incir kürüne yeni başlayanlar buyrun listemize :)

incir denedim de bu ay ilk defa sanki olmayacak gibi geliyor bana o yüzden

ya bende aynı sen gibiyim kullanıyorum 1-2 ay baktım sonuç yok hemen umutsuzluğa kapılıyorum ibrahim saraçoğlu sitesinde bitane hasta yorumu okudum geçen gün kadan tam 8 ay incir kürü yapmış öle hamile kalmış walla iyi sabır varmış kadında inşallah bizim bebişlerimiz o kadar bekletmez ne demişler çıkmadık candan umut kesilmez :1rolleyes:
Sen devam etmeyecek misin küre?

ya bende aynı sen gibiyim kullanıyorum 1-2 ay baktım sonuç yok hemen umutsuzluğa kapılıyorum ibrahim saraçoğlu sitesinde bitane hasta yorumu okudum geçen gün kadan tam 8 ay incir kürü yapmış öle hamile kalmış walla iyi sabır varmış kadında inşallah bizim bebişlerimiz o kadar bekletmez ne demişler çıkmadık candan umut kesilmez :1rolleyes:
Sen devam etmeyecek misin küre?

gerçeten sabırlı ve azimliymiş kadın ben o kadar olmam heralde incir benim için hayal oldu artık zaten bu ayda olmazsa doktorum beni çağırdı rahimime kamerayla bakıcakmış hayırlısı olsun bakalım

gerçeten sabırlı ve azimliymiş kadın ben o kadar olmam heralde incir benim için hayal oldu artık zaten bu ayda olmazsa doktorum beni çağırdı rahimime kamerayla bakıcakmış hayırlısı olsun bakalım

evet canım ya hayırlısı olsun durumlardan haberdar et ama merak ederimm inş. bu ay hamileyizdir inşallah meleklerimiz bizimledir...

arkadaşlar çok umutsuzsunuz ya biliyorum hepinizi baymıştır bunları içmek bende daha yeni başladım bugün doktora gittim yoğun derecede enfeksiyon dedi çok kötüyüm anlıcanız bu ayda hamilelik planlarım suya düştü 5 aydır hamile kalamıyorum hayırlısı sabredin dua edin yaptığınız şeyleride şifa niyetine için bide dün internette gezerken bi tane kadın yazmış hamile kalamıyomuş onada biri önermiş 1 çay kaşığı polen tozu, 1 çay kaşığı bal aç karnına her sabah yenilecekmiş kadın hamile kalmış daha yapan çok kadında hamile kalmış enfeksiyon için ilaçlarım bitsin sağlığıma kavuşuyum denicem bende zor değil deneyin bence

evet canım ya hayırlısı olsun durumlardan haberdar et ama merak ederimm inş. bu ay hamileyizdir inşallah meleklerimiz bizimledir...

inş. tatlım hamileyizdir haberdar ederim mutlaka

AYYY İÇİMİ BAYDI YAA Bİ ARA KAYNATAMADIM DİYE YEDİM DURDUM YOK YİMEMM DAHAA

bende kaydirigubbakcemile3

Günaydın kızlarrrr,
Öncelikle şu mübarek hayırlı cumalar hürmetine rabbim bize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..
Artık her sabah işe gelir gelmez ilk işim önce i.saraçoğlu sitesinde yorum okumak sonra sizinle yazışmak oluyo:)) Gün boyunca moral oluyosunuz inanın iyi ki aranızdayımm..
Güzel haberlerinizi bekliyorummm..

Günaydın kızlarrrr,
Öncelikle şu mübarek hayırlı cumalar hürmetine rabbim bize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..
Artık her sabah işe gelir gelmez ilk işim önce i.saraçoğlu sitesinde yorum okumak sonra sizinle yazışmak oluyo:)) Gün boyunca moral oluyosunuz inanın iyi ki aranızdayımm..
Güzel haberlerinizi bekliyorummm..

sanada hayırlı cumalar canım inş. bebişlerimizi bize verir Rabbim yüzlerimizi güldürür

hilal doktor size neden tüp bebek önerdi, bize de sperm sayı ve hareketinden dolayı aşılama önerdi

canım tüp bebeğe karar verdik 4 ay önce gittik doktora 3 ay bekleyin doğal yoldan olur dedi sonra olmadı bizde artık tüp bebeğe karar verdik eşimdede morfoloji bozukluğu var o yüzden işi şansa bırakmak istemiyorum

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

ıSıM................................................SAT

mirage1983.................................15 mayıs
ironik..........................................24 mayıs
ddilek.........................................29 mayıs
ayyaz.........................................30 mayıs
ecrin87........................................30 mayıs
g.erkl..........................................30 mayıs
nalim...........................................3 haziran
n_a_l_a_n...................................10 haziran
zambak38..................................

MAYIS AYININ HAMıLELERı :CüvCüv:

Son düzenleme:
canım kürden dolayı galiba herkesin adeti düzensiz oldu nedense

evet canım katılıyorum biz adet düzenler,yumurtlamayı sağlar diye kürleri uyguluyoruz ama sonuç alamıyoruz ne adet geliyo ne hamilelik oluşuyo acaba diyorum bir yerlerde hata mı yapıyoruz kürleri uygularken ilk denemede sonuç alanlara imreniyorum açıkcası

Back
X