İncir kürü içenler

mrvchn

Anne olmak istiyorum
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2017
86
27
3
Slm kızlar incir kürü yapıp içen ve faydasını gören varmi?

Yapmadım henüz ama yapacam çünkü çewremde yapıp faydasını gören çok olmuş
Gerçekten mi canim ben de okuduğum kadarıyla yumurtalklara iyi geliyormuş içip fayda gören varmı die sormak istedim

Gerçekten mi canim ben de okuduğum kadarıyla yumurtalklara iyi geliyormuş içip fayda gören varmı die sormak istedim
Ben soğan kürü yaptım süt mayadanoz buharı yaptım bu ayda olmazsa kesinlikle incir kürü yapcam yumurta kalitesini arttırıyomuş yumurta sayısını arttırıyomuş

Sogan kürünü bende yaptim ama pek faydasi olmadı bana. İnşallah hamilesindir gerek kalmaz :)

Demekkı gerçekten yararı var insallah bizede olur tarifi nasıl peki baktım da farklı yaziyo hep

Ayy insallah canim bakalım 9 mayıs gelsinde artık olmazsa bu ayda incir kürüne başlarız

Moral bozmak gibi olmasın ama Bende işe yaramadı

Arkadaslar bu incir kurunu anlatır mısınız bende yapacam
Saracoglunun tarifine göre yapcam bende adet olursam.kimileri 21 kimileri 25 gün içmiş okuduğum kadarıyla. Yumurta kalitesini artiriyormus dezavantajı varmı bilmiyorum ama. Olumlu olanda var olumsuz olanda. İnşallah bizde olumlu sonuç alırız :)

Önce soğan kürü uyguladım sonra ara verdim inciri 21 gün içtim 7 gün ara verdim tekrar 21 gün içtim
Maşallah sana insan sıkılıyo yapamıyo okadar uzun süre ya bende incire başlıcam ama okadar uzun yapabilirmiyim bilemedim

Maşallah sana insan sıkılıyo yapamıyo okadar uzun süre ya bende incire başlıcam ama okadar uzun yapabilirmiyim bilemedim
Bazılarında işe yarıyor bünye meselesi galiba 7 aydır korunmuyoruz tık yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…