- 20 Ekim 2015
- 163
- 22
- 28
- 29
2 kur değil ibrhm Saraçoğlu Dior ya yumurta ctlmasi için havuç incir kaynatın için die oİki kür birden yapılmamalı canm
Merhaba hamilelik nasıl gidiyor bende pcoluyum bu ay ilk kez incir kuru yapıyorum sağ kasigimda çok ağrı yaptı sende de oldu mu korktum biraz zaten kişilerden zor kurtuldum aylarca soğan ve maydanoz kuru yaptım kaç yıl sonra hamile kaldinBende hamile kaldım hemde ilk kürde yanında birde Hayıt tohumu içtim bende pko ve 4 tane kist olmasına rağmen
Bende de kist varBende hamile kaldım hemde ilk kürde yanında birde Hayıt tohumu içtim bende pko ve 4 tane kist olmasına rağmen
Kaynatilip içilen hamile kalmak için etkili ama canim prolaktin yuksekse ya da sınırdaysa yapma prolaktini yani süt hormonunu yükseltiyo. Beninkini yaptığım ay yükseltti bende bi işe yaramamisti. Zaten klomen kullaniyomussun bence gerek yok ben klomenle hamile kaldimArkadaşlar acil cevap verir misiniz bende incir kürüne başlamak istiyorum ama bu ay klomen kullandım bir zararı olur mu acaba ? Bir de incir kürünün iki türlüsü var birisi zeytinyağına koyulan diğeri de kaynatılıp içilen hangisi faydalı yazabilir misiniz
Ya acaba şu zeytinyağına yatırılanı mı denesem dedim bende bugün incir aldım gittim . İnşallah bende kalırım ilk ayında mı kaldın daha benim ilk ayım . Öncesinde polip vardı onu aldırdım yeni başladım tedaviye . İlk Aydan umutlu değilim zatenKaynatilip içilen hamile kalmak için etkili ama canim prolaktin yuksekse ya da sınırdaysa yapma prolaktini yani süt hormonunu yükseltiyo. Beninkini yaptığım ay yükseltti bende bi işe yaramamisti. Zaten klomen kullaniyomussun bence gerek yok ben klomenle hamile kaldim
3. Klomenle oldu canim. Senin hemen olur inşallahYa acaba şu zeytinyağına yatırılanı mı denesem dedim bende bugün incir aldım gittim . İnşallah bende kalırım ilk ayında mı kaldın daha benim ilk ayım . Öncesinde polip vardı onu aldırdım yeni başladım tedaviye . İlk Aydan umutlu değilim zaten
Eşimle her zaman yan yana olamıyoruz işinden dolayı bu iki ayı değerlendirmek istiyorum ama hayırlısı artık . Yumurta tembelliği var dedi kalitesi düşükmüş benim eşimde bi problem çıkmadı. Bakalım heyecanla bekliyorum ne olacak3. Klomenle oldu canim. Senin hemen olur inşallah
Evet aynen bndede oyle oldu yumurta buyuteyim derken yuksek olan prolaktinim dahada yukselmis birsuru ay kaybi yasamistimProlaktini yukseltiyor dikkat edin. Prolaktin yuksekligi de gebelige engel. Ben cok incir tuketmistim ve malesef prolaktinim yukselmisti
İyi olur inşallah. Hemen olmazsada umutsuzluga kapilma hiç ummadığın zamanda olur. Rabbim fazla bekletmez inşallahEşimle her zaman yan yana olamıyoruz işinden dolayı bu iki ayı değerlendirmek istiyorum ama hayırlısı artık . Yumurta tembelliği var dedi kalitesi düşükmüş benim eşimde bi problem çıkmadı. Bakalım heyecanla bekliyorum ne olacak
İnşallah allah hayırlısını versin 1 senedir deniyoruz 3 yıllık evliyimİyi olur inşallah. Hemen olmazsada umutsuzluga kapilma hiç ummadığın zamanda olur. Rabbim fazla bekletmez inşallah
Bende vaz geçtim ya şimdi çünkü prolaktinim bir ara yüksekti ilaç kullanmıştım düşsün diye öyle düşmüştüEvet aynen bndede oyle oldu yumurta buyuteyim derken yuksek olan prolaktinim dahada yukselmis birsuru ay kaybi yasamistim
aa prolaktininiz bi kere bile yuksek ciktiysa yapmayin asiri cikariyo hatta emzirenlere incir oneriliyoBende vaz geçtim ya şimdi çünkü prolaktinim bir ara yüksekti ilaç kullanmıştım düşsün diye öyle düşmüştü
normal yemekte mi yükseltir acaba günde 1 tane falan ben eşime yedireyim olmazsa ona bi zararı yoktur herhaldeaa prolaktininiz bi kere bile yuksek ciktiysa yapmayin asiri cikariyo hatta emzirenlere incir oneriliyo
bitaneden filan bisey olmaz ama dikkat et kardesim dere otu maden suyu uzum incir havuc bunlar prolaktini cikariyo ben halada ugrasiyorum hormonlarim acayip bozuk.Senin sorunun neydi canimY
normal yemekte mi yükseltir acaba günde 1 tane falan ben eşime yedireyim olmazsa ona bi zararı yoktur herhalde
Bende 1 senedir evliyim canim ama korunmadik 1 ay anca korunma oldu evlendigimden beri bebek çok istiyodum oldu. Seninde olur Allah in izniyleİnşallah allah hayırlısını versin 1 senedir deniyoruz 3 yıllık evliyim
Canım Hormonlarımda sadece prolaktin yüksek çıkmıştı Nisan ayında ilaç kullandım sonra düştü bi daha yükselmedi işte yumurta tembelliği var yumurta olgunlaşmadan küçük küçük kalıyormuş büyümüyormuşbitaneden filan bisey olmaz ama dikkat et kardesim dere otu maden suyu uzum incir havuc bunlar prolaktini cikariyo ben halada ugrasiyorum hormonlarim acayip bozuk.Senin sorunun neydi canim
İnşallah canım ya İnan hem ben çok istiyorum hemde etraftakilerin sorularından bıktım memlekete gitmek istemiyorum sırf bu yüzdenBende 1 senedir evliyim canim ama korunmadik 1 ay anca korunma oldu evlendigimden beri bebek çok istiyodum oldu. Seninde olur Allah in izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?