incir kürü ile hamile kalanlar

canim bizdensin yani pcosun demedimi doktor sana pcosun diye yumurta tembelligi yumurta buyumemesi pco oluyo

İncir kürü yapmadım ama her gün 1 tane kuru incir yedim etkisi oldu mu bilmiyorum

Benimde pek aram yok öyle şeylerle canım 1 tane falan yerim bende
Canım bir de ben her ilişkiden sonra dizimi çememe kadar çekip kramp girene kadar bekledim, sonra çişim varsa yapmadım bekledim , bi de hemen banyo yapmadım :) belki bunlar da etkilidir :))

Canım bir de ben her ilişkiden sonra dizimi çememe kadar çekip kramp girene kadar bekledim, sonra çişim varsa yapmadım bekledim , bi de hemen banyo yapmadım :) belki bunlar da etkilidir :))
Evet canım bana doktorda dedi onu tuvalete falan kalkma direk yat dedi ayağa kalkma derdi 24 saatte banyo yapma dedi bana

Ya yok ben korkarım biraz öyle şeyler içmeye canım ya niyeyse hormonlarımda o son prolaktinden sonra bşe çıkmadı inşallah sonra da çıkmaz
niye korkuyosun canim bisey olmuyo bk bn yillardir icerim korkulcak bisey yok aksine iyi geliyo bi aktara git konus anlatirlar

niye korkuyosun canim bisey olmuyo bk bn yillardir icerim korkulcak bisey yok aksine iyi geliyo bi aktara git konus anlatirlar
Bakarım canım tamam yarın yumurta takibine gideceğim inşallah büyümüştür ya klomen kullandım ilk kez bu ay

Bakarım canım tamam yarın yumurta takibine gideceğim inşallah büyümüştür ya klomen kullandım ilk kez bu ay
aa yumurta takibindesin Allah yardimcin olsun canim insaAllah buyur yumurtan bende gectim bu yollardan biliyorum hepsini cok zor

Yaaa ben de anlayamadım bu ilişki günlerini
Biri bana bunu geniş geniş açıklayabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…