- 16 Mart 2017
- 1.316
- 1.503
- 53
- 35
Cnm incir kuru yapmadinizmi.. cok yazan olmuyor bide bsey sorcam aranızda yapan varsa normal olarak inciri 5 6 gun yapiliyo sonra ise havuc katiliyor dmi 21 gun uygulaniyor ya geri kalanina hep havuc kararakmi icccez baya gun artiyodaEn azından bilinçli doktormus canm bende suan brokoli kürüne ara verdim böbreklerim çok ağrıyor sanki ameliyat olmuş gibi heralde ıyi geliyor diye düşünüyorum
Cok var ben okudum.nettenBende denemedim brokoli yaptım süt maydonoz yaptım inciri denemek istiyorum bende deneyip sonuç alan varmı
Benim sorunum aslında tüpleri de acar mı benim gibi tüpleri tıkalı olupta bu kürü yapıp hamile olan kalan varmı?[/QUOTE hsg sonucunuz tikalimi
Hm onu bilemicm ama incir sogan kuru de cok fydali
Canim maydonoz sut buhari yapsana. Emin ol kanallari aciyor ve icinde ne kadar pislik varsa atiyotsun. 3 gece yapican alti ustu.Hsg de tikalimi ckti
Hm onu bilemicm ama incir sogan kuru de cok fydali
Ben kur yapmadan prolaktinm yuksekti ama snra doktor bakti dusmus dedi ilac kullanip oyle dusirecekti yoksa iste onun icinde surekli kontrole gtmek gerekir ins yukseltmezKızlar incir kürü prolaktini yükseltiyor dikkat edin bu hormon yükseldiğinde de bebiş olmuyor ben yaşadım bilgi vermek istedim
İlk hormon testinde 37 diğeri 52 çıkınca dostinex kullandım incir yiyordum sürekli sonra bende bı yerde okudum ve yemedim çok uzun zamandır böyle sorunum yok canımBen kur yapmadan prolaktinm yuksekti ama snra doktor bakti dusmus dedi ilac kullanip oyle dusirecekti yoksa iste onun icinde surekli kontrole gtmek gerekir ins yukseltmez
Merhabalar bu maydonoz buharı ne zaman yapılıyor onemli mi yani adetten ın gün sonra 20 gün sonra vs diye bir tarih var mı siz ne zaman yaptınızCanim maydonoz sut buhari yapsana. Emin ol kanallari aciyor ve icinde ne kadar pislik varsa atiyotsun. 3 gece yapican alti ustu.
Tuttumu peki incir kurunu nasl ve kac gun yaptnzSonra yaptım filmden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?