın yumurtlma günün gecmiş oluyor adetin 2 günü daha mantıklı

Bugun de yaptım, evet hatalıyım biliyorum ama incir kürüne normalde adetliyken mi başlanıyormuş?
Offf Hakkımızda hayırlısı... Ama dünkü kasık Ağrısı dindi.

Ama cnm bnm ewet ikinci günü bşlnıyor o kasık ağrısı nı bilmiyorum blki haberin olmadan hamiş te klmısndr nekadardır evlisn

Hm daha yeniymiş bn 2,5 yıllık evliyim ama olmadı kornmadgmz halde

Doktorum tüp bebeğe karsı cıktı erken dedi bşde 20yasındayım daha erken dedi

Merhaba arkadaşlar;
ben 30 yaşındayım 4 yıldır evliyim kasım 2015 ten bu yana evlat sahibi olmaya karar verdik ve 01.11.2015 te korunmayı bıraktık. Hemen olur zannettim ama olmadı. 2 gündür geceden zeytinyağına kuru incir yatırıp sabah aç karnına yiyiyorum. bu kür de çok faydalıymış. İnşallah bu ay hayırlısıyla güzel haberler alırız her birimiz...

İnşallah, yaşıtmısız, ben yeni evliyim, ben de yavastan yavastan istemeye başladım.
Eşim için ise acelesi yok, daha genciz diyor. Gezelim istiyor. Zaten gezip dolaşıyoruz son 1 yıldır.
Bakalım, insallah faydasını görürüz ikimiz de.
Ben de incir kürününü uyguluyorum fakat zeytinyagına kuru incir nasıl? anlamadım.

formidea; kuru inci bir cam bardaga büyük parçalar halinde yani zeytinyağı içine iyice nufuz edecek şekilde parçalayarak koyuyoruz, zeytinyağını da incirlerin üzerini örtecek şekilde döküyoruz 1 gece bekletip sabah aç karnına yiyiyoruz. zeytinyağını 15 günde bir tazeleyerek 6 ay boyunca yapıyoruz. bazıları bebek olana kadar yapıyormuş. yumurta oluşumuna etkisi çokmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…