incir kürüne yeni başlayanlar buyrun listemize :)

8-9 adet kuru inciri suyun içine koyup 8 dk.kaynatın. Kaynayan ıncirin içine bir adet sert havuç ilave edin. 2-3 dakika daha kaynattıktan sonra suyunu için. Bu kürü 21 gün boyunca aravermeden, Sabah aç karnına suyun yarısı ve öğlen aç karınına diğer yarısı olmak üzere kürü uygulayın.

canikolarım bu kürü soğan suyundan sonra başladığını duymuştum bilmiyorumkismile nasıl olacak kine, adetten sonra mı başlanacak yani

canikolarım bu kürü soğan suyundan sonra başladığını duymuştum bilmiyorumkismile nasıl olacak kine, adetten sonra mı başlanacak yani

canım soğan kürü adetine 15 gün kala içiceksin

aaaaaaaaaaaaaa inanmıyorum bu siteye ilk girdim senin açtığın topic de hamiş oldun allahım mucizeye bak yaaaaa hamilesin resmen süper çok sevindim birden incirin sayesinde mi oldu yanidelikafadulden

canım incir vesile oldu darısı seninde bşına inş. saol

Günaydın canım ben her topiğe elimden geldiği kadar yazmaya çalışıyorum küre devam sanki bu ay olacak öle hissediyorum hadi hayırlısı
Kızlar incir kürünün 2. yarısına devam eden birileri var mı aranızda ?

Nalan ben bu ay Çok ıÇemedım taŞınma telaŞından adet olunca allahım nasıp ederse yıne baŞlıycam

Hılalll canım umut oldun kız bızeee Çok ıÇesım yoktu ama senı gÖrÜnce ıÇıcem gene

Nalan ben bu ay Çok İÇemedİm taŞınma telaŞından adet olunca allahım nasİp ederse yİne baŞlıycam

canım ben ilk yarıyı düzenli içtim bitti 7 gün aradan sonra pazar günü 2. yarıya başladım bakalım ne olacak benim adetimde düzensiz ne adet geldi ne de bebiş bakalım devam ediyorum yinede şansımı denicem bu seferde olmazsa son bir kez daha yapıp tedaviye başlıcam
Senin problem neydi canım?

Canım benım yumoŞlarda tembellık var bıde Çatlama sorunu var herhalde bu ay kıst yapmadım ama yumoŞ geÇ Çatladı gıbı gÖzÜkÜyo yanı bu ayda tırt adetı beklıyorum

Canım benİm yumoŞlarda tembellİk var bİde Çatlama sorunu var herhalde bu ay kİst yapmadım ama yumoŞ geÇ Çatladı gİbİ gÖzÜkÜyo yanİ bu ayda tırt adetİ beklİyorum

anladım canım benimde düzensiz adet olduğundan doktor yumurtlama bozukluğu vardır mutlaka demişti ama devam etmedim o doktora bakalım incirler yumoşlarımızı büyütüp çatlatacak mı?

Back
X