Acaba kaç tane incir koyuyoruz bir seferde yada günde kaç incir yeniyor acaba? Teşekkürler şimdiden Rabbim tez zamanda muradinizi verir inşallah canımformidea; kuru inci bir cam bardaga büyük parçalar halinde yani zeytinyağı içine iyice nufuz edecek şekilde parçalayarak koyuyoruz, zeytinyağını da incirlerin üzerini örtecek şekilde döküyoruz 1 gece bekletip sabah aç karnına yiyiyoruz. zeytinyağını 15 günde bir tazeleyerek 6 ay boyunca yapıyoruz. bazıları bebek olana kadar yapıyormuş. yumurta oluşumuna etkisi çokmuş.
Acaba kaç tane incir koyuyoruz bir seferde yada günde kaç incir yeniyor acaba? Teşekkürler şimdiden Rabbim tez zamanda muradinizi verir inşallah canım
ozlmer, en fazla iki tane kuru inciri zeytinyağına batırıyorsun iki tanesi bana çok geliyor ben bir tane batırıyorum. bir tanede oluyormuş güzel kardeşim. iyi dileklerin için teşekkür ederim rabbim hepimize hayırlısından sağlıklısından versin inş.Acaba kaç tane incir koyuyoruz bir seferde yada günde kaç incir yeniyor acaba? Teşekkürler şimdiden Rabbim tez zamanda muradinizi verir inşallah canım
Çok tesekkur ederimozlmer, en fazla iki tane kuru inciri zeytinyağına batırıyorsun iki tanesi bana çok geliyor ben bir tane batırıyorum. bir tanede oluyormuş güzel kardeşim. iyi dileklerin için teşekkür ederim rabbim hepimize hayırlısından sağlıklısından versin inş.
Çok teşekkür ederim canımCanım ben yapmayı bıraktım yaa...Yarım lt suyu kaynat, 7 tane inciri kücük küçük parçalayarak koy, ağzını kapat 15 dk daha kaynat...
Bu kürü 2 ye ayır, 1 gün içinde de tüket.insallah hayrını görürsün canım
İncir kürünü bıraktıktan sonra hamile kaldınız sanırım :)Canım ben yapmayı bıraktım yaa...Yarım lt suyu kaynat, 7 tane inciri kücük küçük parçalayarak koy, ağzını kapat 15 dk daha kaynat...
Bu kürü 2 ye ayır, 1 gün içinde de tüket.insallah hayrını görürsün canım
İncir kürünü bıraktıktan sonra hamile kaldınız sanırım :)
Başka bişey yaptınız mı ?
Canım ben 3 gün Yaptım sonra bıraktım, ertesi ayda hamile kaldım :)
O yuzden yararı var mı bilmiyorum. Sen yapıyor musun canım?[/QUOTE
Maşallah diyim :))Canım ben 3 gün Yaptım sonra bıraktım, ertesi ayda hamile kaldım :)
O yuzden yararı var mı bilmiyorum. Sen yapıyor musun canım?
Evet bende yapıyorum geçen ay soğan kürü yaptım bu ay incir+havuç kürüne başladım :)
Hamile olanları duydukça çok mutlu oluyorum Rabbim kavuştursun bebeklerinizle inşaallahhh
Merhaba kızlar ben yeni üye oldum. Bende bugün sabah incir körüne başladım. Üç dört saat sonra şeffaf ve kanlı bir akıntı oldu. Kürden sonra böyle bir şey yaşayan oldu mu hiç???
Adetim 16 martta bitti. Hamilelik ihtimali olabilir mi bir iki günde?
Bende soğan kürü yaptım şimdi incir kürü yapıyorum 8 gün oldu :)Erken döllenmede olabilir tabiki. Ama yerleşme kanaması bu kadar erken olmaz.. Bence küre devam et kanama devam ederse tekrar düşünürüz bişey :)
Bende soğan kürü yaptım şimdi incir kürü yapıyorum 8 gün oldu :)
İnşaallah Rabbim bu bitkilerde saklamıştır şifamızı :))))
:) 12 martta doktora gitmiştim. Hiçbir sorun yok çok iyi rahmin dedi çok şükür. Bizde bebek istiyoruz dört aydır. Enfeksiyon için ben adaçayı ile banyodan sonra vajinanın dış kısmını yıkadım ve bol bol adaçayı içtim öyle geçti. O yüzden soğan kürü yapmadım hiç. İncir körüne başladım. Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. :) :)Erken döllenmede olabilir tabiki. Ama yerleşme kanaması bu kadar erken olmaz.. Bence küre devam et kanama devam ederse tekrar düşünürüz bişey :)
Aminnnn :)):) 12 martta doktora gitmiştim. Hiçbir sorun yok çok iyi rahmin dedi çok şükür. Bizde bebek istiyoruz dört aydır. Enfeksiyon için ben adaçayı ile banyodan sonra vajinanın dış kısmını yıkadım ve bol bol adaçayı içtim öyle geçti. O yüzden soğan kürü yapmadım hiç. İncir körüne başladım. Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. :) :)
Çok teşekkür ederim canım iyiki söyledin. Ben onun için olduğunu bilmiyordum. Kürün nasıl yapılacağı da her yerde farklı yazıyor. Ben bir litre suya 15 incir koyup 20 dk kaynattım.Aminnnn :))
Bu arada incir yumurta kalitesi için yapılıyor canım, yumurtlama gününe bir hafta kala ayrı bir yerde havuç kaynat ikisini birleştir iç :)
Yumurta kaliteli olur böylece :))
Çatlayınca da kolay tutunma olur :))
İbrahim Saraçoğlundan dinledim öyle uyguluyorum canım :)
Canım ben bu konuda birçok yerden okudum 15 incir herseferinde biraz maliyetli oluyor, burada arkadaşlardan biri incir kürüyle hamile kalmıştı 7-8 tane inciri üç su bardağı suda kaynatıp yapmış.. Havuçta iki adet orta boy yine üç bardak suda kaynatıyorsun ayrı kapta. İncir 15 dk , havuç 20 dk kaynayacak canım.. Ben saat kuruyorum ikisi içinde kolay oluyor takibi böylece.. Birde ikisininde ağzı kapalı olacak kaynatırken.. Biraz ılıyınca ikisini karıştır, sabah akşam yemekten 15-20 dk önce içÇok teşekkür ederim canım iyiki söyledin. Ben onun için olduğunu bilmiyordum. Kürün nasıl yapılacağı da her yerde farklı yazıyor. Ben bir litre suya 15 incir koyup 20 dk kaynattım.
Hımmm anladım canım. Bende öyle devam edeyim o zaman. Benim içinde daha iyi olur. Çok teşekkür ederim. Sen kaç aydır istiyorsun bebek? :)
Canım ben bu konuda birçok yerden okudum 15 incir herseferinde biraz maliyetli oluyor, burada arkadaşlardan biri incir kürüyle hamile kalmıştı 7-8 tane inciri üç su bardağı suda kaynatıp yapmış.. Havuçta iki adet orta boy yine üç bardak suda kaynatıyorsun ayrı kapta. İncir 15 dk , havuç 20 dk kaynayacak canım.. Ben saat kuruyorum ikisi içinde kolay oluyor takibi böylece.. Birde ikisininde ağzı kapalı olacak kaynatırken.. Biraz ılıyınca ikisini karıştır, sabah akşam yemekten 15-20 dk önce iç
Şifa olsun şimdiden inşaallah :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?