İncir kürü deneyen olumlu sonuç alan 2016

Canım meraba bna sormamışsn ama bn cevap vermek istedim yap bırakma pes etme illaki olcak sabırlı ol

Canım şimdi arastrdm devam etme kullanım suresi iki aylıkmış

Yani toplam 42gün kullanılıyor 1ay 21 gün kullanıp 7gün ara verio tekrar 21gün devam etmek gerekiyor sonra artık kullnma yani kist olabilr Prolaktin degeri yüksek cikabilir bn iki ay kullandım bıraktım şimdi aşılama düşünüyorsun hap kullanıyorum yumurta büyütmek için cogalsn diye sadece üç gün incir kürü yapıyorum yumurtam güzel gelişiyor kısmetse cumartesi günü aşılama olcak

inşallah bebişlerin tutunur nerde yaptırcan ben bir kere tüp denedim olmadı kurban Bayramına kadar olmazsa bayramdan sonra tekrar tüp denicez

Evet cnm yapar Çünkü incir kürü yumurta coğltma özelliği var cok cabuk büyütüp cok ta cabuk catlatıyır ondan sanırım

Canım ben bursada özel hastanede yptrcam inş 4 yıldır olmuyor cok bekliyorum hayırlısı inş seninde gerek kalmadn olur yaa

İyi bir doktor bul ama en önemlisi doktor seni rahatlaması gerekiyor bi yakınım 6 yıl olmadı cocugu tüp bebek yaptırdı ilk ayda ikizlere hamile kaldı hemde bursada doktoru cok iyiydi

İki kere kullandiysan biraz ara ver cunku prolaktin seviyesi baya artiyo zaten boyle kurler de hep ara vermek iyidir insallah etkisini gormussundur kalirsin

Kızlar incir kürünü 6 gündür uyguluyorumm havuca başlicam benim tsh fsh lh prolaktin normal sadece amh biraz yuksek 14.7 ne dersiniz yinede faydasini gorurmuyumm

konunun ilk sayfalarına yazanlar şu an hamile görünüyo, acaba hepsi incir kürü sayesindemi

konunun ilk sayfalarına yazanlar şu an hamile görünüyo, acaba hepsi incir kürü sayesindemi

Ben bi kez denedim, hamile kaldım fakat şöyle birşey var. İncir küründen mi bilmiyorum zaten 2. Denememizde hamile kalmıştım.

2 senedir ikinci bebegim icin ugrasiyordum hic bir problem olmamasina ragmen olmuyordu. Incir kurunu uyguladim ve 5 haftalik hamileyim. Allah herkese nasip etsin. Ayrica ben havuclu olani yaptim

Galiba evet, merakımdan denedim. Uzun süre de yapmadım.

İnşallah ihtiyacı olanlara şifa oluyordur. Burda faydasını gören çok kişi olduğuna tanık oldum
az kalmış doğuma sağlıkla kucağına almak nasip olsun, bizde 3 yıldır uğraşıyoruz banada dua et :)

Of ya yeter artik bende denedim incir kurunu neden olmuyor denemedigim sey kalmadi cok yoruldum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…