- 30 Temmuz 2015
- 341
- 258
- 103
Evet canm 3aylk bi kizim var ck sukurCanim seneler gecmis ama merak ettim bebisin oldumu
Merhaba 3 sene olmuş yaziniz hamile kldiniz miarkadaşlar öncelikle mrb 6 aydır bebek denememize ragmen olmadı 1 yıl 3 ay oldu evliyiz bu ayda hamile kalmazsam artk eşimle doktora gidicez ben incir ve havuç kürü duydum bununla çoğu kişi hamile kalmış ama boş hayaller peşindemi koşuyorum bilmiyorum bu kürleri kullanıpta hamile kalan var mı lütfen bldiğiniz başka kürler varsa onlarıda söyleyin allahın izniyle bu ay hamile kalıyım
Canm anlattm ama eger bi sorun olursa yne yardimci olurum yne arada girmeye caliscam burayaNe uyguladin banada yol goaterirmisin lutfen
Merhana 3.5 aylik bi kizim varMerhaba 3 sene olmuş yaziniz hamile kldiniz mi
Nasip olur inşallah bana da bende incir sogan kürü aslanpencesi hepsini yapyrm duami ediyorum gerisi Allahın takdiriKusura bakmayn ck fazla girmiyrm yeni gordum dedigm gbi 3.5 aylk bi kizim var her duydugumu yaptm tup bebek bile denedik dusukle sonuclandi artk psikolojm bozulmuatu civanpercemi ictim ama olmicagini biliyodum yne boavermistm gercktnde o ay oldu hemde hc tedavisiz ki tup bebekle bile olmamisti rabbm isteyen herkse versn ck zor vi durum bide sunu yapmistim sabah namazina kalkip namazimi kildim sonra 2 rekat dilek namazi kildim ona niyet ettim sonra oturdum 3 tesbis ihlas suresi 1tesbih fatiha suresini okudum sonra onu secdeye durdugum duvara astim benm secdeye durdugum duvarda pencere vardi ona astim 3 vakte kadr dilegn olurmus bde niyet etmistim olursa tesbh dagtcam dye 3. Ay hamilr oldugumu ogrendm hersey nasip kismet
Yok tek o zamanlar ikiz cok iatiyodum o yzden oyle yaptm profl resmini rabbim tek nasip etti.sizede etsinAllah bağışlasın ömrü uzun olsun , ikizlerinizmi var profil resiminiz ikiz kızlar var. Temsili olabilir belkide resimler.
Csnim ben dün basladim o küre ilk defa 2 gun daha yapicam.Kızlar aramızda süt maydonoz kürü yapıp hamile kalanlar varmı
Brokoli kurunu duymadim ama hep yasli teyzeler yap dedigi icin dun kendime gulerek yaptim maydonoz sut buharini. Buharla gevsedim o an. Sonraainda bugun idrarim köpük köpuk gelmeye baslasi. Sanirim iltihap sokuyor. Sen kac gun yaotin ve adetinin kacinci gunundesin. Ben bide incir kuru yapiyorumBelirti falan varmı canım ben çok umutluyum olacağından içinde öyle bir his suan brokoli kürü deniyorum yarın 2. Haftam doluyo 3 gün ara vericem insaAllah olur denedikten sonra:)
Denicem canım hastalık bitsin şuanda hastayım insaAllah pazar günü biticek büyük ihtimalle pazartesi başlarım böbrekte tasin falan mı vardı senin kum gibi dedin deInsallah ise yarar canim. Ama maydonoz sut bahari ise yariyor idrarimla kahve kum gibi seyler gidiyor. Icerde ne varsa atiyo bence dene sene
Yok boyle minik minik kan tanesi gibi kum gibi pembe akintiyla geliyor. Simdi dokyora gittim bi tanidik vasitasyla adama anlattim diyoki buharin neyden oldugunun onemi yok buhar icerdeki iltihabi akitir. Dedim boyle akintim var gel dedi yanina gittim idrar tahlili aldi ve ben 1.5 senedir hastaneyr gidiyorum ozele kimse bana sormadi bile dedim. Normalde bakilmasi grrek cunku spermi oldurur iltihap dedi. Pazartesi sonuc cikicak ama adam dioki sende enfeksiyon var. Korkma aksin.Denicem canım hastalık bitsin şuanda hastayım insaAllah pazar günü biticek büyük ihtimalle pazartesi başlarım böbrekte tasin falan mı vardı senin kum gibi dedin de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?