incir kürüne yeni başlayanlar buyrun listemize :)

Hilal topiğin hayırlı olsun demeye geldim. Allah tüm isteyenlere nasip etsin, incir kürü de vesile olsun inşallah

amin canım amin sagolll bende okuyayım o zaman 40günmü fazla okusak olurmu yoksa sadece 40günmü

bende kullanıom kızlar. benim doktor askı memnudaki firdevs hanım gibi . ona sordum kullanım mi die. bana her okuduguna inanma dedi. ama bu ay gittigimde sağda cok güzel bi folikül var dedi.:) demek ki bi etkisi olmuş.

ben 2ci günü başladım sabah akşam aç karnına bir kaba yapıyordum 3gün veya 4günlük 3çaykaşığı yiyiyordum yapılışıda yani ben öyle yaptım 3çer tatlı kaşığı hepsinden yaptım yedim ben tarçınla çörekotundan nefret ederim ama suyla zorla yedim

çörek otunu ezin bezin içine koyun keserle çekiçle ezin toz yapın

ben elimde yedim inçiri 4_5 tane felan günde
ha bide adaçayı içtim ama hazır içmiştim onuda 10gün içiyorsun

ç.t.b da 2ci günden itibaren 12gün yedim artıık bilmiyorum belki bu vesile olmuştur çünki benim ümitlerim bitmişti 1 kere adet gördüm bu karışımdan sonra tekrar yapacaktım adet görünce ama ç.tçını sevmediğmden yapamdım allah nasip etti meleğim geldi çok şükür

kızlar allah hepinizin göbüşlerini doldursun inşallah allahtan ümit kesilmez ben hep kendimi böyle teselli ettim 6cıseneme girmiştim artık

bol şanslar hepinize:teselli:

Sağol canım allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

GÜnaydın kızlar kÜre devam ben ıÇıne havuÇta atıyorum ınŞ.hayırlı sonuÇ olur

hayırlı olsun canım ALLAH kucağına almayı nasip etsin gerçekten moral oldun bize

Hilal topiğin hayırlı olsun demeye geldim. Allah tüm isteyenlere nasip etsin, incir kürü de vesile olsun inşallah

hoşgeldin canım saol inş. burdaki arkadaşları hamile çıkartıcaz

bende kullanıom kızlar. benim doktor askı memnudaki firdevs hanım gibi . ona sordum kullanım mi die. bana her okuduguna inanma dedi. ama bu ay gittigimde sağda cok güzel bi folikül var dedi.:) demek ki bi etkisi olmuş.

yumurtalıklardaki iltihapları temizlemiyomuş bide yumurtayı kaliteli yapıyomuş

GÜnaydın kızlar kÜre devam ben İÇİne havuÇta atıyorum İnŞ.hayırlı sonuÇ olur

evet tatlım iyi yapıyosun bende havuç katıyorum

kızlar ben yokken topiği yanlız bırakmamışsınız hepinize teşekkürler temizliğim hala bitmedi ama ben bittim annemde yardım ediyo saolsun haftaya kadar bitiririm

bu incir kürüne ne zaman başlaıyosunuz arkadaslar adet günündemi veya adetten ne kadar sonra???bende yapmak istiyorumm 2.5 senedir uğraşıyorum belki bi faydasını görürüm

ben geçen sene 3 gün yaptım araya taşınma falan girince bıraktım yine başlıcam ne eşimde ne de bende bi sorun yok kızlar hayırlısı bakalım

selam kızlar.....
bugun benım adet gunum bakalım nolcak bugun olmazsam yarında beklıycem adetımı.
ınsallah ıncırler ıse yaramıstır mujdelı haber vermeyı cok ıstıyorum hayırlısıyla.
ama bende hıcbır belırtı yok hanı adetten once goguslerımız agırı sıser ya bende o hıcccc yok yaa sadece uyku cok var baska hıcbısey yok adetten once boyle goguslerde agrı olmaması neden kı?

bu incir kürüne ne zaman başlaıyosunuz arkadaslar adet günündemi veya adetten ne kadar sonra???bende yapmak istiyorumm 2.5 senedir uğraşıyorum belki bi faydasını görürüm

canım ben adetın 3. gunu basladım yumurtlama zamanı bıtıyor oyle baslayınca.ınsallah sende faydasını gorursun.

GÜnaydın kızlar sankı akıntım artmaya baŞladı galıba ıŞe yarıyo ıncır suyu ınŞŞŞŞŞŞŞ

günaydın canım inş.incir iyi gelirde mutlu haberi verirsin bizlere.olmazsada üzülme inş.bidahakı ay olurrr.

GÜnaydın kızlar sankİ akıntım artmaya baŞladı galİba İŞe yarıyo İncİr suyu İnŞŞŞŞŞŞŞ

günaydın canımm.evet bendede işe yaramaya başladı :lepi:

hadi ecrin ben geç başladım olmama ,htimali var ama sende inş.tutar canımm

hadi ecrin ben geç başladım olmama ,htimali var ama sende inş.tutar canımm

pek tutcanı sanmıyorum ama inş.tutar canım yaa.benım eşimde varıkosl var amelıyat olması lazımm amelıyat olmadan benım işim zor gibi ama inş.tutarr.rabbim hepimizi güldürür inş.

İSİM........................KÜRE BAŞLAMA TARİHİ............................SAT

krizantem................27 mart......................................................26 nisan
ecrin87....................22 nisan....................................................29 nisan
nalim.......................14 nisan....................................................10 mayıs
karakaya..................12 nisan...................................................11 mayıs
mirage1983..............22 nisan....................................................15 mayıs
Hilal24.....................21 nisan....................................................19 mayıs

NİSAN AYININ HAMİLELERİ :CüvCüv:

kızlar eklemediğim isimler varsa söyleyin ekleyeyim krizantem sıra senin bugün inş. hamişsindir bizlere morel olur

kızlar eklemediğim isimler varsa söyleyin ekleyeyim krizantem sıra senin bugün inş. hamişsindir bizlere morel olur

listen süper canım inş.hepimiz hamıle kalcaz.evet yaa krizantem ne durumda acababilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…