İncir kürü deneyen olumlu sonuç alan 2016

Birde cam yada metal birşeyin içine koy kalanı sonraki gün de tüketebilirsin :)

Ben kendimi bildim bileli istiyorum :)
Ama 8 aylık evliyim ciddi olarak sekiz aydır istiyoruz :))
İki ay evvel Dr a gittim pcos varmış bende
Soğan kürü yaptım şimdi incirde sıra işte :))))
Hadi inşallah hayırlı haberler alırsın. Çok heyecanlı yaaa

Selam Kızlar.Kasım ayında çikolata kisti operasyonu geçirdim ve tüpümün biri alındı.Daha sonra bir aşılama denememiz oldu olumsuz sonuçlandı.Doktorum normal yollarla bebek olmayacağını ve karar verince tüp bebek için gelmemi söyledi.Zaten aşılama süresinde yumurtam çok zor gelişti.Doktorum normal yollardan bebek sahibi olursan mucize bebek dersin demişti.Bende bitkisel kürlere başladım.İncir ve havuç kürünü şuanda çok düzenli yapıyorum.Geçen hafta kontrol için doktora gittim.Öncesinde biraz konuştuk,yumurtlama olmaz ya da çok zor olur dedi.Muayene etti ve sonuç yumurtam yeterli büyüklüğe ulaşmış.Bir kaç güne çatlar dedi :).Yarın için tekrar kontrole çağırdı.Çatlamış mı yarın görmüş olacağız.Yani incir ve havuç kürü gerçekten işe yarıyor.Tavsiye ediyorum :)

Arkadaşlar bende beş gün incir kürü yaptım. Küre başladığım gün aşırı sarı akıntı oldu. Dört beş gün sonra da kanama başladı. Bir haftadır kanama vardı. Bugün doktora geldim doktor rahimde aşırı kalınlaşma var kürtajla alınması gerek dedi. Bitkisel Kürlere dikkat edin. Ben bir daha kür falan yapmayacağım. İncir öyle yiyeceğim. Suyu da bol bol içeceğim. Diyeceğim o ki dikkat edin kendinize..

Canım cok gecmiş olsun. Dikkat et kendine. Canını sıkma, saglıgına dikkat et.

arkadaşlar bu incirle havuç kürünü ben 3-4 gündür yapıyorum ama bende mide bulantısı yapıyor
sizde de böyle durum varmı??

birde doktorum klomen verdi acaba bi yan etkisi olurmu
yardımcı olabilecek arkadasalr varmı lüten ?

Bence hemen dr. unuzu arayıp sorun. Belki klomen in yan etkisi de olabilir. Prospektüsünü okudunuz mu??

HAYIR OKUMADIM NETTEN BAKTIM SADECE 5 GÜN KULLAN SADECE DEDİ BANA
VE ASLA EŞİNLE BİRLKTE OLMA BEN SANA SÖYLEYENE KADR

HAYIR OKUMADIM NETTEN BAKTIM SADECE 5 GÜN KULLAN SADECE DEDİ BANA
VE ASLA EŞİNLE BİRLKTE OLMA BEN SANA SÖYLEYENE KADR

Bunu söyleyen kim?

Klomen Tablet Yan Etkileri
Doktor tarafından belirlenen dozda kullanılması durumunda yan etkileri çok ama çok az olan bir ilaçtır. Ancak bazı hastalar da bulantı, ateş basması ve kanama olması gibi yan etkileri görülebilmektedir.

Bulantı görülüyor burda da...

DOKTORUM SÖYLEDİ DÜN

YA BENDE İNCİR KÜRÜ VE HAVUÇ YAPTIKTAN SONRA MİDE BULANTISI OLUYO
ACABA YARAMIYORMU MİDEME
Doktorlara da sorulmuyor ki böyle şeyler
saçma sapan şeyleri yapıp dengenizi bozmayın diyor
şaşırıyo insan sonra da

arkadaşlar benim yaş 32 19 aylık evliyim çocuk istiyoruz fakat olmadı sonra ben testleri yaptırdım hormon testlerini herşey normal sonra amh diye bir test yapıldı yumurta rezervi için azalma var hatta yok gibi 5 ay önce antral folükülüm 1 taneydi sonraki ay 2 oldu bu arada 2 kere tüp bebek denemesi oldu birinde hiç yumurta çıkmadı diğerinde bir tane toplandı ve döllenme olmadı yani anlayacağınız 2 kez tüp bebek denemesi sonuç hüsran bu ay incir kürü yapmaya başladım bugün 14. gün kasıklarımda ağrı oluyordu iki gün önce adetin 3. günüydü ve antral folükülüm 5 tane olmuş ve folüküllerden iki tanesi büyümeye başlamış bile ki benim folüküller tüp bebek iğnelerine bile cevap vermemişti yani ben çok inanıyorum incir kürünün etkisine inşallah bebişlerimiz gelir çok dua edelim birbirimize ...

Aman sorma canım insanı cahil görüyorlar.. allahın verdiği bitkiler den çok yapay kimyasal ilaçlar mantıklı gelir o doktorlara.. keşke alternatif tıbbı onlar bize önerse....
gelelim meseleye:Canım incir + havuç suyu yumurtayı olgunlaştırarak kalitesîni artırıyor biliyorsun :)
Yumurtlama dönemlerinde kimi hanımlarda mide bulantısı şikayeti olabiliyor senin de yumurtan hazır olduğu için olabilir mi bulantın?
Bende içtim bitti kürüm şimdi gününün geçmesini bekliyorum
Dibinde topak şeklinde şeyler görünce bu midemi bulandırıyordu ama içtiğim karışım rahatsız etmiyordu midemi.Acaba hassas bir mideye mi sahipsin ki böyle oldu..

Bakalım Cnm ben bu ay da deniyorum incir kürünü
İçerkende şifa niyetine diyorum inş şifa verir

Arkadaşlar ben incir kürünü beş gün yaptım bir ay sonra yunurtalıklarımda 5 cm ve 2 cm lik kist oluşmuş. Doktor bir ay doğum kontrol hapı kullan dedi. Ona başladım. Yedi aylık evliyim. Çocuk olmuyor diye kür yapayım dedim o da kist yaptı. Doktor kür falan yaptın mı diye sordu bende söyledim yaptığımı. Doktor da genelde yapan hastaların böyle şikayetleri oluyor şimdilik bitkisel şeyleri yapma dedi. Arkadaşlar bu kist neden olur bütün testlerim normal.

Bende bu pazartesi paşladım kür kızlar inşallah bi yararını görürüm bugün 2. günümdü ben sabah yapıyorum bi seferde içiyorum işe gidiceğim için güne bölemiyorum yinede faydası olur değilmi .

merhabalar ben bir şey sormak istiyorum bilginiz varsa yardımcı olur musunuz? ben iki aydır düzenli olarak incir kürü kullandım şimdi 3. adetim bitcek yarın sizce tekrar başlamalımıyım küre yoksa iki dönem kullanmam yeterli mi bu konuda çok araştırdım ama bişey bulamadım internette ben de kullanan biri olarak size sormak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…