incir kürüne yeni başlayanlar buyrun listemize :)

hilalcim ben dr. gıdıyorum dua et benım ıcın ınsallah hersey yolunda olur.prolaktın falan ınsallah yukselmemıstır. betahcg den artık umıdım yok zaten de oburlerı barı ıyı cıksın ya.

inş. tatlım duarım seninle sen gönlünü ferah tut Rabbim yüzümüzü elbet güldürecek Allaha emanet ol habersiz bırakma

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

İSİM........................KÜRE BAŞLAMA TARİHİ............................SAT

zambak38................16 nisan....................................................5 mayıs
nalim.......................14 nisan....................................................10 mayıs
karakaya..................12 nisan...................................................11 mayıs
mirage1983..............22 nisan....................................................15 mayıs
Hilal24.....................21 nisan....................................................19 mayıs
ayyaz......................30 nisan....................................................30 mayıs
portakal_suyu..........27 nisan
ecrin87.....................................................................................30 mayıs
g.erkl......................8 mayıs........................................................30 mayıs

MAYIS AYININ HAMİLELERİ :CüvCüv:

Son düzenleme:
krizantem inş.herşey güzeldir canım sualrım senınle gelınce yazz

selam kızlar dr.dan geldım.
hamıle degılmısım maalesef.
prolaktınım yıne yukselmıs o yuzden adetım gecıkmıs hamılelıkte ondan olmuyor sanırım ılac verdı doktorum 1 ay ılacı kullancam cocuk yapmıycaz zaten ıstemıyorum bu ay bıraz ara vermeye ıhtıyacım vardı ıyı oldu ınsallah ondan sonra tekrar devam etcez.
ıncırımde bosa gıttı en cok ona uuzluyorum vucumda mutlaka bır yerlerıme faydası dokunmustur ama ıste olsun uzuldum yınede.
ınsallah sızın ıstedıgınız gııb olur ıncırlerınız ıse yarar tabı once allahın ıznıyle...
hılalcım benı sılebılırsın lısteden bu ay yokum ınsallah sonrakı ay gelırım yıne.

krizantem üzülme canım herşeyin bir sebebi var,geçmiş olsun,inş. hormonlar düzene girince kolayca gebe kalırısn Allah gönlündekine afiyetle ulaştırsın inş. hepimizin inş.

merhaba kızlar.bende bu kürü uygulayacağım kısmetse 8mayısta başlayacağım.adet tarihimde 30 mayıs....ama ben inciri sevmiyorum suyunu içerim ama kendisini buzluğa atsam sonra kek yapsam :) olur mu :) :)

üzülme canım herşeyin hayırlısı tamam seni siliyorum ama pes etmek yok gelecek aya seni görmek istiyorum

Selam kızlar nasılsınız

slm canım sen nasılsın inir kürün nasıl gidiyor

krizantem inş.herşey güzeldir canım sualrım senınle gelınce yazz

merhaba kızlar.bende bu kürü uygulayacağım kısmetse 8mayısta başlayacağım.adet tarihimde 30 mayıs....ama ben inciri sevmiyorum suyunu içerim ama kendisini buzluğa atsam sonra kek yapsam :) olur mu :) :)

hoşgeldin canım tamam ekliyorum seni kek olmaz tatlım suyunu içiceksin :)

merhaba kızlar
ben aranıza yeni katıldım. evliliğimizin 2. senesi. biz de 15 aydır korunmuyoruz. doktor bu ay için aşılama dedi. bende incire başladım. inşallah umutluyum. onun için aşılamayı biraz erteleyeceğiz. beni de listeye yazar mısınız?
küre başlama tarihim 16 nisan
beklenen adet tarihimde 5 mayıs yani bugün. hayırlısı bekliyoruz bakalım...

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

İSİM........................KÜRE BAŞLAMA TARİHİ............................SAT

zambak38................16 nisan....................................................5 mayıs
nalim.......................14 nisan....................................................10 mayıs
karakaya..................12 nisan...................................................11 mayıs
mirage1983..............22 nisan....................................................15 mayıs
Hilal24.....................21 nisan....................................................19 mayıs
ayyaz......................30 nisan....................................................30 mayıs
portakal_suyu..........27 nisan
ecrin87.....................................................................................30 mayıs
g.erkl......................8 mayıs........................................................30 mayıs

MAYIS AYININ HAMİLELERİ :CüvCüv:

hoşgeldin canım hayırlı olur inş. senide listeye ekliyorum

bu arada kızlar benim kürüm bitti Allah'ın izniyle, dua edin n'olur benim içinde ,hayırlısıyla inşaallah güzel haberler veririm sizlere..

Kızlar merhaba,yumurta takibi nasıl oluyo yani nezaman gidiliyo ve kaç gün gidilmesi gerekiyo bana bi bilgi verin bu konuda.

Kızlar merhaba,yumurta takibi nasıl oluyo yani nezaman gidiliyo ve kaç gün gidilmesi gerekiyo bana bi bilgi verin bu konuda.

mrh canım yumurta takibi 10. günden itibaren doktora gidiyosun sana yumurtanın çatladığını söyler o zaman

Selm kızlar nasılsınız

iyiyiz sen nasılsın incir kürün nasıl gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…