incir kürü ile hamile kalan pkolular vr mı?ne kdr zamn gebe kalamamştnz,kürün kaçıncı ayında kaldnz?

ben de hayıt taohumu kullanmştm 6 ay kullandm.kullandığım sürece düzenli adet gördm ama bıraktğm gbi başa döndüm.hayıt kullandğn dönem yumurtlama oluyr muydu peki???

bilmiyorum ki tatlım o zamanlar bekardım,ovulasyondan falan habersizdim :) hayıt zaten doğum kontrol hapı gibi. kullandığın sürece iyi. ama ben bir kaç ay kullanıp yıllarca rahat etmiştim. o yüzden şimdi bi daha denemek istedim. benim lh hormonum çok yüksek,onu da hayıt düşürüyomuş. bu yüzden içiyorum. senin nasıl lh hormonu?

bilmiyorum ki tatlım o zamanlar bekardım,ovulasyondan falan habersizdim :) hayıt zaten doğum kontrol hapı gibi. kullandığın sürece iyi. ama ben bir kaç ay kullanıp yıllarca rahat etmiştim. o yüzden şimdi bi daha denemek istedim. benim lh hormonum çok yüksek,onu da hayıt düşürüyomuş. bu yüzden içiyorum. senin nasıl lh hormonu?
benm
lh:21,1
fsh:5,7
senn kaç? benm ki nasıl ne anlama geliyo ki???bnmki de mi uüksek:(

benm
lh:21,1
fsh:5,7
senn kaç? benm ki nasıl ne anlama geliyo ki???bnmki de mi uüksek:KK43:

evet canım maalesef seninki de yüksek.benimki 32 den 23'e düştü progestan diye bi ilaçla. lh düzeyinin fsh'tan düşük olması lazım. yüksek olunca pko ortaya çıkıyo zaten. doktorun konuşmadı mı bu konuda? ya da ilaç kullandın mı hiç hormon düzenlemek için?

evet canım maalesef seninki de yüksek.benimki 32 den 23'e düştü progestan diye bi ilaçla. lh düzeyinin fsh'tan düşük olması lazım. yüksek olunca pko ortaya çıkıyo zaten. doktorun konuşmadı mı bu konuda? ya da ilaç kullandın mı hiç hormon düzenlemek için?
yok ya hiçbir şey demedi....progestan adet söktürücü bi ilaço_O

evet lh hormonu fsh dan düşük olmalı ve hayıt lh hormonumu kullandığım süre içerisinde düşürmüştü bendeki lh yüksekliği çok degıl misal fsh:6.50 lh: 8.00 gibi 1 1.5 rakam oynuyo

evet lh hormonu fsh dan düşük olmalı ve hayıt lh hormonumu kullandığım süre içerisinde düşürmüştü bendeki lh yüksekliği çok degıl misal fsh:6.50 lh: 8.00 gibi 1 1.5 rakam oynuyo hayıtı kullandığım süre zarfında fsh dan düşük oldu lh hormonum hayıtı bırakınca gerı eskı degerıne geldi

bende bir kaç aydır bebek istiyorum herhangi bir sorunumuz yok ama süreci kısaltmak için bu ay incir kürüne başladım aynı zamanda ovulasyon testi kullanıyorum...ilk resim adetimin 13. günü diğeride 14. günü 15.günüde çizgi kayboldu sorun şuu...incir kürünü adetimin 3. günü başladım çift çizgiyi normalde 14. günü görüyordum ama bu ay 13 .günü daha koyuydu 14. günüde doktora gittim yumurta oluşumunu görmek için..doktor 1 tane yumurta olduğunu onunda küçük olduğunu söyledi ben bu durumdan bişey anlamadım yorumu olan var mı ?

Eklentiler

• IMG_20141030_164327-1.webp
    IMG_20141030_164327-1.webp
    255,1 KB · Görüntüleme: 115
  • IMG_20141031_165145.webp
    IMG_20141031_165145.webp
    398 KB · Görüntüleme: 103
evet lh hormonu fsh dan düşük olmalı ve hayıt lh hormonumu kullandığım süre içerisinde düşürmüştü bendeki lh yüksekliği çok degıl misal fsh:6.50 lh: 8.00 gibi 1 1.5 rakam oynuyo hayıtı kullandığım süre zarfında fsh dan düşük oldu lh hormonum hayıtı bırakınca gerı eskı degerıne geldi

ya progestan adet söktürücü değil aslında. düzenli adet olmanı sağlayan,rahmi hamileliğe hazırlayan bi ilaç. düşük riski olan hamileler de bu ilacı kullanıyo. söktürücü olsa kullanmazlar. bana lh dşürmek için verdiğini söyledi fakat düşürmedi tabi yeteri kadar. doğum kontrol hapları kullanılıyo düşürmek için fakat o da hayıt gib bırakınca eski haline dönüyosun. başka nasıl düşürülür malesef bilmiyorum :(

arkadaşlar hamile kalamamada kilo etkili oluıyor mu? ben de soğan kürü yapacağım umudum aralığa kaldı

pkolu ne demek oluyor kusura bakmayın terimlerin bazılarını bilmiyorum

sabah incir kürü akşam sogan suyu yapmıştım ben de. tabi diyetisyene gidip zayıflama , endokrinolojiye gidip eksik vitamin ve enzimler için ilaçlar, kadın dogum tedavi klomen vs. sonunda oldu . imşallah isteyen herkese Allah versin.

PKO lu demek polikistik Over sendromu.

sabah incir kürü akşam sogan suyu yapmıştım ben de. tabi diyetisyene gidip zayıflama , endokrinolojiye gidip eksik vitamin ve enzimler için ilaçlar, kadın dogum tedavi klomen vs. sonunda oldu . imşallah isteyen herkese Allah versin.

pkolu muydunz????kaç yıllık bi tedavi aşamasından sonra hamile kaldnz?

her ne kadar kimse uğramasa da yazayım yine de....tedavi+incir kürüyle yumurtam gelişti ve çatlatma iğnesiyle çatlatıldı ve beklemedeyim şu an. inş bebişim gelmiştir:anneadayı:

Ya ben adetlerim düzenli ama hem SOĞAN kürü hem incir kürü aynı anda yapabılliyormuyuz bu ay yumurtlama takibine baslıycamda acaba nasıl yapsam hangisi iyi olur Gelişimi ve çatlaması için

her ne kadar kimse uğramasa da yazayım yine de....tedavi+incir kürüyle yumurtam gelişti ve çatlatma iğnesiyle çatlatıldı ve beklemedeyim şu an. inş bebişim gelmiştir:anneadayı:
Bana yaz canım bende bu yumurtlama takibine Alçaklar ve çatlatma iğnesi olcam incir kürü uygulasammı ki

Back
X