incir kürüne yeni başlayanlar buyrun listemize :)

kızlar incir kürü ve soğan kürü aynı anda başlanırmı başlanmazsa aynı ay içinde bunlar nasıl kullanılır yazabilirmisiniz

kızlar incir kürü ve soğan kürü aynı anda başlanırmı başlanmazsa aynı ay içinde bunlar nasıl kullanılır yazabilirmisiniz

aynı anda başlayamazsın önce soğan kürü ardından inciri kullanabilirsin canım ibrahim saraçoğlunun sitesinde var bakabilirsin

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

İSİM........................KÜRE BAŞLAMA TARİHİ............................SAT

nalim.......................14 nisan....................................................10 mayıs
karakaya..................12 nisan...................................................11 mayıs
mirage1983..............22 nisan....................................................15 mayıs
Hilal24.....................21 nisan....................................................19 mayıs
ayyaz......................30 nisan....................................................30 mayıs
portakal_suyu..........27 nisan
ecrin87.....................................................................................30 mayıs
krizantem

MAYIS AYININ HAMİLELERİ :CüvCüv:

Son düzenleme:
selam kızlar
ben hala adet olmadım ya kafayı yemek uzereyım testlerde negatıf cıkıyor aslında kendıme okadar stres yapmamıstım adetımı etkılemesın dıye ama yok ne gelen var ne gıden neden acaba?

günaydınlar herkese,
krizantem sen kan testi mi yaptırıyorsun yoksa idrar testinde mi negatif çıkıyor hep aynı markada mı test yaptın idrar testi ise, kaç günde bir regl oluyorsun ,ayrıca herhangibir belirtin var mı?

selam kızlar
ben hala adet olmadım ya kafayı yemek uzereyım testlerde negatıf cıkıyor aslında kendıme okadar stres yapmamıstım adetımı etkılemesın dıye ama yok ne gelen var ne gıden neden acaba?

canım hava değişiminden bile gecikmeler olabiliyo belkide geç dölenme olabilir sen bir doktora gözük istersen kan tahlili yapsınlar

günaydınlar herkese,
krizantem sen kan testi mi yaptırıyorsun yoksa idrar testinde mi negatif çıkıyor hep aynı markada mı test yaptın idrar testi ise, kaç günde bir regl oluyorsun ,ayrıca herhangibir belirtin var mı?

günaydın tatlım nasılsın?

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

İSİM........................KÜRE BAŞLAMA TARİHİ............................SAT

nalim.......................14 nisan....................................................10 mayıs
karakaya..................12 nisan...................................................11 mayıs
mirage1983..............22 nisan....................................................15 mayıs
Hilal24.....................21 nisan....................................................19 mayıs
ayyaz......................30 nisan....................................................30 mayıs
portakal_suyu..........27 nisan
ecrin87.....................................................................................30 mayıs
krizantem

MAYIS AYININ HAMİLELERİ :CüvCüv:

akşam biraz canın sıkılmış sanırım hilalcim üzülme n'olur herşey Allah'ın elinde bizde sadece sabır ve dua edicez,en güzel zamanda gelecek Allah' ın izniyle bebeğin kalbini ferah tut lütfen

:sinifsinif:
akşam biraz canın sıkılmış sanırım hilalcim üzülme n'olur herşey Allah'ın elinde bizde sadece sabır ve dua edicez,en güzel zamanda gelecek Allah' ın izniyle bebeğin kalbini ferah tut lütfen

inş. nalimcim zorluyorum kendimi tamam geçmişi unuttum artık diyorum tekrardan hatırlıyorum çok yıpratıyor buda beni hamile kalıp onu doğursaydım kucağıma alsaydım bütün geçmişimi unutucam ama işte o da Rabbimin elinde öyle bir sabır vermişki bana sadece ağlamakla yetiniyorum ve rahatlıyorum

günaydınlar herkese,
canım idrar testınde negatıf cıkıyor.40 gun oldu gecen adetımden berı.genelde 33 gunde falan olurum her marka testı denıyorum valla ama cıkmıyor.belırtılerım sadece uyku ıstegım cok var akıntım var goguslerım bır kac gundur acımaya basladı baskada belırtım yokkı.
canım hava değişiminden bile gecikmeler olabiliyo belkide geç dölenme olabilir sen bir doktora gözük istersen kan tahlili yapsınlar
canım ya neden gecıkme oldu anlamadımkı gec dollenme oldugunu pek sanamıyorum cnaım demıstım ya yumurtlama zamanımda kanamam oldu dıye ozaaman ovulasyon gunumdu emınım.ozaman olduysa hamılelık cıkması lazımdı.

kızlar sımdı doktordan randevu aldım saat 4 e gıdeyım bakalım bı muayne etsın yada tahlıl yapsın ne vae ne yok cıksın artık ortaya esımle sınırlerımız bozuldu ıyıce.

kızlar sımdı doktordan randevu aldım saat 4 e gıdeyım bakalım bı muayne etsın yada tahlıl yapsın ne vae ne yok cıksın artık ortaya esımle sınırlerımız bozuldu ıyıce.

hiç sinirleriniz bozulmasın canım inş. hamile olursunda sinirlerinizi gülerek atarsınız

Back
X