- 1 Mayıs 2017
- 250
- 192
- 103
- 31
Olur canm inş zamanı war demekkiBazılarında işe yarıyor bünye meselesi galiba7 aydır korunmuyoruz tık yok
Gerçekten mi canim bende prolaktin hormonu yüksekti 2 ay kullandım normale döndü şimdi iyi. Bende içmeyi dusunuyodum sen böyle yazınca bi düşündümValla kızlar ben 10 gün kullandım incir kürünü sadece bir gün feci kasık ağrım oldu sağ tarafım.
10 günün sonunda araştırmalarıma göre incir kürü prolaktin hormonunu yükseltiyomuş onu duyunca hemen bıraktım. Normal olan prolaktin değerimi yükseltir diye çok korktum. Prolaktin hormonu yükselince hamile kalmaya engelmiş. Prolaktin değerinizi bilmeden bence kullanmayın. prolaktininiz yükselirse tekrar ilaçlarla düşürmek zorunda kalırsınız oda vakit kaybı yaratır.
Soğan kürünü deneyin derim denediniz mi bilmiyorumGerçekten mi canim bende prolaktin hormonu yüksekti 2 ay kullandım normale döndü şimdi iyi. Bende içmeyi dusunuyodum sen böyle yazınca bi düşündüm
Evet canim denedimSoğan kürünü deneyin derim denediniz mi bilmiyorum
Tekrar yükseltmeyin diye demiştim kaç ay denedinizEvet canim denedim
Sogan suyunu 1kere denedim 15 gün içmiştim.Tekrar yükseltmeyin diye demiştim kaç ay denediniz
Sanırım üç ay kullanımı oluyorSogan suyunu 1kere denedim 15 gün içmiştim.
Anladim.. bir umut başlıyorsun birşeyler deniyosun ama olmuyor. İnşallah Rabbim bize de nasip ederSanırım üç ay kullanımı oluyor
Evet canım aynen öyle bende olmayan prolaktini yükseltti doktora söylemiştim incir kürü yaptım die doktor incirden olabileceğini söyledi ben incir - havuç kürü yapmıştım bir ay sonra prolaktinim yükselince ilaçla düşürmek zorunda kaldım ama belki herkezde aynı problem olmaz içip faydasını görende olmuşValla kızlar ben 10 gün kullandım incir kürünü sadece bir gün feci kasık ağrım oldu sağ tarafım.
10 günün sonunda araştırmalarıma göre incir kürü prolaktin hormonunu yükseltiyomuş onu duyunca hemen bıraktım. Normal olan prolaktin değerimi yükseltir diye çok korktum. Prolaktin hormonu yükselince hamile kalmaya engelmiş. Prolaktin değerinizi bilmeden bence kullanmayın. prolaktininiz yükselirse tekrar ilaçlarla düşürmek zorunda kalırsınız oda vakit kaybı yaratır.
Prolaktini olanlar kesinlikle içmemeli bence insan herşeyden umut bekleyip denemek istiyo ama Bazen fayda gibi görünen şeyden zarar gelebilir yaşadığım için söylüyorumGerçekten mi canim bende prolaktin hormonu yüksekti 2 ay kullandım normale döndü şimdi iyi. Bende içmeyi dusunuyodum sen böyle yazınca bi düşündüm
Evet canım faydasını gören çok ama ben düşünüyorum ki onların prolaktini demekki düşükmüş onlarda sorun yaratmamış dengeli tutmuş. Normalde prolaktin değerimiz 2-29 arası olmalıymş benimki 22 mesela normal bir değer o yüzden korktum yükselir diye bıraktım vallaEvet canım aynen öyle bende olmayan prolaktini yükseltti doktora söylemiştim incir kürü yaptım die doktor incirden olabileceğini söyledi ben incir - havuç kürü yapmıştım bir ay sonra prolaktinim yükselince ilaçla düşürmek zorunda kaldım ama belki herkezde aynı problem olmaz içip faydasını görende olmuş
Prolaktininde yükselme gibi sorunun varsa kullanma canım bence incir yükseltiyomuş çünkü bi 2 ayın gitmesin boş yere tekrardanGerçekten mi canim bende prolaktin hormonu yüksekti 2 ay kullandım normale döndü şimdi iyi. Bende içmeyi dusunuyodum sen böyle yazınca bi düşündüm
Aynen canım benimki 27 olmasına rağmen doktor yüksek dedi ilaç verdi incir kürünüde Bıraktırdı ilaçla düşürdüm şuan 1 küsürlerdeEvet canım faydasını gören çok ama ben düşünüyorum ki onların prolaktini demekki düşükmüş onlarda sorun yaratmamış dengeli tutmuş. Normalde prolaktin değerimiz 2-29 arası olmalıymş benimki 22 mesela normal bir değer o yüzden korktum yükselir diye bıraktım valla
Benim doktor bu konuda bişey söylemedi 22 normal demekkiA
Aynen canım benimki 27 olmasına rağmen doktor yüksek dedi ilaç verdi incir kürünüde Bıraktırdı ilaçla düşürdüm şuan 1 küsürlerde
25 den sonra sanırım yüksek sayıyolar gerçi bilemiyorum doktordan doktora değişir belkiBenim doktor bu konuda bişey söylemedi 22 normal demekki
Normaldir inşallah25 den sonra sanırım yüksek sayıyolar gerçi bilemiyorum doktordan doktora değişir belki
Benim göğüs uçlarım çok kaşınıyodu prolaktindenmiş demekki düşünce geçti sende varmı öyle bi durumNormaldir inşallah
Yok canım bende şimdilik öyle bişeyBenim göğüs uçlarım çok kaşınıyodu prolaktindenmiş demekki düşünce geçti sende varmı öyle bi durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?