inşallah canım alah herkesin göbüşünü doldursun gerçektenzor ama allah sonunda güldürüyor
ben bide meyrem suresini okudum 40gün ara vermeden hastalandığımda annem okudu 3gün oruç tututum kuran bittikten sonra bunuda deneyin derim ben 1yıldır tedavi görmüyordum bıkmıştım
ben 2ci günü başladım sabah akşam aç karnına bir kaba yapıyordum 3gün veya 4günlük 3çaykaşığı yiyiyordum yapılışıda yani ben öyle yaptım 3çer tatlı kaşığı hepsinden yaptım yedim ben tarçınla çörekotundan nefret ederim ama suyla zorla yedim
çörek otunu ezin bezin içine koyun keserle çekiçle ezin toz yapın
ben elimde yedim inçiri 4_5 tane felan günde
ha bide adaçayı içtim ama hazır içmiştim onuda 10gün içiyorsun
ç.t.b da 2ci günden itibaren 12gün yedim artıık bilmiyorum belki bu vesile olmuştur çünki benim ümitlerim bitmişti 1 kere adet gördüm bu karışımdan sonra tekrar yapacaktım adet görünce ama ç.tçını sevmediğmden yapamdım allah nasip etti meleğim geldi çok şükür
kızlar allah hepinizin göbüşlerini doldursun inşallah allahtan ümit kesilmez ben hep kendimi böyle teselli ettim 6cıseneme girmiştim artık
bol şanslar hepinize:teselli:
arkadaşlar allah herkesin gönlüne göre versin bende 5sene dir hamile kalamıyordum bende çörek otu tarçın bal normal bal ve elimde kuru incir yedim adetimin 2ci gününden itibaren 1ay yaptım adet oldum oay da yapacaktım yapamadım ama oay benim meleğim gelmiş çörek otundan sonra 1kere adet gördüm birdahaki ay hamile kaldım sizlere biraz olsun moral olsun diye yazıyorum ben 5sene bekledim olmuyordu allahım sizlerede nasip etsin
Hilal topiğin hayırlı olsun demeye geldim. Allah tüm isteyenlere nasip etsin, incir kürü de vesile olsun inşallah
bende kullanıom kızlar. benim doktor askı memnudaki firdevs hanım gibi . ona sordum kullanım mi die. bana her okuduguna inanma dedi. ama bu ay gittigimde sağda cok güzel bi folikül var dedi.:) demek ki bi etkisi olmuş.
GÜnaydın kızlar kÜre devam ben İÇİne havuÇta atıyorum İnŞ.hayırlı sonuÇ olur
bu incir kürüne ne zaman başlaıyosunuz arkadaslar adet günündemi veya adetten ne kadar sonra???bende yapmak istiyorumm 2.5 senedir uğraşıyorum belki bi faydasını görürüm
selam kızlar.....
bugun benım adet gunum bakalım nolcak bugun olmazsam yarında beklıycem adetımı.
ınsallah ıncırler ıse yaramıstır mujdelı haber vermeyı cok ıstıyorum hayırlısıyla.
ama bende hıcbır belırtı yok hanı adetten once goguslerımız agırı sıser ya bende o hıcccc yok yaa sadece uyku cok var baska hıcbısey yok adetten once boyle goguslerde agrı olmaması neden kı?
GÜnaydın kızlar sankİ akıntım artmaya baŞladı galİba İŞe yarıyo İncİr suyu İnŞŞŞŞŞŞŞ
hadi ecrin ben geç başladım olmama ,htimali var ama sende inş.tutar canımm
İSİM........................KÜRE BAŞLAMA TARİHİ............................SAT
krizantem................27 mart......................................................26 nisan
ecrin87....................22 nisan....................................................29 nisan
nalim.......................14 nisan....................................................10 mayıs
karakaya..................12 nisan...................................................11 mayıs
mirage1983..............22 nisan....................................................15 mayıs
Hilal24.....................21 nisan....................................................19 mayıs
NİSAN AYININ HAMİLELERİ :CüvCüv:
kızlar eklemediğim isimler varsa söyleyin ekleyeyim krizantem sıra senin bugün inş. hamişsindir bizlere morel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?