tatlım yapılan incir küründe günlük hazırlıyorsun ve çıkan suyun yarısın bi diğer yarısını bi içiyorsun ister öğle akşam yemeklerinden önce ister sabah akşam ister sabah öğlen aç karnına iç canımcım
Sağolasın canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlım yapılan incir küründe günlük hazırlıyorsun ve çıkan suyun yarısın bi diğer yarısını bi içiyorsun ister öğle akşam yemeklerinden önce ister sabah akşam ister sabah öğlen aç karnına iç canımcım
incir kürünü uygulamaya başlıcaktım ama ilk kaynattıgım gün bugündü ve yarım litre sudan kalan 1 su bardagı bile degil sizdede bu kadarmı çıkıyo kaynadıktan sonra bana ne olur cvb yazın bide inciri ne kadar koyuyosunuz ben 15 tane koydum yarım kilo suya ne olur cvb verin bana biran önce
bu arada konunun açılma yeri yanlışsa silmeyin ne olur taşıyın doğru yere
Arkadaşlar bana bi yardımcı oluverin hele.
Ben incir kürü ile beraber bal-çörekotu-tarçın'a başladım. Zararı olur mu sizce?
eşimede hem keçiboynuzu kürü, hem keçiboynuzu pekmezi içiriyorum
Bi şi olmaz de mi?
ya bende aynen böyle uygulamayı düşündüm aynı sorunun cevabını bekliyorum, bu şekilde deneyen oldu mu?
öncesinde soğan kürünü yapmak illa gerekli mi? soğan kürünü içebileceğimi hiç sanmıyorum tadı nasıl bir şey ki???fisfisfis kolay içeniniz oldu mu?
:uhm::uhm::uhm:
ya bende aynen böyle uygulamayı düşündüm aynı sorunun cevabını bekliyorum, bu şekilde deneyen oldu mu?
öncesinde soğan kürünü yapmak illa gerekli mi? soğan kürünü içebileceğimi hiç sanmıyorum tadı nasıl bir şey ki???fisfisfis kolay içeniniz oldu mu?
:uhm::uhm::uhm:
walla kızlar ben geçen au incir kürünü yaptım ki incir hiç sevmem 15 taneden hemde 16 gün kasık ağrılarım tavan yaptığığ için bıraktım çünkü kist oluşmasından korktum benim bünyem musait çünkü ama hamiş kalamadım şu varki kesinlikle incir kürüyle yumurtlama olayı güzel etkileniyor işe yarıyor hamiş kalamadım ama olsun
bende bu ay soğan kürüne başladım acep nasıl olur diye endişelerim vardı ama inanın düşünüldüğü gibi değil hafif bir su oluyor ağır olmuyor insan kafasında kötü canlandırıyor tabide benim için en azından öyle olmadı miyomlarım vardı iki tane belkim gider diye birde incir küründen kist oluştuysa atsın diye yapıyorum halada devam ediyorum regliimin 3. günü başladım reglim bittikten 3-4 gün saonra şiddetli bel ve bacak ağrılarım oldu sonra bi gün kanamam oldu sanırım içimden bişeyler söküldü gitti işe yaradığını düşünüyorum açıkçası sonra kanama devam etmedi şimdi iyi inşallah sizlerde faydasını görürsünüz ben dokotora gittiğimde miyomlarım gitmiş mi asıl o zaman öğrencem tabi allah hepimize kolaylık versin yaa o kür senin bu kür benim deli dana gibim kaydirigubbakcemile3 aay ne uzattım kalın sağlıcaklannn kaydirigubbakcemile3
:) cicekcik bilgilendirmen için çok saol. hımmm o halde bu soğanı denemek lazım. açıkçası bende de miyom var doktorum beni o kadar rahatlattı ki bu konuda kafama takmıyodum. ancak bebiş için içerim salı günü kontrolüm var ardından hemen ilk soğana başlıyorum :) bakalım neler olcak.
Canım öncelikle çok teşekkür ederim, Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu, ben haziran ayının 5 inde regl olmuştum, 10 unda başladım incir kürüne, ve 21 günü tamamladım, havuç katmamın sebebi yumurtanın çatlamasına yardımcı olmak içindi, ve evet bende de kasıklarımda ağrı oldu ama ben yılmadım devam ettim kürü uygulamaya, çünkü kasıklardaki ağrı yumurtanın çatladığını gösterir, sende bırakmayıp devam etseydin keşke, miyom var diyorsun, önce soğan kürünü yap o halde bence de... Bende miyom kist falan yoktu sadece yumurtam çatlamıyordu, bu yüzden hamile kalamıyordum, 11 aydır uğraşıyordum hamile kalmak için ve bu ay tedaviye başlayacaktık, çok şükür gerek kalmadı, bugun sabah doktora da gittim, bebeğimin kesesini gördüm, Allah isteyen herkese versin, çok güzel bir duygu..
Gulceza merhaba, geçen ay uyguladım ibrahim saraçoğlunun incir kürünü, aynen tarifteki gibi 15 adet incirden yaptım ve havuçta ekledim ben, 1 su bardağı oluyordu kaynadıktan sonra ve dediğin gibi çok tatlı oluyordu tadı ama direndim ve tam 21 gün uyguladım, 1 temmuzda regl olmam gerekiyordu olmadım, 3 temmuzda yani dün test yaptırdım ve hamile olduğumu öğrendim, incir kürünün faydası oldu sanırım, çünkü bende yumurta çatlama sorunu vardı, yumurta çatlamadan atıldığı için hamile kalamıyordum, Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın, çok güzel bir duygu gerçekten...
Canım öncelikle çok teşekkür ederim, Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu, ben haziran ayının 5 inde regl olmuştum, 10 unda başladım incir kürüne, ve 21 günü tamamladım, havuç katmamın sebebi yumurtanın çatlamasına yardımcı olmak içindi, ve evet bende de kasıklarımda ağrı oldu ama ben yılmadım devam ettim kürü uygulamaya, çünkü kasıklardaki ağrı yumurtanın çatladığını gösterir, sende bırakmayıp devam etseydin keşke, miyom var diyorsun, önce soğan kürünü yap o halde bence de... Bende miyom kist falan yoktu sadece yumurtam çatlamıyordu, bu yüzden hamile kalamıyordum, 11 aydır uğraşıyordum hamile kalmak için ve bu ay tedaviye başlayacaktık, çok şükür gerek kalmadı, bugun sabah doktora da gittim, bebeğimin kesesini gördüm, Allah isteyen herkese versin, çok güzel bir duygu..
Bende yeni başladım ama klomen kullandığım ay gibi akıntı ve belirtiler oluyor resmen ya şok içindeyim şuan inş güzel sonuçlar alırızMrb arkadaslar bem birseyi merak ediyorum gercekten incir kuru ile hamile kalan var mi?