- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- 73
canim bizdensin yani pcosun demedimi doktor sana pcosun diye yumurta tembelligi yumurta buyumemesi pco oluyoCanım Hormonlarımda sadece prolaktin yüksek çıkmıştı Nisan ayında ilaç kullandım sonra düştü bi daha yükselmedi işte yumurta tembelliği var yumurta olgunlaşmadan küçük küçük kalıyormuş büyümüyormuş
Evet canım zaten inofolic kullanıyorum pco yu bastırıyormuş inofoliccanim bizdensin yani pcosun demedimi doktor sana pcosun diye yumurta tembelligi yumurta buyumemesi pco oluyo
Olmaz zararı hatta istediğin kadar yiyebilirsin ben sevmediğimden az yiyordum :)Bende 1 kuru incir yiyeceğim ya onun zararı olmaz diye düşünüyorum
Canım bir de ben her ilişkiden sonra dizimi çememe kadar çekip kramp girene kadar bekledim, sonra çişim varsa yapmadım bekledim , bi de hemen banyo yapmadım :) belki bunlar da etkilidir :))Benimde pek aram yok öyle şeylerle canım 1 tane falan yerim bende
Evet canım bana doktorda dedi onu tuvalete falan kalkma direk yat dedi ayağa kalkma derdi 24 saatte banyo yapma dedi banaCanım bir de ben her ilişkiden sonra dizimi çememe kadar çekip kramp girene kadar bekledim, sonra çişim varsa yapmadım bekledim , bi de hemen banyo yapmadım :) belki bunlar da etkilidir :))
Aynen bi de yumurtlama günü etkili tabi adetten sonra 10. Gün :)Evet canım bana doktorda dedi onu tuvalete falan kalkma direk yat dedi ayağa kalkma derdi 24 saatte banyo yapma dedi bana
Yok canım benim yumurtlama günüm 15 ya da 16. Gün oluyor geç çatlıyor biraz geçen ay takipte öyle çıktıAynen bi de yumurtlama günü etkili tabi adetten sonra 10. Gün :)
hayit icin aslan penceside iyi geliyo canim denedinmi hic hormonlari dengeliyo bideEvet canım zaten inofolic kullanıyorum pco yu bastırıyormuş inofolic
Ya yok ben korkarım biraz öyle şeyler içmeye canım ya niyeyse hormonlarımda o son prolaktinden sonra bşe çıkmadı inşallah sonra da çıkmazhayit icin aslan penceside iyi geliyo canim denedinmi hic hormonlari dengeliyo bide
niye korkuyosun canim bisey olmuyo bk bn yillardir icerim korkulcak bisey yok aksine iyi geliyo bi aktara git konus anlatirlarYa yok ben korkarım biraz öyle şeyler içmeye canım ya niyeyse hormonlarımda o son prolaktinden sonra bşe çıkmadı inşallah sonra da çıkmaz
Bakarım canım tamam yarın yumurta takibine gideceğim inşallah büyümüştür ya klomen kullandım ilk kez bu ayniye korkuyosun canim bisey olmuyo bk bn yillardir icerim korkulcak bisey yok aksine iyi geliyo bi aktara git konus anlatirlar
aa yumurta takibindesin Allah yardimcin olsun canim insaAllah buyur yumurtan bende gectim bu yollardan biliyorum hepsini cok zorBakarım canım tamam yarın yumurta takibine gideceğim inşallah büyümüştür ya klomen kullandım ilk kez bu ay
İlk Aydan çok umutlu değilim zaten bakalım hayırlısı olsun hakkımızda inşallahaa yumurta takibindesin Allah yardimcin olsun canim insaAllah buyur yumurtan bende gectim bu yollardan biliyorum hepsini cok zor
Belli olmaz ki arkadasim tuttumu tutar ama hayirlisi olsunİlk Aydan çok umutlu değilim zaten bakalım hayırlısı olsun hakkımızda inşallah
İnşallah canımBelli olmaz ki arkadasim tuttumu tutar ama hayirlisi olsun
Anlıyorum seni canım o sorulari banada çok soruyolardiİnşallah canım ya İnan hem ben çok istiyorum hemde etraftakilerin sorularından bıktım memlekete gitmek istemiyorum sırf bu yüzden
arkadaşlar benim doktorum ilk ay yumurtlama döneminde her gün ilşki demişti ve hamile kalmıştım ama öğrendim iki gün sonra düşük yaptım.bu ay da gün aşırı ilişki dedi ama geçen ay her gün dediği için değil yanlış anlaşılmasın bu ay yumurtlama dönemin işte şu tarihten bu tarihe gün aşırı ilişki yaşa dedi.ama biz bazen gün aşırı bazen ertesi gün ilişki yaşadık nasip artık bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?