incir kürü ile hamile kalanlar

Kanitin varmi arastirma yaptinmi oturdugun yerden salliyorsun. Kür sebep olabilir olmayabilirde. Zaten ciddi bir sıkıntı varsa tedavidir caresi. İlaclarin icindede bitkiler var. Rast gele kurde degil . Sarac oglunun bitki dru sonucta. Onceden dr kontrollerimi de oldum. Körü körune birseye inanacak degiliz. Herkesin kendi inancıdır. Tabiiki kimine fayda eder kimine fayda etmez. Tedavininde bir suru yan etkisi var . Denemekten bir sey cikmaz ben oyle dusunerek yaptim . İncir kuru ot kürü degildir. Kürü hergun hamile kalalim diye yapmiyoruz . Kür ne ise yariyorsa onun icin yapiyoruz.

Onu bende biliyorum hergün hamile kalabilecem düşüncesi yok bende doktorun dediği günler çalişmalar oluyo incir kürüde etki eder belki diye umut ediyorum canim
İncir havuc kuru yumurta biyuyup catlamasina neden oluyor. Yumurtlamayi sagliyo. Her ay adet oluyoruz ama yumurya buyumeyip kistik yapi alip dokulebilir. Yumurtlayip o gunu degerlendirmek onemli. En cok uruyenler tavsanlardir havuc cok tukettikleri icin. Ve kurandada gecerki her sebze meyve nin sifasi vardir. Cevizin beyne cevizle beyin sekli birbirine benzer. İncir icindeki taneler yumurtalara. Tabiiki fayda olur olmaz sonucta tedavi gorupte hamile kalamayan var. Zaten belli bir sure olmuyorsa yada oncesinde dr kontrolu bunu dememe gerek yok zaten herkes kontrolunu yaptiriyor.

Bnde.. incir kürünü bnde yaptm ama olmadı faydası olan çok ksi duydum ama
Sogan kurunu yaptim olmadi . Ama rahim temizlenmis oldu ertesi ay kontrole gittim rahim tertemiz ama yumurta tembelligi olsbilir dedi kistik yapida duruyordedi. Daha once oyle problem yoktu bilmiyordum. Cok moralim bozuldu. Tedavi dusunuyorduk beklememek icin tedavi oncesi deneyim dedim sonucta tedaviden daha zararsiz. Hem kur yaptim hem kan tahlilleri normal cikti. Eşimde bende tahlillerimizi olduk. Yumurtlaman normalse incir kurunun etkisi olmaz stres bile etkiliyor. Hatta ovulasyon testiyle hamile oldugumu ogrendim. Dr birsey demedi yanilma payi var diye. Diger aylar ovulasyon koyu cizgiyi bile gormedim bu ay gordum bile hamilelige yakin. Zor görulen birsey niye koyu ciksin. En basta Allah nasip edecek bazi seylerde vesiledir.

Aynen canm nasiptn ötesi yok.. soğan kürü bu yaptığında akintm olmuştu faydasını gördüm incir kürü de yaptm ama dediğim gbi benlik bir sorun yok adetlerndüzenli yumurtlamam gayet normal esimde sperm hareketliliği problemi vardı ondan zor oluyor bizm iki düsk var biri hiç beklemediğim takmadigm ay du öbürü zaten evlendikten 8 ay sonraydi o zaman. Takıntı yoktu ikisi de düştü kısmet hersy hamile kalmyla bitmiyor o yüzden Rabbim hayirlisini versn

Suan hamilemisn yani canm sen

Bendede yumurtlama problemi vardi her ay yumurtam kiste çeviriyodu doğum kontrol hapi kullandim tedavi için 2 aydir kistim yok incir kürüylede yumurtalarimin büyümesini çatlamasini istiyorum inşallah faydasi olur

Suan hamilemisn yani canm sen
Oglum bir yasina girecek buay. Allah hayirlisini nasip etsin . İnsallah bundan sonra sıkıntı yasamazsin. Herseyin bi zamani var herseyde bir hayır var. Esimede keciboynuzu ozu verdim. Ondada sıkıntı yoktu . Hazir kur yaoarken kacirmak istemedim o ayi. Bayagi kafaya takmistim.

Uğraşmak iyi oluyor bnm esimde iciyo bnde bu ay çörek otu bal tarçın kürü yapıyorm kismett

Allahım onu sana bagislasnn

sa hanımlar bende bugün incir ve havuç kürüne başladım aslında soğan kürünü yapacaktım önce ama dr incir ve havucun yumurtaları desteklediğini ve onu yapmam getektiğini söyledi bu ay çünki yumurta için 5 gün klomen de kullandım bakalım inşallah hayırlı haberler olur

Uzayan akıntının içinde kan vardı canım.Devam etseydi doktora gidecektim.Devam etmeyince,bi de yumurtlama dönemine denk gelince pek umursamadım.

canım o bende de oluyodu aslında benden direk çamurumsu akıntı geliyordu doktor bişey yok dedi yumurtlama akıntısıdor o büyük ihtimal demişti hatta adet bitiminden 10-15 gün sonra yine görünce çamurumsu akıntıyı doktora baktırdım hiç bişey göremedi. neyse bakalım hayırlısı artık geçen ay döllenme oldu bende bhcg 7.24 çıktı adetim çok geçmesinr rağmen doktor hamilelik gözüküyo ama iki gün sonra tekrar tahlil istedi tahlili yaptırdım sonucu beklerken düşükle oldu daha doğrusu regl oldum sonuçta da belliydi zaten 6.4 e düşmüştü düşüyodu yani o yüzden bu ay incir kürü yapacağım inşallah hayırla sonuçlanır

İnş.bu ay tutunur canım bebeğin.Kahverengi yumurtlama oldugunda mı düşükle sonuçlandı ?

Kizlar bende bu ay incir kürü yaptim zaten bu konuyuda ben açmıştım yapanlarin fikrini almak için ama malesef hamile kalamadim bugün adet oldum oysa çok umutluydum ilk aydan deneyip hamile kalan çoktu ama bende işe yaramadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…