• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

incir kürü kullanan arkadaşlar soruma cvb lütfen

kıslar benim bugün çok sancım oldu kasıklarım agrıdı.yarın evime yakın pazar var hemen gidip havuç alıcam bundan sonra havuçla yapıcam sanırım sadece 1 havuç konuyo 20 dakka incirleri kaynatıyoz sonra ne kadar tutuyoz havuçlu kullan arkadaşlar.agrısada sızlasada bırakmıcam bu kürü içicem 21 gün acaba küre başladıktan kaç gün sonra yumurtlama oluyo benim normalde 21 ile 25 inci günlerde oluyodu yumurtlamam ama bunla hangi gün olur bilemem.hadi kıslar kürlere devam beraber hamiş kalcaz hadi bakalım hadiii:D

ben incir kürünü geçen ay yapmıştım havuç koymamıştım keşke koysaydım ama kist yapıcak diye korktum ve 16. güne kadar yaptım bıraktım sen bırakma bakalım ve incir kürü yumurtlama dönemini erkene çekebilirmiş bana burdan demişlerdi o yüzden her fırsatı değerlendir arkadaşım:))))

arkadaslar sogan kurunu uygularkan bebek calismasi yapmayin bence. cunki sogan kuru iceriyi temizliyor.bir ay sabredin sogan kurunu bitirin rahminiz temizlensin ondan sonraki ayda incir kurunu deneyin. ibrahim saracoglu tup bebek tedavisi gorenlerin incir kurunu uygulamasinda bi sakinca olmadigini aksine daha faydali olacagini soylemisti bi programda.bende asilama yapilirken incir kurunu denemistim.zaten yumurta takibinda bunun nasil iyi geldigini goreceksiniz emin olun.

inşallah canımda ne bilim soğan kürünü uygularken hamiş kalan arkadaşlarımızda var ya ümit dünyası işte ben uyguluyorum soğan kürü miyomlarım için zaten şansım yokmuş gibi geldi ara kanama oldu hayırlısı hakkımızda

sogan kurunu uygularken normal yollardan denem yapilabilir ama hem bebk icin tedavi gorup hem sogan kurunu uygulamak sakincali olabilir gibi gelio bana. sogan kurunu uygularken hamile kalan arkadaslar aceba normal yollardanmi hamile kaldilarkuneeCADIARZU

sogan kurunu uygularken normal yollardan denem yapilabilir ama hem bebk icin tedavi gorup hem sogan kurunu uygulamak sakincali olabilir gibi gelio bana. sogan kurunu uygularken hamile kalan arkadaslar aceba normal yollardanmi hamile kaldilarkuneeCADIARZU

burda bi arkadşım var o doğum kontrol hapını bıraktığı ay ki iki yıl kullanmış polikistik olmasından dolayı soğan kürüne başlamış ve ilk ayda tutmuş allahın işi işte hem doğum kontrol hem polikistik yani aslında yüce mevlam ol deyince oluyor maşallahh diyim başka bir açıklama getiremiyorum ben inşallah bizlerde tez vakit kavuşuruz bebişimizee :Saruboceq:

tabi hersey takdiri ilahi. tevvekkulude elden birakmaamak lazim. KURAN'DA ayetler var bebek isteyenler icin onlardanda okumak lazim, ben okumustum 3 ay . okumak isteyenler nette yazsin cikio . ALLAH HERKESE HAYIRLI SAGLIKLI EV;L:ATLAR NASIP ETSIN

o arkadaşım ama dediğin gibi başka bir tedavi olmamış zaten ilk denemeleri:))
bende bu kürü uyguluyorum ama tedavi görmüyorum tabi bir daha ki ay gidicem ne olur bilmem doktor normal demişti herşey ama 8 ayda tık yok miyomlarım var onlarda zararsız demişti belki soğanla kurtulurum dedim bende hayırlısı canım sen ne zamandır istiyorsun tedavi gördünmü

tabi hersey takdiri ilahi. tevvekkulude elden birakmaamak lazim. KURAN'DA ayetler var bebek isteyenler icin onlardanda okumak lazim, ben okumustum 3 ay . okumak isteyenler nette yazsin cikio . ALLAH HERKESE HAYIRLI SAGLIKLI EV;L:ATLAR NASIP ETSIN

AMİNN canım AMİNN
inşallah hakkımızda hayırlısı olur ne diyim dua etmekten başka çaremiz yok zaten ediyoruz bol bol :Saruboceq: :Saruboceq:

kıslar nbr nerelerdesiniz yaw benim incirlerim bitti dün yenisini alıcam devamı için sizde ne gelişmeler var

Canım ben geçen ay soğan bu ay 21 gün incir kürünü uyguladım ve hamile olduğumu öğrendim.Ben onun etkisi olduğuna inanıyorum çünkü 10 ay beklemiştim bebişimi.Bu kürü uygulayın bence.

Arkadaşlar bu kürün tam olarak ne zaman başlandığını ve ne kadar süre uygulacağını öğrenmek istiyorum. bilgi verirseniz çok sevinirim. yani ben ağustos sonu hamile kalmak istiyorum ne zaman içmeye başlamalıyım?
teşekkürler :)

Arkadaşlar bu kürün tam olarak ne zaman başlandığını ve ne kadar süre uygulacağını öğrenmek istiyorum. bilgi verirseniz çok sevinirim. yani ben ağustos sonu hamile kalmak istiyorum ne zaman içmeye başlamalıyım?
teşekkürler :)

hem soğan kürü hemde incir kürüyle ilgili ayrıntılı bilgiyi saraçoğlunun sitesinden bulabilirsin arama motorlarından ulaşabilirsin allah gönlüne göre verir inşallah canım

kızlr bu ıncır kuru ne zmn baslanıyo hanı adet bıttgndemı adet zamanındamı bılgıledrrsnz sevınırım ve ne kadar ıcılecek nasıl yapılacak bnmde catlamayan yumişlerim varrr

Gulceza merhaba, geçen ay uyguladım ibrahim saraçoğlunun incir kürünü, aynen tarifteki gibi 15 adet incirden yaptım ve havuçta ekledim ben, 1 su bardağı oluyordu kaynadıktan sonra ve dediğin gibi çok tatlı oluyordu tadı ama direndim ve tam 21 gün uyguladım, 1 temmuzda regl olmam gerekiyordu olmadım, 3 temmuzda yani dün test yaptırdım ve hamile olduğumu öğrendim, incir kürünün faydası oldu sanırım, çünkü bende yumurta çatlama sorunu vardı, yumurta çatlamadan atıldığı için hamile kalamıyordum, Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın, çok güzel bir duygu gerçekten...

canım 1 bardağın hepsini bir anda mı içtin yoksa 2 ye bölüp sabah akşam yarım bardak mı

slm kızlar bende bu incir kürünü 13gün yapabildim kaç markete sordum yoktu yinede faydası olmuşmudur acaba çiçekçik ben denemiştim soğan kürünü bende etki etmemişti istersen doktora bi görün canım ters bi durum olmasın

canım aktarlara bir sorsan

kızlr bu ıncır kuru ne zmn baslanıyo hanı adet bıttgndemı adet zamanındamı bılgıledrrsnz sevınırım ve ne kadar ıcılecek nasıl yapılacak bnmde catlamayan yumişlerim varrr

incir kürüne genelde reglinin 2.3 günü başlıyorlar yumurtlama o zamandan harekete geçiyor ya o bakımdan klomen diye ilaç kullananlar yumrutlamay faydası olması için kullanılan ilaç incir kürüyle aynı etkiyi yapıyor yani aşağı yukarı reglinin 3. günü başlanıyor bende geçen ay yaparken 2. günü başlamıştım

canım 1 bardağın hepsini bir anda mı içtin yoksa 2 ye bölüp sabah akşam yarım bardak mı

tatlım yapılan incir küründe günlük hazırlıyorsun ve çıkan suyun yarısın bi diğer yarısını bi içiyorsun ister öğle akşam yemeklerinden önce ister sabah akşam ister sabah öğlen aç karnına iç canımcım

Arkadaşlar bana bi yardımcı oluverin hele.
Ben incir kürü ile beraber bal-çörekotu-tarçın'a başladım. Zararı olur mu sizce?
eşimede hem keçiboynuzu kürü, hem keçiboynuzu pekmezi içiriyorum
Bi şi olmaz de mi?

Back
X