Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar incir kürü ve soğan kürü aynı anda başlanırmı başlanmazsa aynı ay içinde bunlar nasıl kullanılır yazabilirmisiniz
ecrincim yeni tarihi söyle yazayım
selam kızlar
ben hala adet olmadım ya kafayı yemek uzereyım testlerde negatıf cıkıyor aslında kendıme okadar stres yapmamıstım adetımı etkılemesın dıye ama yok ne gelen var ne gıden neden acaba?
günaydınlar herkese,
krizantem sen kan testi mi yaptırıyorsun yoksa idrar testinde mi negatif çıkıyor hep aynı markada mı test yaptın idrar testi ise, kaç günde bir regl oluyorsun ,ayrıca herhangibir belirtin var mı?
akşam biraz canın sıkılmış sanırım hilalcim üzülme n'olur herşey Allah'ın elinde bizde sadece sabır ve dua edicez,en güzel zamanda gelecek Allah' ın izniyle bebeğin kalbini ferah tut lütfen
canım idrar testınde negatıf cıkıyor.40 gun oldu gecen adetımden berı.genelde 33 gunde falan olurum her marka testı denıyorum valla ama cıkmıyor.belırtılerım sadece uyku ıstegım cok var akıntım var goguslerım bır kac gundur acımaya basladı baskada belırtım yokkı.günaydınlar herkese,
krizantem sen kan testi mi yaptırıyorsun yoksa idrar testinde mi negatif çıkıyor hep aynı markada mı test yaptın idrar testi ise, kaç günde bir regl oluyorsun ,ayrıca herhangibir belirtin var mı?
canım ya neden gecıkme oldu anlamadımkı gec dollenme oldugunu pek sanamıyorum cnaım demıstım ya yumurtlama zamanımda kanamam oldu dıye ozaaman ovulasyon gunumdu emınım.ozaman olduysa hamılelık cıkması lazımdı.canım hava değişiminden bile gecikmeler olabiliyo belkide geç dölenme olabilir sen bir doktora gözük istersen kan tahlili yapsınlar
kızlar sımdı doktordan randevu aldım saat 4 e gıdeyım bakalım bı muayne etsın yada tahlıl yapsın ne vae ne yok cıksın artık ortaya esımle sınırlerımız bozuldu ıyıce.