• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

incir kürü kullanan arkadaşlar soruma cvb lütfen

GXUXLCEZA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2007
972
6
96
Bursa
incir kürünü uygulamaya başlıcaktım ama ilk kaynattıgım gün bugündü ve yarım litre sudan kalan 1 su bardagı bile degil sizdede bu kadarmı çıkıyo kaynadıktan sonra bana ne olur cvb yazın bide inciri ne kadar koyuyosunuz ben 15 tane koydum yarım kilo suya ne olur cvb verin bana biran önce
bu arada konunun açılma yeri yanlışsa silmeyin ne olur taşıyın doğru yere

gulceza incir kuruyle hamile kaldım yani ilk yaptıgım ay . vede oyle kuralina uygun yapmadım. sana soyle anlatayım, 5-6 tane inciri ortadan 2ye boluyodum ortaboy cezveye koyuyodum mutfagı toplayana kadar kaynıodu 2dk filan kaynatıodum. zaten 2 bardak cıkıo tam benim cezvemden. neyse 1 bfardagı doldurup ılıyana kadar gece yatmadan iciodum. obur bardagıda hazırlayıp tezgaha koyuyodum sabah kalkınca yuzumu yıkamadan dikiodum kafaya. aradada o karısıma yarım havuc koyuyodum havıucta catlatıomus yumisi. ins isine yarar tatlım

teşekkürler canım zaten bende 15 incirle yapmam bidaha en fazla 10 koyarım çok bal gibi oldu koyu koyu içilcek gibi degil valla inş bende hamile kalırım adetim çok gecikti adet olmayı beklerken ibrahim saraçoğlunun sitesinde zamanının olmadıgı ve ne zaman istersen başlanabilecegi yazıyodu bende adetimi beklemeden başlamaya karar verdim

walla ben geçen ay yaptım 15 taneden saraçoğlunun tarifinin birebirini bazen bir bardak çıkıyordu bazen bir bardaktan az sanırım incirin cinsine göre değişiyordu her defasında farklı marketlerden aldığım için herhalde

Gulceza merhaba, geçen ay uyguladım ibrahim saraçoğlunun incir kürünü, aynen tarifteki gibi 15 adet incirden yaptım ve havuçta ekledim ben, 1 su bardağı oluyordu kaynadıktan sonra ve dediğin gibi çok tatlı oluyordu tadı ama direndim ve tam 21 gün uyguladım, 1 temmuzda regl olmam gerekiyordu olmadım, 3 temmuzda yani dün test yaptırdım ve hamile olduğumu öğrendim, incir kürünün faydası oldu sanırım, çünkü bende yumurta çatlama sorunu vardı, yumurta çatlamadan atıldığı için hamile kalamıyordum, Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın, çok güzel bir duygu gerçekten...

Gulceza merhaba, geçen ay uyguladım ibrahim saraçoğlunun incir kürünü, aynen tarifteki gibi 15 adet incirden yaptım ve havuçta ekledim ben, 1 su bardağı oluyordu kaynadıktan sonra ve dediğin gibi çok tatlı oluyordu tadı ama direndim ve tam 21 gün uyguladım, 1 temmuzda regl olmam gerekiyordu olmadım, 3 temmuzda yani dün test yaptırdım ve hamile olduğumu öğrendim, incir kürünün faydası oldu sanırım, çünkü bende yumurta çatlama sorunu vardı, yumurta çatlamadan atıldığı için hamile kalamıyordum, Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın, çok güzel bir duygu gerçekten...

aayy çok çok tebrik ederim canımm allah tamamına erdirsin sağlıcaklaaa :Saruboceq:
valla gireli 15 dakika oluyor iki hamiş haberi aldım çok sevindimmm darısı isteyen herkesin ve benimdee başına :Saruboceq:

simenaycım bende geçen ay yapmıştım incir kürünü ama havuç koymadan sonra kasıklarımda çok ağrı olunca 16.gün bıraktım korktum kist falan olcak diye regli oldum hamiş kalamdım malesef ve reglimde acayip sancılı geçti işe falan gidemedim bende bu reglimde soğan kürüne başladım eğer kist mist oluştuysa atar diye hemde miyomlarım var belki onlarada iyi gelir diye
sen incir kürünü yaparken kasıklarından çok ağrı çekmişmiydin

saolun arkadaşlar bugün 10 incirden yaptım ve tadı iiydi bu ay ilk kez başladım bakalım ne gösterecek rabbim ben adet tarihimi beklemeden başladım adetim zaten gecikmişti adet olmadanda başlanabildigi için beklemedem ben inş hayırlı haberler alırım sonunda siz kullanan arkadaşlarım gibi cvblarınız için hepinize teşekkür ederim gelin burdan dertleşmeye devam edelim isterseniz ben sıksık giriyorum buraya incir kürünü uygulayan aradaşlar birlikte takip edelim bakalım neler olucak bu konuyu açtıgım gün yani dün başladım ben kullanmaya hayırlısı allahtan

saolun arkadaşlar bugün 10 incirden yaptım ve tadı iiydi bu ay ilk kez başladım bakalım ne gösterecek rabbim ben adet tarihimi beklemeden başladım adetim zaten gecikmişti adet olmadanda başlanabildigi için beklemedem ben inş hayırlı haberler alırım sonunda siz kullanan arkadaşlarım gibi cvblarınız için hepinize teşekkür ederim gelin burdan dertleşmeye devam edelim isterseniz ben sıksık giriyorum buraya incir kürünü uygulayan aradaşlar birlikte takip edelim bakalım neler olucak bu konuyu açtıgım gün yani dün başladım ben kullanmaya hayırlısı allahtan

inşallah canım faydasını görürsün ben geçen ay yaptım ama dediğim gibi kasıklarımda yumurtalıklarımda yani çok ağrı yaptı 16. gün bıraktım yinede yumurta oluşumunda faydası var inşallah allah gönlüne göre verir canım :Saruboceq:

benim ibrahim saraçogludan duydugum tarif 500ml kaynatılmış suya 7-8 tane incir atıyorsun 7_8 dakika kaynatıyorsun sanra ılıyınca sabah ve akşam yatmadan içiyorsun ben aç tok dikkat etmeden günlük yaptım 3 ayda hamile kaldım yumurta çatlatmaya birebir canım rabbim herkeze hayırlısını versin...

ben adetimin bitimine yakın başlardım 21 gün uygulanacak ilk ayda olacak diye bir şey yok sabırla bıkmadan devam kürü uygulamya agrı yapıyor tabikide yoksa çatladıgını nerden anlıyacagız

Canım ben geçen ay soğan bu ay 21 gün incir kürünü uyguladım ve hamile olduğumu öğrendim.Ben onun etkisi olduğuna inanıyorum çünkü 10 ay beklemiştim bebişimi.Bu kürü uygulayın bence.

simenaycım bende geçen ay yapmıştım incir kürünü ama havuç koymadan sonra kasıklarımda çok ağrı olunca 16.gün bıraktım korktum kist falan olcak diye regli oldum hamiş kalamdım malesef ve reglimde acayip sancılı geçti işe falan gidemedim bende bu reglimde soğan kürüne başladım eğer kist mist oluştuysa atar diye hemde miyomlarım var belki onlarada iyi gelir diye
sen incir kürünü yaparken kasıklarından çok ağrı çekmişmiydin

çicekcik canım bu küre başladığımda ben de seninki gibi ağrı hissetmiştim ama bırakmadım 21 gün uygulayıp ara verdim.ikincisine başlayacaktım ki hamile olduğumu öğrendim.ben faydalı olduğuna inanıyorum ama kist oluştururmu onu bilmiyorum belki bünyeden bünyeye farklılık gösterebilir.Arkadaşların yorumuna göre yumurta geliştiği için ağrı yapıyormuş.soğan kürüne başlaman iyi olmuş ben de ilk onu yapmıştım.inşallah inanıyorum ki Allah sana da en kısa zamanda bebiş nasip edecek. opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
kıslar yumurtlamanız kürü başladıgınız kaçıncı gün oldu tahmininize göre inş kullanan arkadaşların hepsi bebişlerini kavuşur bende inş.benim daha 3. günüm ama agrım şimdiden başladı resmen yumurtalıklarımın içerde harekete geçtigini hissediyom ama yumurtladıgımı nasıl anlıcam kürü içerkende yumurtlama salgısı gelen ondan yumurtladıgını anlayan yada ateşini ölçepte anlayan yada başka bi biçimde anlayan varsa yardımcı olsun biz yeni başlayanlara hadi arkadaşlar

çicekcik canım bu küre başladığımda ben de seninki gibi ağrı hissetmiştim ama bırakmadım 21 gün uygulayıp ara verdim.ikincisine başlayacaktım ki hamile olduğumu öğrendim.ben faydalı olduğuna inanıyorum ama kist oluştururmu onu bilmiyorum belki bünyeden bünyeye farklılık gösterebilir.Arkadaşların yorumuna göre yumurta geliştiği için ağrı yapıyormuş.soğan kürüne başlaman iyi olmuş ben de ilk onu yapmıştım.inşallah inanıyorum ki Allah sana da en kısa zamanda bebiş nasip edecek. opuyorumnanaktan

aaay canım benim inşallahhhh a.s.

hamile kalan arkadaşlar tebrik ederim size sorum ne zamandır bebek istiyorsunuz ne zaman sonra hamile kaldınız

Back
X