Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
22 nİsan kÜre baŞlama satı ara kanamaya gÖre vermİyİm ben 15 mayıs canım dİyİm ortası olsun
22 nİsan kÜre baŞlama satı ara kanamaya gÖre vermİyİm ben 15 mayıs canım dİyİm ortası olsun
ayy demeee bak moralım bozuldu sımdı okadar ugrastım 20 gun boyunca ınsallah benım lekelenme ıyıye ısarettır cok uzulurum sonra.
İnşallah canım benim,herşey nasip kısmet
canım senındemı ara kanama oldu? ıncırı ıcerkenmı oldu? Bırde yumurtlama zamanındamı oldu?ayy cok soru sordum..yoruldum:))
incir kürü kullanan arkadaşlar kürü uygularken ovulasyon gününüzü tesbit edebildiniz mi,ovulasyonun daha erken ya da geç olduğu oluyor mu acaba merak ettim
Kızlar ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar.inşallah en kısa zamanda hamile haberlerini duyarız burdan.[/QUOTE)
SANADA İYİ AKŞAMLAR CANIM inş.
Kızlar azÖnce bİ arkadaŞım dedİ Şİmdİ beŞ gÜn bÖyle İncİr kÜrÜ uygulayacaĞım sonrada İÇİne havuÇ atıcam oda Çatlatmaya yarıyomuŞ
canım bende öyle yapıyorum yumutalarının kolay çatlamasını sağlıyormuş
canım senındemı ara kanama oldu? ıncırı ıcerkenmı oldu? bırde yumurtlama zamanındamı oldu?ayy cok soru sordum..yoruldum:))
kızlar bu ara kanama herkeste oluyomu belki yerleşme kanamasıdır :)
yok canım benim kist vardı soğan suyu içtim atmışım doktor 2 ay doğum kont.hapı vermişti ben 10 günde attım soğan susyuyla çok sevinçliyim bu yüzden ohhh sürekli tekrarlıyo çünkü 5 cmlik bi kist vardı belki sende de öyle biş vardı attın kurtuldum benim son 4 ayım hep ara kanamayla geçiyo
Yaa doktor bana oluruna bırak dedİ Şİncİk yarın ateŞİmİde ÖlÇmeye baŞlıyayımmı ben ben bİde karanfİl atıcam Çayımın İÇİne gÜnde 2-3 tane oda İyİ gelİyomuŞ