incir kürü uygulayıp hamile kalan varmı

Kizlar incir kurune catlama zamannda havuc ekleniyor ve kur 21 gun surutor ua bitene kadar
En azından bilinçli doktormus canm bende suan brokoli kürüne ara verdim böbreklerim çok ağrıyor sanki ameliyat olmuş gibi heralde ıyi geliyor diye düşünüyorum
Cnm incir kuru yapmadinizmi.. cok yazan olmuyor bide bsey sorcam aranızda yapan varsa normal olarak inciri 5 6 gun yapiliyo sonra ise havuc katiliyor dmi 21 gun uygulaniyor ya geri kalanina hep havuc kararakmi icccez baya gun artiyoda

Bende denemedim brokoli yaptım süt maydonoz yaptım inciri denemek istiyorum bende deneyip sonuç alan varmı

Benim sorunum aslında tüpleri de acar mı benim gibi tüpleri tıkalı olupta bu kürü yapıp hamile olan kalan varmı?

Yaptım 2 gece ama etkisi ne zaman çıkar bilmiyorum suanlik bi belirti yok

Kızlar incir kürü prolaktini yükseltiyor dikkat edin bu hormon yükseldiğinde de bebiş olmuyor ben yaşadım bilgi vermek istedim

Kızlar incir kürü prolaktini yükseltiyor dikkat edin bu hormon yükseldiğinde de bebiş olmuyor ben yaşadım bilgi vermek istedim
Ben kur yapmadan prolaktinm yuksekti ama snra doktor bakti dusmus dedi ilac kullanip oyle dusirecekti yoksa iste onun icinde surekli kontrole gtmek gerekir ins yukseltmez

Ben kur yapmadan prolaktinm yuksekti ama snra doktor bakti dusmus dedi ilac kullanip oyle dusirecekti yoksa iste onun icinde surekli kontrole gtmek gerekir ins yukseltmez
İlk hormon testinde 37 diğeri 52 çıkınca dostinex kullandım incir yiyordum sürekli sonra bende bı yerde okudum ve yemedim çok uzun zamandır böyle sorunum yok canım

Canim maydonoz sut buhari yapsana. Emin ol kanallari aciyor ve icinde ne kadar pislik varsa atiyotsun. 3 gece yapican alti ustu.
Merhabalar bu maydonoz buharı ne zaman yapılıyor onemli mi yani adetten ın gün sonra 20 gün sonra vs diye bir tarih var mı siz ne zaman yaptınız

Adet bittikten sonra 3 gün yapılabiliyor galiba ben 2 gün yaptım

Rahim filminden once mi yapmıstın sonrö
a mı

2 hafta sonra gösteriyormuş etkisini bilmiyorum suanlik bi belirti yok

Süt ile maydonoz kürünü yaptım bi rahatlama oluyor yaptıktan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…