incir kürüne yeni başlayanlar buyrun listemize :)

Canım nezaman adet olman gerekiyor,inşallah işe yaramıştır arkadaşım ya...

Ben ikinci bi sefer başlayamadım senin gibi,adetimde olmadı iyice canım sakıldı...

İnşalah iii haber gelir senden...

canım benım pazartesı adet olmam gerekıyor ınsallah dedıgın gıbı ıse yararda guzel hayırlı haberler alırım.cok ıstıyorum valla oyle boyle degıl yanı.
ıkıncı bır sefer yapmayı dusunumuyorum ben olursa kısmet olmazsa napalım.
canım sen bı test falan yapsaydın bı daha neden gecıkmıs olabılırkı kafanamı takıyosun adetı kafana taktınmı hıc gelmez ınad eder akısına bırak sen bıdaha test al bakalım sendende ınsallah guzel haberler alırız kırmızları gormedden umitler bıtmıs sayılmaz.opuyorumnanaktan

kızlar kac tane ıncır kaynatılmalı dıye sormusunuz?
ben buyuk cezveye 8 tane falan atıyodum bunu gunde 2 kere yapıyodum yanı 1 gunde 15-16 tane falan kaynatmıs oluyordum yumurtlama zamanına yakın havucta attım yatarken ıcecegım suyun ıcıne ınsallah faydası olmustur.bu sekılde yapabılırsınız.

canım benım pazartesı adet olmam gerekıyor ınsallah dedıgın gıbı ıse yararda guzel hayırlı haberler alırım.cok ıstıyorum valla oyle boyle degıl yanı.
canım sen bı test falan yapsaydın bı daha neden gecıkmıs olabılırkı kafanamı takıyosun adetı kafana taktınmı hıc gelmez ınad eder akısına bırak sen bıdaha test al bakalım sendende ınsallah guzel haberler alırız kırmızları gormedden umitler bıtmıs sayılmaz.opuyorumnanaktan

Canımkan testi yaptırdım ben,yok yani kesin.

Kafaya takmıyorum çokta düzenli olurdu zaten benim ilk defa böyle oldu...

Küre bağladım bende bunu.

inş.hamılesındır canım .hayırlısı olsun

günaydın arkadaşlar aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuss hepsine hoşgeldiniz diyoruma.s.

bende bugun başladım küree hadı hayırlısı kızlarr.bide karanfil falan yazmıssınız napıyorsunuz çayın içinemi atıyorsunuz karanfılı.bende ovulasyon tessti almak istiyorum ama bizim burdakkıı eczanelered yok malseff.hatta bazı arkadaşaların dedııgı gibbi eczaneye sorunca yüzüme bakıyorlar o ne dıye :)
bide ben bu ay klomen kullanmak istıyorum acaba bi sorun olurmukı :bilmiyorumkismile

yok canım hem çaya hemde çiğnemeye güzel oluyo ben çay pek sevmediğim için atmıyorum direk çiğniyorum ovulasyon testini eczanelerden bulamazsın ismini bile bilmiyorlar ancak internetten sipariş verebilirsin

ya kızlar bu topiğ nasıl kolay bulcam.ben hep ecrin87 kulanıcına ait mesajlara girip ordan giriyorum bu topiğe bunun daha kolay yuolu yokmu.

bidee şu coklu ileti yanıtlıyorsunuz yaa mesela hilalcım sen yapmıssın onu nasıl yapıyorsun canım

canım alıntının yanında MQ var ona bastıktan sonra alıntı ile cevaplaya basıyosun istediğin kişiye cvp yazabiliyosun

Günaydın kızlar,saraçoğlunun sitesinde 15-16 kuru inir diye hatırlıyorum ben ama bi yanlışlık olmasın iyice bi takip edin onu

evet 15-16 yazıyoda ben yaptığımda suyu kalmıyo ama 8-9 tane attığında havuçta içine katıyosun kolay oluyo 2 bardak çıkıyo

slm canım evet o sitede 15-16 incir diyor ben yaptım öylee bidamlacık su oldu yarım çay bardagı kaar su cıktı ve çok şekeliydı iççemedim bile sonra 6-7incir denedım hem sabah içebildim hemde öglen 2bardak cıktı yanııı.

yumurta gelişim için 15-16 incir sartmı yaa cok seker gibi oluyor ben yarım litre suya koymustum acaba1litremı yapsam suyu.bide ben yumurtlayamamıstım yumurtam yoktu geçen ay acaba 15-16 incirle yumurtlarmıyım

yok şart değil 8-9 tane atsan yeterli

kızlar kac tane ıncır kaynatılmalı dıye sormusunuz?
ben buyuk cezveye 8 tane falan atıyodum bunu gunde 2 kere yapıyodum yanı 1 gunde 15-16 tane falan kaynatmıs oluyordum yumurtlama zamanına yakın havucta attım yatarken ıcecegım suyun ıcıne ınsallah faydası olmustur.bu sekılde yapabılırsınız.

bende öyle yapıyorum

Canımkan testi yaptırdım ben,yok yani kesin.

Kafaya takmıyorum çokta düzenli olurdu zaten benim ilk defa böyle oldu...

Küre bağladım bende bunu.

kür gecikme yapabilr istersen 21 gün tekrardan başlayabilirsin

kızlar kusura bakamayın fazla giremiyorum topiğe bahar temizliğine başladım hamile olmadan bitireyim dedim bellimi olur belki hamile kalırsam işimi yapamam :) arada sırada giriyorum cvplıyorum tekrardan kusura bakmayın

İSİM........................KÜRE BAŞLAMA TARİHİ............................SAT

krizantem................27 mart......................................................26 nisan
ecrin87....................22 nisan....................................................29 nisan
nalim.......................14 nisan....................................................10 mayıs
karakaya..................12 nisan...................................................11 mayıs
mirage1983..............22 nisan....................................................15 mayıs
Hilal24.....................21 nisan....................................................19 mayıs

NİSAN AYININ HAMİLELERİ :CüvCüv:

Son düzenleme:
canım hoşgeldin adetin ilk gününden başlıyosun 21 gün içip bırakıyosun

hoşbulduk.ben araştırıp okuduğuma göre önce soğan kürü rahim temizlensin diye ardından incir kürü öneriyor saraçoğlu siz soğan kürünü yaptınızmı? yurtdışındayım kuru incir bulursam ismimi yazdıracağım hemen adetin 4.gün başlasamda birşey olmaz herhalde

hoşbulduk.ben araştırıp okuduğuma göre önce soğan kürü rahim temizlensin diye ardından incir kürü öneriyor saraçoğlu siz soğan kürünü yaptınızmı? yurtdışındayım kuru incir bulursam ismimi yazdıracağım hemen adetin 4.gün başlasamda birşey olmaz herhalde

ben soğan kürünü yaptım iyi geldi ama aylar önce yapmıştım şimdi de incire başladım soğan kürünü polikistik over ve kisti olanlara öneriyor yok bişey olmaz başlayabilirsin

arkadaslar herkes fikrini yazsın lutfen bende akıntı varmıs yanı ıltıhap koyu mat beyaz yapıskan sekılde ve bu sene ocaktan berı bebıs ıstıyoruz olmuyo dr ye gıttım kan ıdrar testı yaptılar alttan ve ustten ultrasonla baktılar bısı cıkmadı ama akıntı var dedı fitil verdı ama oda gecırmedı sızce ılk once sogan kürü sonra sonramı incir kürü yapsam napsam sogan suyu kokusuda cok fena,yada vitil kullanmaya baslasam ve aynı zamanda incir kürüne baslasam bu ıncır kürünün faydası olan arkadaslar varmı?ve sogan kürü tarıfını verırmısınz ıncırle sogan kurunu aynı zamanda ıcsem olumu acaba????????????????????

arkadaslar herkes fikrini yazsın lutfen bende akıntı varmıs yanı ıltıhap koyu mat beyaz yapıskan sekılde ve bu sene ocaktan berı bebıs ıstıyoruz olmuyo dr ye gıttım kan ıdrar testı yaptılar alttan ve ustten ultrasonla baktılar bısı cıkmadı ama akıntı var dedı fitil verdı ama oda gecırmedı sızce ılk once sogan kürü sonra sonramı incir kürü yapsam napsam sogan suyu kokusuda cok fena,yada vitil kullanmaya baslasam ve aynı zamanda incir kürüne baslasam bu ıncır kürünün faydası olan arkadaslar varmı?ve sogan kürü tarıfını verırmısınz ıncırle sogan kurunu aynı zamanda ıcsem olumu acaba????????????????????

arkadaslar bırde şunu sormayı unutmusum ben ıncır kürüne adetım baslayıp bıttıkten sonramı ıcmeye baslayayım adetımın olmasına 1 hafta var adtelıykende ıcsek bı sorun olurmuymus ve bu incir kürünü kim tavsıye etmıs

akıntınız varmış işte tam soğan kürü size uygun.soğan kürüde incir kürü de ibrahim saraçoğulana ait.aynı anda içseniz olmaz.saraçoğlunun sitesine girin yada google dan araştırın nasıl yapıldığını öğrenin kendiniz okumanız daha iyi ama soğan kürü bir adet kahverengi kabuklu beyaz soğanı 4 e bölüp klorsuz 2.5 bardak suya atıp kaynatıyorsunuz sabah ve akşam yemeklerde öne ılınınca içiyorsunuz

arkadaşlar allah herkesin gönlüne göre versin bende 5sene dir hamile kalamıyordum bende çörek otu tarçın bal normal bal ve elimde kuru incir yedim adetimin 2ci gününden itibaren 1ay yaptım adet oldum oay da yapacaktım yapamadım ama oay benim meleğim gelmiş çörek otundan sonra 1kere adet gördüm birdahaki ay hamile kaldım sizlere biraz olsun moral olsun diye yazıyorum ben 5sene bekledim olmuyordu allahım sizlerede nasip etsin

kızlar kusura bakamayın fazla giremiyorum topiğe bahar temizliğine başladım hamile olmadan bitireyim dedim bellimi olur belki hamile kalırsam işimi yapamam :) arada sırada giriyorum cvplıyorum tekrardan kusura bakmayın

kolay gelsin canım sana .hadı bakalım inş.hamıleee kalırsın :)bende hafta sonu başlıyacam temizliğee

canım fitili kullan bende akıntı cok fazla oluyordu doktorum fitil verdi vee geçti akıntım.
15günde soğan kürü uyguladım kendımee onunda faydası oldu galıbaa.

arkadaşlar allah herkesin gönlüne göre versin bende 5sene dir hamile kalamıyordum bende çörek otu tarçın bal normal bal ve elimde kuru incir yedim adetimin 2ci gününden itibaren 1ay yaptım adet oldum oay da yapacaktım yapamadım ama oay benim meleğim gelmiş çörek otundan sonra 1kere adet gördüm birdahaki ay hamile kaldım sizlere biraz olsun moral olsun diye yazıyorum ben 5sene bekledim olmuyordu allahım sizlerede nasip etsin

senın adına cok sevındım canım rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin.evetbende duymustum bal tarcın çörek otuyla hamıle kalan çok kişi olmusss bakalım rabbim bizede nasip eder inş..

inşallah canım alah herkesin göbüşünü doldursun gerçektenzor ama allah sonunda güldürüyor

ben bide meyrem suresini okudum 40gün ara vermeden hastalandığımda annem okudu 3gün oruç tututum kuran bittikten sonra bunuda deneyin derim ben 1yıldır tedavi görmüyordum bıkmıştım

Canım günaydın,bende başlamayı düşünüyorum çörekotuna bu ay.birde onunla beraber adaçayıda içince daha iyi oluyomuş diye duydum ama,sen nasıl yaptın arkadaşım,miktarını falan

Birde ikinci gününden itibaren kaç gün yaptın canım.Bizi bilgilendirirsen çok sevinirim canım ya...

Back
X