incir kürüne yeni başlayanlar buyrun listemize :)

ay hilalcim iyiki eczanelerde yok hemen yüzlerde bir tuhaflık olur eminim,hoş ben öyle şeylerden sıkılmamda internetten alışveriş daha kolay oluyor.

Tamam canım ben olmazsa annemlerİn adresİnİ verİrİm tŞkler bİlgİ İÇİn

rica ederim canım

ay hilalcim iyiki eczanelerde yok hemen yüzlerde bir tuhaflık olur eminim,hoş ben öyle şeylerden sıkılmamda internetten alışveriş daha kolay oluyor.

evet benimde kolay oluyo eczanelerdekine sorduğumda yüzleri tuhaf oluyodu ayyy bende çok sinirleniyodum bilemezsin

Kızlar inş başlığınız size bebek getirsinn :) Rabbim dualarınızı geri çevirmesin :)

arkadaslar bu incir kürünü tam olarak anlatırmısınz 8 ıncıre nekadar su koyacagız ve sert havucu dograyıptamı koyacagız ıcıne ve hergun yenı kaynatıptamı ıcecegz yoksa 1 gun kaynattıgımızı 3 gun falan ıcebılıyomuyuz cokmu kaynatacagız

kızlar benide listeye ekleyin bende 12 nisanda başladım adet tarihim 11 mayıs hadi hayırlısı inşallah

günaydın kızlar küre başladım bu sabah tadıda güzel tatlı tatlı

Kızlar inş başlığınız size bebek getirsinn :) Rabbim dualarınızı geri çevirmesin :)

amin juliacım sende arada uğra çok sevindim inanki geldiğine :) inş. şifasını buluruz

arkadaslar bu incir kürünü tam olarak anlatırmısınz 8 ıncıre nekadar su koyacagız ve sert havucu dograyıptamı koyacagız ıcıne ve hergun yenı kaynatıptamı ıcecegz yoksa 1 gun kaynattıgımızı 3 gun falan ıcebılıyomuyuz cokmu kaynatacagız

tatlım 8-9 inciri 2.5 bardak klorsuz kaynayan suyun içerisine atıyorsun 8 dk kaynatıyosun sonra 1 orta boy havucu küçük küçük kesip onuda atıyosun 4 dk daha kaynatıyosun sonra ocaktan indirip ılımasını bekliyosun ılıdıktan sonra 2 ye bölüyosun yarısını kahvaltıdan 15 dk önce diğer yarısınıda öğle yemeğinden önce içiyosun inş. antabilmişimdir :)

arkadasım nalem bu 20 tane olan ınternetten aldıgınız ne

canım bu ovulasyon testi yumurtlama günlerini tesbit ediyor ona göre ilişkiye girebiliyosun

kızlar benide listeye ekleyin bende 12 nisanda başladım adet tarihim 11 mayıs hadi hayırlısı inşallah

tamam canım senide ekliyorum

kızlar incir yesekte aynı sey olmaz mı

yok canım kaynatsan daha iyi olur hem niye diyorlarki bitkileri kaynatmadan tüketmeyin diye :)

günaydın kızlar küre başladım bu sabah tadıda güzel tatlı tatlı

günaydın canım şifası olsun zemuszemus

İSİM........................KÜRE BAŞLAMA TARİHİ............................SAT

krizantem................27 mart......................................................26 nisan
ecrin87....................22 nisan....................................................29 nisan
nalim.......................14 nisan....................................................10 mayıs
karakaya..................12 nisan...................................................11 mayıs
mirage1983..............22 nisan....................................................15 mayıs
Hilal24.....................21 nisan....................................................19 mayıs

NİSAN AYININ HAMİLELERİ :CüvCüv:

günaydın arkadaşlar aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuss hepsine hoşgeldiniz diyoruma.s.

bende bugun başladım küree hadı hayırlısı kızlarr.bide karanfil falan yazmıssınız napıyorsunuz çayın içinemi atıyorsunuz karanfılı.bende ovulasyon tessti almak istiyorum ama bizim burdakkıı eczanelered yok malseff.hatta bazı arkadaşaların dedııgı gibbi eczaneye sorunca yüzüme bakıyorlar o ne dıye :)
bide ben bu ay klomen kullanmak istıyorum acaba bi sorun olurmukı :bilmiyorumkismile

ya kızlar bu topiğ nasıl kolay bulcam.ben hep ecrin87 kulanıcına ait mesajlara girip ordan giriyorum bu topiğe bunun daha kolay yuolu yokmu.

bidee şu coklu ileti yanıtlıyorsunuz yaa mesela hilalcım sen yapmıssın onu nasıl yapıyorsun canım

Günaydın kızlar,saraçoğlunun sitesinde 15-16 kuru inir diye hatırlıyorum ben ama bi yanlışlık olmasın iyice bi takip edin onu

ayyy yok ben bır daha baslayamam ıncır gormek ıstemıyorum bır muddet ıcım dısım ıncır oldu ınsallah faydası olurda gerek kalmaz bır daha ıcmeme.

butun ıyı dıklerınız ıcın tesekkur ederım kızlar ınsallah allhım hepımıze yardım etsın emeklerımızı bosa cıkarmasın.

benım cıkmam lazım hepınıze ıyı aksamlar.

Canım nezaman adet olman gerekiyor,inşallah işe yaramıştır arkadaşım ya...

Ben ikinci bi sefer başlayamadım senin gibi,adetimde olmadı iyice canım sakıldı...

İnşalah iii haber gelir senden...

Günaydın kızlar,saraçoğlunun sitesinde 15-16 kuru inir diye hatırlıyorum ben ama bi yanlışlık olmasın iyice bi takip edin onu

slm canım evet o sitede 15-16 incir diyor ben yaptım öylee bidamlacık su oldu yarım çay bardagı kaar su cıktı ve çok şekeliydı iççemedim bile sonra 6-7incir denedım hem sabah içebildim hemde öglen 2bardak cıktı yanııı.

slm canım evet o sitede 15-16 incir diyor ben yaptım öylee bidamlacık su oldu yarım çay bardagı kaar su cıktı ve çok şekeliydı iççemedim bile sonra 6-7incir denedım hem sabah içebildim hemde öglen 2bardak cıktı yanııı.

Canım ozaman 6-7 yerine 12-13 tane koy.6-7 incir havuçla beraber gelişen yumurtaları çatlatmak için daha iyiymiş.

Yumurtaların gelişimi için 15-16 incir olarak biliyorum ve bende öyle yaptım.

İnşallah sende faydası olur canım benim...

Canım ozaman 6-7 yerine 12-13 tane koy.6-7 incir havuçla beraber gelişen yumurtaları çatlatmak için daha iyiymiş.

Yumurtaların gelişimi için 15-16 incir olarak biliyorum ve bende öyle yaptım.

İnşallah sende faydası olur canım benim...

yumurta gelişim için 15-16 incir sartmı yaa cok seker gibi oluyor ben yarım litre suya koymustum acaba1litremı yapsam suyu.bide ben yumurtlayamamıstım yumurtam yoktu geçen ay acaba 15-16 incirle yumurtlarmıyım

Back
X