incir kürü ile hamile kalanlar

Canım ben de soğan kürü yapıyorum 3 gün oldu kahverengi akıntı yaptı. Korkmaya başladım bıraksam mı acaba diye. Daha önce böyle olanlar olmuş mu bilgin var mı?
Temizliyrdur inş canım.Saraçoğlu kürü uygulamaya basladıktan iki gün sonra içinizden çıkanları görünce şaşıracaksnz dyr.

Bu konuda bende şüpheliyim sık ilişkiye girmeyelim diyorum sonra dayanamayip. Ya yumurtlama günümse deyip bir gün durup bir gün ilişkiye giriyoruz çünkürahat edemiyorum ovulasyon testi kullanıyorum bu ay ama o benim kafami daha da karıştırıyor

Temizliyrdur inş canım.Saraçoğlu kürü uygulamaya basladıktan iki gün sonra içinizden çıkanları görünce şaşıracaksnz dyr.

Yani benim kistim falan yok kontrole gidiyorum düzenli olarak. Genelde sanırım kist kahverengi akıntı yapıyormuş. Bide 2. Günde başladı bende zaten iç çamaşırımı kirletiyor oldukça miktarı az değil yani. Tedirginim

Ben Dr takibindeydim bu ay gitmedim sadece ve kistim yoktu benim.ama benimki iç çamaşırımı kirletecek kadar çok değil aslında.bence devam et bir de kaç gündür kullanıyorsun sen bu kürü kaçıncı günün

Canım sen hiç klomen falan kullandın mı yoksa bu kürü mü deniyorsun.ben haftada sadece bir kez ilişkiye girmek bile hamile lik için yeterliymiş aslında.

Canım benim 3. Günüm yani iç çamaşırım kirleniyor benim baya baya. Acaba enfeksiyon, iltihap falan mı atıyorum anlamadım

Canım benim 3. Günüm yani iç çamaşırım kirleniyor benim baya baya. Acaba enfeksiyon, iltihap falan mı atıyorum anlamadım
Kasık ağrın var mı bir de göğüs hassasiyetin.daha önce Dr muayenesinde bir şey çıkmış mıydı

İltihap atıyr olabilirsin .Kontrollerini ysptırıyrmuşsun zaten,tedirgin olma canım.

Canım sen hiç klomen falan kullandın mı yoksa bu kürü mü deniyorsun.ben haftada sadece bir kez ilişkiye girmek bile hamile lik için yeterliymiş aslında.
Hayir canım kullanmadim ben 6 aylik evliyim ve 6 aydır deniyoruz geçen ay incir kürü yaptim hamile kalamadim bu ayda yapmadim

arkadaşlar benim doktorum ilk ay yumurtlama döneminde her gün ilşki demişti ve hamile kalmıştım ama öğrendim iki gün sonra düşük yaptım.bu ay da gün aşırı ilişki dedi ama geçen ay her gün dediği için değil yanlış anlaşılmasın bu ay yumurtlama dönemin işte şu tarihten bu tarihe gün aşırı ilişki yaşa dedi.ama biz bazen gün aşırı bazen ertesi gün ilişki yaşadık nasip artık bakalım hayırlısı

İlk denemenizi mi kaç yumurtan oluşmuştu

Kızlar ben soğan kürüne başlayalı 12 gün oldu. Bugün adetimin 20. günü, (27-28 günde bir adet olurum) dün ve bugün pembe akıntım oldu. Küre başladığım ilk günlerde kahverengi akıntım olmuştu sonra renksize dönmüştü şimdi ise dün ve bugün pembe akıntı oldu. Sizde durumlar nasıl ben korkuyorum yani neden olmuş olabilir?

Kızlar ben soğan kürüne başlayalı 12 gün oldu. Bugün adetimin 20. günü, (27-28 günde bir adet olurum) dün ve bugün pembe akıntım oldu. Küre başladığım ilk günlerde kahverengi akıntım olmuştu sonra renksize dönmüştü şimdi ise dün ve bugün pembe akıntı oldu. Sizde durumlar nasıl ben korkuyorum yani neden olmuş olabilir?

Canım evde gebelik testi yapmanı öneririm

Yani benim de akıntım vardı ve benim normalde hiç olmazdı boyle akıntım ama bu sefer olmuştu ve test pozitif çıktı fakat dış gebelik miş. Sende oyle bir şey olacağını sanmam ama yine de yap.

Yani benim de akıntım vardı ve benim normalde hiç olmazdı boyle akıntım ama bu sefer olmuştu ve test pozitif çıktı fakat dış gebelik miş. Sende oyle bir şey olacağını sanmam ama yine de yap.

Canım benim adet günüme 1 hafta var daha

Ben 6 gün dayanabildim canım. Ins.guzel haberler alırsın

Kzlr yardım edin bir sorum var,?? Ben doktr gittim adetimin 3. Günü letu ya başladık 13. Gün yumurtalığım 19 mm olmuş bende hem ovitrel ignemi vuruldum hemde incir ve havuç kürü başladım çatlasın die geç mı başladım yoksa etki eder mı ki ???

İki kür birden yapılmamalı canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…