İncir Küründen Fayda Görenler Varmı

incir kürüne başlayanlar oldumu

• ewt çokta memnunum

OY: 18 27,7%
  • henüz başlamadım

OY: 47 72,3%

• Ankete Katılan
    65
kızlar bişey soracam.bende bugün regl oldum ve 5.yada 6.günü incir kürüne başlamak istiyorum.Saraçoğlunun web sitesinde 15-16 tane inciri yarım litre suda kaynatın ve ılındıktan sonra suyunu için demiş.Peki incirin kendisini atıyormusunuz.Ve bu kürü hergün taze taze şekildemi yapmak gerekiyor.Ben çalışıyorum sabah yapsam ve aynı kürü gün içinde de yanıma alıp işde içsem olurmu.ıllaki ılıkmı içmek gerekiyor?

ewt canım doğru söylemiş arkadaş yanına al bencede :))
kızlar inşallah faydasını görürünüz eğer olumlu olumsuz bir durum olursada bilgilendirirseniz çok sevinirim esen kalın

Bakalım bu ay doktorum yumurta gÖrecekmı Çok merak edıyorum ıncır kÜrÜne devam edıyorum.ınŞ. Doktorum gÜzel Şeyler sÖyler

Bakalım bu ay doktorum yumurta gÖrecekmİ Çok merak edİyorum İncİr kÜrÜne devam edİyorum.İnŞ. Doktorum gÜzel Şeyler sÖyler

inaşşaaalllaahhh canım inşallahh bu ay güzel haberlerini alırızzz ve ilk hamilemiz sen olursunnnŞeniz

arkadaşlar ben bu ay bal çörek otu tarçın karışımı yedim 12 gün ve şuan çok kaliteli yumurtalarım varmış doktorum dedi ama belirli bir noktadan sonra durdu çatlamıyorlar .doktorun dediğine göre kendi kendine çatlayacak kadar kaliteli ama şuan resmen yatıyorlar dedi bu yumurtaları çatlatmak için ben nasıl kür yapsam buğün reglinin 20 günü. birde bende çok şükür hiç kist problemi olmadı bu yüzden regli bitiminde soğan kürünü uygulamadan direk incir kürünü uygulasam nasıl olur acaba bilgisi olanlar paylaşsın ltf....

bu ay regli bitiminde günde 1 tane klomen kullanmıştım buğün 20. günü reglimin doktorum şimdi günde 3 tane daha klomen al dedi kaliteli yumurtalar var ama gelişip çatlamıyorlar dedi ben ne yapabilirim biri bana bilgi versin incir kürü yada böğürtlen kökü ne işe yarar mı acaba...

canım incir kürüyle birlikte havuçta konuyo bu küre çatlaması için bi araştırsana

yani incir kürünü yaparken içine havuçta konuyo ve bi müddet kaynatılıyo marankinin sitesinde bakabilirsin...incir yumurta olussun diye havçta çatlatsın diye

Merhaba ;
arkadaşlar konuyu başından sonuna kadar okudum verilen her bilgi için teşekkürler hepinize
bu kürleri uyguladım ve hamile kaldım şu anda hamileyim diyen kimse varmıdır acaba
ben bu bölüme yeni katıldım
9 yıllık evliyim fakat bebeğim olmadı çeşitli tedaviler gördüm faydası olmadı tüp bebek yaptırmak için ise maddiyat yeterli değil onun için bende artık alternatif tıbbın sunduğu şeyleri yapmaya karar verdim neticede kaybedicek bir şeyim yok.
öncelikle kuru incir kürünü yapmak istiyorum adet olup bittikten sonra .
Erkeklerin sperm sayısının arttırmak için keçiboynuzu kürü iyi geliyormuş
sizlere sormak istediğim şudurki keçi boynuzu kürünü araştırırken AStıma iyi geldiğinide öğrendim benim astımım var acaba incir kürü ile birlikte eşime yaptığım keçiboynuzu kürünüde uygulasam bişe olurmu
çünkü kullanan ve yorum yapan astım hastaları faydasını gördüklerini söylemişler
e malum mevsim değişiyor ve yaz döneminde ben dahada fazla etkileniyorum sıcak havalar bunaltıyor insanı

bu konuda bilgisi olan var ise paylaşalım lütfen
Herkese Allah Gönlündeki Muradını verir inşl
Sağlıkla Kalın.

merhaba nasıl yapılıyor bu kür anlatırmısınız banada bende bebiş istiyorumm.Allah hepimize nasip etsin inşallah

Erkeklerin sperm sayısının arttırmak için keçiboynuzu kürü iyi geliyormuş
evet kesinlikle doğru arkadaşlar .
arkadaşımıza gerçekten katılıyorum.

ben de pkoluyum önce soğan kürünü yaptım işe yaradı kistler gitti ama yumurtalarım çatlamıyomuş o yüzden her ay yine oluşuyor ben de incir kürüne başladım 19 gündür yapıyorum inşallah işe yarar:Saruboceq:

saraçoğlu hocamızın sitedinde var.havuçlu incir kürü yumurta oluşup çatlasın diye.incir yumurta oluşturuyor havuç çatlatıyor.ben şu anda saraçoğlunun bitki kürünü yapıyorum hormonlarım için.sonra sana 10 gün soğan kürü daha sonrada havuçlu incir kürü vericem dedi.demekki yumurta oluşturup çatlatmak için işte

arkadaşlar ben soğan kürünü denedim 1 gün ara verdim yarın incir kürüne başlayabilirmiyim?
ayrıca incir kürüne havuç nasıl katılıyor biri tarifini yazabilirmi ltf?

Back
X