incir kürüne yeni başlayanlar buyrun listemize :)

zambak var ben hayat hastanesinde ibrahim bildiriciye gidiyorum memnunum ama çok kalabaklık oluyor orası

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

İSİM................................................SAT

mirage1983.................................15 mayıs
Hilal24........................................19 mayıs
ironik..........................................24 mayıs
ayyaz.........................................30 mayıs
ecrin87.......................................30 mayıs
g.erkl.........................................30 mayıs
karakaya....................................
zambak38..................................
nalim.........................................3 haziran

MAYIS AYININ HAMİLELERİ :CüvCüv:

Son düzenleme:
forumları gezerken sizi gödüm kızlarr. allahım inşallah en kısa zamanlarda bebişlerinizi kucaklarınıza almayı nasip eder

zambak var ben hayat hastanesinde ibrahim bildiriciye gidiyorum memnunum ama çok kalabaklık oluyor orası

merhaba ben de ibrahim beye gidiyorum. hastane çok kalabalık oluyo evet ilgilenemiyo da. bu ay özeline gidicem. daha iyisi de maraşta yoktur sanıırım zaten yabancısıyım buranın. allahım seni de çok bekletmesen kavuştursun bebeğine.:Saruboceq:

arkadaşlar ben de incir kürüne başladım beni de listeye ekler misiniz. tahmini adet tarihim 24 mayıs

forumları gezerken sizi gödüm kızlarr. allahım inşallah en kısa zamanlarda bebişlerinizi kucaklarınıza almayı nasip eder

amin canım hoşgeldin galiba sende hamilesin hayırlı olsun :)

arkadaşlar ben de incir kürüne başladım beni de listeye ekler misiniz. tahmini adet tarihim 24 mayıs

canım hoşgeldin tamam senide ekleyeyim

merhaba ben de ibrahim beye gidiyorum. hastane çok kalabalık oluyo evet ilgilenemiyo da. bu ay özeline gidicem. daha iyisi de maraşta yoktur sanıırım zaten yabancısıyım buranın. allahım seni de çok bekletmesen kavuştursun bebeğine.:Saruboceq:

bende ibrahim beye gidiyorum. çok paracı diye duydum, eşimde öyle olduğunu düşünüyor. ben memnunum diyebilirim ama. hadi bakalım hayırlısı...

ben daha adet göremedim 5-6 gün geçti. yaptığım kürler bende adet gecikmesi yapıyor. test de negatif çıktı. benimki bitti ve 7 günlük aradayım şimdi. yenisini kullanıp kullanmama konusunda da kararsızım.şaşırdım kaldım artık...

bende ibrahim beye gidiyorum. çok paracı diye duydum, eşimde öyle olduğunu düşünüyor. ben memnunum diyebilirim ama. hadi bakalım hayırlısı...

sadece eşin değil canım. ben de eşim de onun pek bi paracı olduğunu düşünüyoruz :roflol: ama napalım. yabancıydık ona gittik düştük bi kere. değiştirmek için de çook geç bilmiyorumkismile

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

İSİM................................................SAT

mirage1983.................................15 mayıs
Hilal24........................................19 mayıs
ironik..........................................24 mayıs
ayyaz.........................................30 mayıs
ecrin87.......................................30 mayıs
g.erkl.........................................30 mayıs
nalim.........................................3 haziran
karakaya....................................
zambak38..................................

MAYIS AYININ HAMİLELERİ :CüvCüv:

evet canım hamileyim. hazirada bekliyoruz hayırlısıyla. dualarım sizinle :Saruboceq: erken zamanda güzel haberler alırsınız inşallahh

ben daha adet göremedim 5-6 gün geçti. yaptığım kürler bende adet gecikmesi yapıyor. test de negatif çıktı. benimki bitti ve 7 günlük aradayım şimdi. yenisini kullanıp kullanmama konusunda da kararsızım.şaşırdım kaldım artık...

canım istersen kan tahlili yaptır en kesin cevabı o verir eğer hamilelikten şüpheleniyorsan

merhaba,
ben aranıza yeni katıldım incir kürünü denedim 21 gün uyguladım şimdi 7 günlük aradayım adetimde 2 gün gecikti henüz test yapmadım sonucun negatif çıkacak diye korkuyorum yeni bir hayakırıklığını kaldıracak gücüm yok aslında kendimi hazırlayıp öle test yapıcam 2 yıldır tek çizgi görmekten iyice bunaldım.
Bu arada bu yaptığımız kür birçok kişiye şifa olmuş ilk uygulamanın yarısında çoğunluk hamile kalmış ne bileyim benim pek umudum kalmadı ama yinede şu aradan sonra tekrar denicem belli mi olur şans bu sefer bana da güler inşallahhhhhh...

merhaba,
ben aranıza yeni katıldım incir kürünü denedim 21 gün uyguladım şimdi 7 günlük aradayım adetimde 2 gün gecikti henüz test yapmadım sonucun negatif çıkacak diye korkuyorum yeni bir hayakırıklığını kaldıracak gücüm yok aslında kendimi hazırlayıp öle test yapıcam 2 yıldır tek çizgi görmekten iyice bunaldım.
Bu arada bu yaptığımız kür birçok kişiye şifa olmuş ilk uygulamanın yarısında çoğunluk hamile kalmış ne bileyim benim pek umudum kalmadı ama yinede şu aradan sonra tekrar denicem belli mi olur şans bu sefer bana da güler inşallahhhhhh...

inş. canım hamilesindir hamile olduğunda bizede haber ver bize umut olsun en azından belirtilerin varmı?

Back
X