ozaman adet olduğumda yazıyım ben en iyisi belli olmuoo günüm çünkü opuyorumnanaktan
tamam canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ozaman adet olduğumda yazıyım ben en iyisi belli olmuoo günüm çünkü opuyorumnanaktan
zambak var ben hayat hastanesinde ibrahim bildiriciye gidiyorum memnunum ama çok kalabaklık oluyor orası
forumları gezerken sizi gödüm kızlarr. allahım inşallah en kısa zamanlarda bebişlerinizi kucaklarınıza almayı nasip eder
arkadaşlar ben de incir kürüne başladım beni de listeye ekler misiniz. tahmini adet tarihim 24 mayıs
günaydın kızlar tamam hilalcım devam küre
merhaba ben de ibrahim beye gidiyorum. hastane çok kalabalık oluyo evet ilgilenemiyo da. bu ay özeline gidicem. daha iyisi de maraşta yoktur sanıırım zaten yabancısıyım buranın. allahım seni de çok bekletmesen kavuştursun bebeğine.:Saruboceq:
ecrincim hayırlı olur inş. bebişin gelir
bende ibrahim beye gidiyorum. çok paracı diye duydum, eşimde öyle olduğunu düşünüyor. ben memnunum diyebilirim ama. hadi bakalım hayırlısı...
amin canım hoşgeldin galiba sende hamilesin hayırlı olsun :)
evet canım hamileyim. hazirada bekliyoruz hayırlısıyla. dualarım sizinle :Saruboceq: erken zamanda güzel haberler alırsınız inşallahh
evet canım hamileyim. hazirada bekliyoruz hayırlısıyla. dualarım sizinle :Saruboceq: erken zamanda güzel haberler alırsınız inşallahh
ben daha adet göremedim 5-6 gün geçti. yaptığım kürler bende adet gecikmesi yapıyor. test de negatif çıktı. benimki bitti ve 7 günlük aradayım şimdi. yenisini kullanıp kullanmama konusunda da kararsızım.şaşırdım kaldım artık...
merhaba,
ben aranıza yeni katıldım incir kürünü denedim 21 gün uyguladım şimdi 7 günlük aradayım adetimde 2 gün gecikti henüz test yapmadım sonucun negatif çıkacak diye korkuyorum yeni bir hayakırıklığını kaldıracak gücüm yok aslında kendimi hazırlayıp öle test yapıcam 2 yıldır tek çizgi görmekten iyice bunaldım.
Bu arada bu yaptığımız kür birçok kişiye şifa olmuş ilk uygulamanın yarısında çoğunluk hamile kalmış ne bileyim benim pek umudum kalmadı ama yinede şu aradan sonra tekrar denicem belli mi olur şans bu sefer bana da güler inşallahhhhhh...