incir kürüne yeni başlayanlar buyrun listemize :)

SaĞlık olsun canım allahım daha nasıp etmemıŞ ınŞ.bıdahakı ayda yÜzÜnÜ gÜldÜrÜr

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

ıSıM........................KÜRE BAŞLAMA TARıHı............................SAT

zambak38................16 nisan....................................................5 mayıs
nalim.......................14 nisan....................................................10 mayıs
mirage1983..............22 nisan....................................................15 mayıs
Hilal24.....................21 nisan....................................................19 mayıs
ayyaz......................30 nisan....................................................30 mayıs
portakal_suyu..........27 nisan
ecrin87.....................................................................................30 mayıs
g.erkl......................8 mayıs........................................................30 mayıs
karakaya...............

MAYIS AYININ HAMıLELERı :CüvCüv:

Son düzenleme:
zambakcım sat tarihini yanlış vermişsin sanırım adet olacağın tarihi vermen gerekiyo :)

zambakcım sat tarihini yanlış vermişsin sanırım adet olacağın tarihi vermen gerekiyo :)

yanlış sayılmaz aslında ben tam ayın beşinde yazdım. ogün için de adet lurum diye bekledim ama henüz olmadı. dün de test yaptım negatif çıktı. soğan kürünü uygulayınca da gecikmişti, hayırlısı bakalım.

yanlış sayılmaz aslında ben tam ayın beşinde yazdım. ogün için de adet lurum diye bekledim ama henüz olmadı. dün de test yaptım negatif çıktı. soğan kürünü uygulayınca da gecikmişti, hayırlısı bakalım.

canım keşke kan ttahlili yaptırsaydın streste adeti geciktirir eğer soğan kürüyse olabilir ama bende yapmamıştı

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

İSİM................................................SAT

zambak38......................................5 mayıs
nalim............................................10 mayıs
mirage1983...................................15 mayıs
Hilal24..........................................19 mayıs
ayyaz...........................................30 mayıs
portakal_suyu................................
ecrin87.........................................30 mayıs
g.erkl...........................................30 mayıs
karakaya......................................

MAYIS AYININ HAMİLELERİ :CüvCüv:

Son düzenleme:
slm kızlar kür nasıl gidiyor benım bugun adetimin 9,günü küre deavm etsemmı acaba

selam kızlar bende bugün duydum kürü yarın başlamayı düşünüyorum ama adet biter bitmezmi başlanacak yoksa herhangi bi zamandamı bilmiyorum bilen varsa yardımcı olabilirmi lütfenn

slm kızlar kür nasıl gidiyor benım bugun adetimin 9,günü küre deavm etsemmı acaba

kürler iyi gidiyoda sen 21. gününe kadar içmen gerekiyor hemen bırakma

selam kızlar bende bugün duydum kürü yarın başlamayı düşünüyorum ama adet biter bitmezmi başlanacak yoksa herhangi bi zamandamı bilmiyorum bilen varsa yardımcı olabilirmi lütfenn

slm canım sat tarihini ver senide listeye ekleyeyim

canımm adet olacağın son tarihi söyle mesela mayısın kaçında olacaksın nisan geçmiş ay o yüzden :)

ozaman adet olduğumda yazıyım ben en iyisi belli olmuoo günüm çünkü opuyorumnanaktan

Back
X