- 9 Ocak 2017
- 2.442
- 1.809
- 133
- 35
Kaç yaşındasın canım olur inş bekletmeden daha fazlaBen ilk regl olduğum zamandan beri aşırı düzensizdi adet günlerim bazen 4 ay olmadigimda olurdu. Bende hep vardı evlendim hala var 18 aydır bebek için uğraşıyoruz yok. Zamanı değil demekki her nasip vaktine esirmis. Artık çöktüm tamam yaşım küçük olabilir ama ne bileyim insan istiyo işte. Hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin yavrularının.
22 cnm sen kaç yaşındasınKaç yaşındasın canım olur inş bekletmeden daha fazla
Kız miniciksin ben 3 gün sonra 27 oluyorum evliliğinin tadını çıkar biraz 2 yıllık evliyim bu çocuk istediğim 2. Ay olacak ocakta başladık :) birbirinize doyun bence22 cnm sen kaç yaşındasın
Herkes öyle diyor ama işte gönül istiyo cnm seninde Yasin genç inşallah olur siz çok yeni başlamışsiniz ben 18 aydır bekliyorum :)Kız miniciksin ben 3 gün sonra 27 oluyorum evliliğinin tadını çıkar biraz 2 yıllık evliyim bu çocuk istediğim 2. Ay olacak ocakta başladık :) birbirinize doyun bence
Tam 15 gun bi 15 gun bi yaptinmiCanım 3 ay önce yaptım soğan kurunu regl bile sokulmedi afedersin kahve rengi toprak gibiydi bnd hiç faydası olmadı regl bile getirmedi bidaha da yapmadım.
Hayır sadece 15 gün yaptım regl gelmedi bile bıraktım bendeTam 15 gun bi 15 gun bi yaptinmi
Rahim filmi çektir canım benceHerkes öyle diyor ama işte gönül istiyo cnm seninde Yasin genç inşallah olur siz çok yeni başlamışsiniz ben 18 aydır bekliyorum :)
Zamanı geldi artık ama korkuyorum. Ne kadar kaçabilirsem artık. Biraz zamana ihtiyacım var kafamı toplayıp gidemezsem yaptiramamRahim filmi çektir canım bence
Canım neyin den kaçıyorsun kiZamanı geldi artık ama korkuyorum. Ne kadar kaçabilirsem artık. Biraz zamana ihtiyacım var kafamı toplayıp gidemezsem yaptiramam
Araştırdım biraz cektirirken bayılan bile varmis cok acidigini söyleyen de var hiç acimadigini söyleyende ama benim acı eşiğim cok düşük kesin dayanamam. Anestezilide çok pahalıCanım neyin den kaçıyorsun ki
Tatlım en yakin arkadaşım yaptı bu kürü. Onun da yumurta tembelliği ve pko vardı. Kendisi bu kürü tam 3 ay her sabah ve her akşam yaptı. Hatta üç ay olunca bir aylık hamile olduğunu öğrendi. Yani iki ay yapınca hamile kalmış bilmeden devam etti bir ay daha.4. Catlatma ignemden sonra yine negatifi gördüm. Rahim filmi istenildi korktuğum için erteledim. Bu ayda boş durmayayim diye incir havuç kürü iciyorum. İnşallah sebebi bu olurda hamile kalırım pko var yumurta tembelligide
Ne güzel cnm inşallah darısı benim ve isteyen herkesin başına bende birakmayim ozaman sabirsizim biraz çok çabuk sıkılıyorum ama dayanirim inşallahTatlım en yakin arkadaşım yaptı bu kürü. Onun da yumurta tembelliği ve pko vardı. Kendisi bu kürü tam 3 ay her sabah ve her akşam yaptı. Hatta üç ay olunca bir aylık hamile olduğunu öğrendi. Yani iki ay yapınca hamile kalmış bilmeden devam etti bir ay daha.
Şimdi 37 haftalık hamile.
Inşallah canım..o arkadaşım bir gün bile aksatmadi. Gerçekten istiyorsan zaten elimden geleni yaparsın.Ne güzel cnm inşallah darısı benim ve isteyen herkesin başına bende birakmayim ozaman sabirsizim biraz çok çabuk sıkılıyorum ama dayanirim inşallah
İnşallah cnm kaç gün yaptın kürü nasıl yaptın gebeliğini ne zmn öğrendin belirtilerin nelerdi çok soru sordum kusuruma bakma cnmCanım ben havuç incir kurunu denediğim ay hamile kaldım bende pko var inşallah sendede ise yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?