Canım meraba bna sormamışsn ama bn cevap vermek istedim yap bırakma pes etme illaki olcak sabırlı olmerhabalar ben bir şey sormak istiyorum bilginiz varsa yardımcı olur musunuz? ben iki aydır düzenli olarak incir kürü kullandım şimdi 3. adetim bitcek yarın sizce tekrar başlamalımıyım küre yoksa iki dönem kullanmam yeterli mi bu konuda çok araştırdım ama bişey bulamadım internette ben de kullanan biri olarak size sormak istedim.
sağol Can'ım yani sürekli devamedeyim demi :) çok teşekkür ederim cevabın için.Canım meraba bna sormamışsn ama bn cevap vermek istedim yap bırakma pes etme illaki olcak sabırlı ol
Canım şimdi arastrdm devam etme kullanım suresi iki aylıkmış
hımsss ben de o şekilde gördüm ama tam olarak sebebini anlamadım acaba kist falan mı yapıyorCanım şimdi arastrdm devam etme kullanım suresi iki aylıkmış
inşallah bebişlerin tutunur nerde yaptırcan ben bir kere tüp denedim olmadı kurban Bayramına kadar olmazsa bayramdan sonra tekrar tüp denicezYani toplam 42gün kullanılıyor 1ay 21 gün kullanıp 7gün ara verio tekrar 21gün devam etmek gerekiyor sonra artık kullnma yani kist olabilr Prolaktin degeri yüksek cikabilir bn iki ay kullandım bıraktım şimdi aşılama düşünüyorsun hap kullanıyorum yumurta büyütmek için cogalsn diye sadece üç gün incir kürü yapıyorum yumurtam güzel gelişiyor kısmetse cumartesi günü aşılama olcak
inşallah canım benim de doktorum istanbul daCanım ben bursada özel hastanede yptrcam inş 4 yıldır olmuyor cok bekliyorum hayırlısı inş seninde gerek kalmadn olur yaa
İki kere kullandiysan biraz ara ver cunku prolaktin seviyesi baya artiyo zaten boyle kurler de hep ara vermek iyidir insallah etkisini gormussundurmerhabalar ben bir şey sormak istiyorum bilginiz varsa yardımcı olur musunuz? ben iki aydır düzenli olarak incir kürü kullandım şimdi 3. adetim bitcek yarın sizce tekrar başlamalımıyım küre yoksa iki dönem kullanmam yeterli mi bu konuda çok araştırdım ama bişey bulamadım internette ben de kullanan biri olarak size sormak istedim.
konunun ilk sayfalarına yazanlar şu an hamile görünüyo, acaba hepsi incir kürü sayesindemi
sizin sorunuz yoktu yaniBen bi kez denedim, hamile kaldım fakat şöyle birşey var. İncir küründen mi bilmiyorum zaten 2. Denememizde hamile kalmıştım.
sizin sorunuz yoktu yani
az kalmış doğuma sağlıkla kucağına almak nasip olsun, bizde 3 yıldır uğraşıyoruz banada dua et :)Galiba evet, merakımdan denedim. Uzun süre de yapmadım.
İnşallah ihtiyacı olanlara şifa oluyordur. Burda faydasını gören çok kişi olduğuna tanık oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?