incir kürü ile hamile kalan pkolular vr mı?ne kdr zamn gebe kalamamştnz,kürün kaçıncı ayında kaldnz?

potipoto

Mevsimlerden sonbahardayım!
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2012
2.298
460
173
başlıkta da belirttiğim gibi arkadaşlar pkolu olup incir kürüyle hamile kalanlar oldu mu?denesem mi acaba???

başlıkta da belirttiğim gibi arkadaşlar pkolu olup incir kürüyle hamile kalanlar oldu mu?denesem mi acaba??

başlıkta da belirttiğim gibi arkadaşlar pkolu olup incir kürüyle hamile kalanlar oldu mu?denesem mi acaba???

canım benim bu kadar sıkma canını ;)
bende pcoluyum ,henüz hamile değilim ama cevaplamak istedim :D
3 ay klomen denemem oldu ama malesef yumurtalarım büyümediler , bende geçen ay klomene ilave incir kürü yaptım ve 20.5 mm büyüklüğünde bi yumurtam oldu ;) ;)
çatlatma iğnesi oldum ama gebelik oluşmadı , bu ay yine klomenle birlikte incir kürünü uyguluyorum ,Rabbim izniyle bizlerde evlat sahibi olacaz inşAllahhh :) :)

doktorunla bi görüş , denemekte fayda vardır diye düşünüyorum ama yinede sen bilirsin , kişiden kişiye değişebilir sonuçlar :KK66:

günde kaç kez içiyosn ve ne kadar su ne kadar incir????:oops:

Saraçoğlunun tarifinde 15 incir diyor ama ben A101 den aldığım incir paketini 2 seferde yapıyorum yani ortalama 8-9 incir ;)

2.5 su bardağı klorsuz hazır suyu kaynatıorsun , kaynadığında altını kısıp incirleri elinle ortadan ayırıp 2ye bölüp , içine atıyorsun ,ağzı kapalı 15 dk kaynatıyorsun , incirlerini atıp suyunu soğuyunca sabah aç karnına afiyetle içiyorsun .

kimileri 2ye bölüp içiormuş ,ben hepsini sabah içiyorum , sabah çok erken dersim başladığı için akşamdan hazırlayıp dolaba koyuyorum , sabah içip gidiorum ;)

Saraçoğlunun tarifinde 15 incir diyor ama ben A101 den aldığım incir paketini 2 seferde yapıyorum yani ortalama 8-9 incir :KK66:

2.5 su bardağı klorsuz hazır suyu kaynatıorsun , kaynadığında altını kısıp incirleri elinle ortadan ayırıp 2ye bölüp , içine atıyorsun ,ağzı kapalı 15 dk kaynatıyorsun , incirlerini atıp suyunu soğuyunca sabah aç karnına afiyetle içiyorsun .

kimileri 2ye bölüp içiormuş ,ben hepsini sabah içiyorum , sabah çok erken dersim başladığı için akşamdan hazırlayıp dolaba koyuyorum , sabah içip gidiorum :KK66:
canım ben de akşam 4 inciri yaptm içtm.ve sabh 4 incir....dün akşam başladım.ya ama pkolularda prolaktini yükselteblyomş:/incir kürü yaptığın ay göğüs ağrısı sızısı vs yaşadn mı?prolaktn yükseldğnde göğüslerde şiş gerginlk olyo.2 ay doktora gtmcm inciri denicem bakalım inş bizde işe yarar:/

bende yumurta büyümesine çok etkili oldu , bu ay yine yapıyoruumm :D

canım inşallah hayırlı sonuçlar alırsın. ben de kür yapmadım ama incir yedim bu ay sabah akşam. ama doktora gitmediğim için etkisi oldu mu,yumurta büyüdü mü bilmiyorum

canım ben de akşam 4 inciri yaptm içtm.ve sabh 4 incir....dün akşam başladım.ya ama pkolularda prolaktini yükselteblyomş:/incir kürü yaptığın ay göğüs ağrısı sızısı vs yaşadn mı?prolaktn yükseldğnde göğüslerde şiş gerginlk olyo.2 ay doktora gtmcm inciri denicem bakalım inş bizde işe yarar:/

ben ayrı ayrı yapmıyorum ,zamandan tasarruf ediyorum ;)
canım incir süt yapan bi besin olduğu için prolaktini ükseltebilir ,haklısın ;)
doktorum bişey demedi olsa ,uyarırdı heralde :)
inşAllah canım ,Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasıınnn ...

canım inşallah hayırlı sonuçlar alırsın. ben de kür yapmadım ama incir yedim bu ay sabah akşam. ama doktora gitmediğim için etkisi oldu mu,yumurta büyüdü mü bilmiyorum

inşAllah canımmmm :D :D
yiyincede etki ediyor sanırım , bi doktora gitseydin keşke ;)

ben ayrı ayrı yapmıyorum ,zamandan tasarruf ediyorum :KK66:
canım incir süt yapan bi besin olduğu için prolaktini ükseltebilir ,haklısın :KK66:
doktorum bişey demedi olsa ,uyarırdı heralde :)
inşAllah canım ,Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasıınnn ...
prolaktin tahlili yaptrdı mı doktr?göğüslerde bir şey hissetmedn yani?

Back
X