incir kürüne yeni başlayanlar buyrun listemize :)

kızlar incir içerken miğdeniz bulanıyomu benim bulanıyo zevkle içiyorum ama neden bulanıyoki

Hılal aÇ karnına ıÇıyozya ondan bendede oluyo hemen arkasından kahvaltı edıyom ben

Hadı portıcıĞım hayırlı olsun adet tarıhınde yaz hılal eklesın canım

günaydın kızlar kimse gelmıyor sanırım topıce nedeeennn?

benım adet hala gelmedı 2 gun once test yaptım cıkmadı ama adette yok bugun bır dahamı test yapsam yoksa beklesemmı acaba ne dersınız?

günaydın kızlar

canım yap bakalım test ne olucek inş.bebişin seninledir

günaydın kızlar ben bugun hasta oldum ama hastalıgımı beklıyordu m zaten farlutal kullanmıstım.bakalım küre devamm inş.yumurtlarım

Bugünden itibaren bende incir kürüne başlamış bulunuyorum opuyorumnanaktan

canım tarihini ver senide ekleyeyim hayırlı olsun

GÜnaydın kızlar bugÜn kÜrÜ yapamadım ben

neden yapamadınki

günaydın kızlar kimse gelmıyor sanırım topıce nedeeennn?

benım adet hala gelmedı 2 gun once test yaptım cıkmadı ama adette yok bugun bır dahamı test yapsam yoksa beklesemmı acaba ne dersınız?

ben kaç gündür temizlik teleaşındaydım bugün bitti çok şükür bilmem gelmiyorlar

kızlar benim kürüm 2 gün sonra bitiyor bakalım sonuç ne olacak

hadi hayırlısı canım ben daha yolu yarın yarılayacağım

günaydın kızlar ben bugun hasta oldum ama hastalıgımı beklıyordu m zaten farlutal kullanmıstım.bakalım küre devamm inş.yumurtlarım

günaydın canım hayırlısı olsun yine devam et adetin 21. gününden itibaren

İSİM........................KÜRE BAŞLAMA TARİHİ............................SAT

krizantem................27 mart......................................................26 nisan
nalim.......................14 nisan....................................................10 mayıs
karakaya..................12 nisan...................................................11 mayıs
mirage1983..............22 nisan....................................................15 mayıs
Hilal24.....................21 nisan....................................................19 mayıs
ecrin87

MAYIS AYININ HAMİLELERİ :CüvCüv:

Son düzenleme:
Hılal 2 gÜndÜr gaz yok evı taŞıdım tÜkandada ocak yok yarın baĞlıyolar doĞalgazı ama kÜÇÜk tÜp aldım dÜn annemlerden doldurayımda yarın yapÇemm ama dÜn havuÇ yedım bugÜnde suyunu ıÇıcem Şıfa olsun

Hİlal 2 gÜndÜr gaz yok evİ taŞıdım tÜkandada ocak yok yarın baĞlıyolar doĞalgazı ama kÜÇÜk tÜp aldım dÜn annemlerden doldurayımda yarın yapÇemm ama dÜn havuÇ yedİm bugÜnde suyunu İÇİcem Şİfa olsun

evinde küçük tüp bulundur her ihtimale karşı inş. şifası olur tatlım 1 günden bişey olmaz

kızlar merhaba aranıza yenı geldım bende ıncır kurunu denemek istiyorum fakat nasıl yapılcagını tam anlayamadım bi yerde okudum havuc katılacak dıyor baska bıyerde sadece incir karasız kaldım bırde ne zaman baslanmalı reglımın ikinci gunundeyım suan yardımcı olurmusunuz

Back
X