hilalcim ben dr. gıdıyorum dua et benım ıcın ınsallah hersey yolunda olur.prolaktın falan ınsallah yukselmemıstır. betahcg den artık umıdım yok zaten de oburlerı barı ıyı cıksın ya.
selam kızlar dr.dan geldım.
hamıle degılmısım maalesef.
prolaktınım yıne yukselmıs o yuzden adetım gecıkmıs hamılelıkte ondan olmuyor sanırım ılac verdı doktorum 1 ay ılacı kullancam cocuk yapmıycaz zaten ıstemıyorum bu ay bıraz ara vermeye ıhtıyacım vardı ıyı oldu ınsallah ondan sonra tekrar devam etcez.
ıncırımde bosa gıttı en cok ona uuzluyorum vucumda mutlaka bır yerlerıme faydası dokunmustur ama ıste olsun uzuldum yınede.
ınsallah sızın ıstedıgınız gııb olur ıncırlerınız ıse yarar tabı once allahın ıznıyle...
hılalcım benı sılebılırsın lısteden bu ay yokum ınsallah sonrakı ay gelırım yıne.
Selam kızlar nasılsınız
krizantem inş.herşey güzeldir canım sualrım senınle gelınce yazz
merhaba kızlar.bende bu kürü uygulayacağım kısmetse 8mayısta başlayacağım.adet tarihimde 30 mayıs....ama ben inciri sevmiyorum suyunu içerim ama kendisini buzluğa atsam sonra kek yapsam :) olur mu :) :)
merhaba kızlar
ben aranıza yeni katıldım. evliliğimizin 2. senesi. biz de 15 aydır korunmuyoruz. doktor bu ay için aşılama dedi. bende incire başladım. inşallah umutluyum. onun için aşılamayı biraz erteleyeceğiz. beni de listeye yazar mısınız?
küre başlama tarihim 16 nisan
beklenen adet tarihimde 5 mayıs yani bugün. hayırlısı bekliyoruz bakalım...
bu arada kızlar benim kürüm bitti Allah'ın izniyle, dua edin n'olur benim içinde ,hayırlısıyla inşaallah güzel haberler veririm sizlere..
hoşgeldin canım tamam ekliyorum seni kek olmaz tatlım suyunu içiceksin :)
Kızlar merhaba,yumurta takibi nasıl oluyo yani nezaman gidiliyo ve kaç gün gidilmesi gerekiyo bana bi bilgi verin bu konuda.
Selm kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?