Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Soğan kürüm bitti incire yarınmı başlayacağım?
Arkadaşlar incir kürüne ne zaman başlanıyo belirli bir günü varmı adet öncesi veya sonrası??
Kızlar incir kürü adet gecikmesine mi neden oluyr. Bir de ben adetin 13. günü başlamıştım incir kürüne. 7-8 gün devam ettim. Bıraktım. O ay adetim zamanıda geldi. Bu aygecikme var. İncir kürü o ayki değil de bir sonraki adeti gecktirir mi. Bir de başladığım ay doktor 13. gün benm yumurtalarım görememişti ultrasonda. Çatlamış olsa da görürdük dedi.Bilmiyorum ama acaba 13. güne kadar yumuta geliştirmeyip incir kürüyle yumurta geliştirmiş olma durumu söz konusu olur mu. Çünkü ben normalde düzenli olarak 26 günde adet olurum, en fazla 29 olur. Bu gün 35. gün. Hiçbir belirtim yok. İlişki 22. günde.ve 4 gün sonrasında adet ama 2gün sürdü sadece. Bu ay da gecikme oldu. Bir de kıvamı çok koyu idi. Pede yapışıyordu, sıvamış gibi.Sanki kan değil de başka şey gibiydi. Bir de bir ara çok akıntım oldu, süt kesiği gibi. Her yerime yapıştı. Mantar falan mı oldum diye şüphe duydum.Ama 4-5 gün sürdü geçti. Mantar olsa devam ederdi heralde değil mi?
Yani merak ettiğim geçen ay yaptığım incir kürü yumurtalarmı sonradan geliştirmiş ve ben 22. gündeki ilişkide hamile kalıp 26 günde yerleşme kanaması yaşamış olabilir miyim? Hiç bir belirtim de yok. Sadece açık havada yürüyüşe çıkarsam hafif hafif baş dönmesi oluyor. O da oksijen çarpmasıdır belki. Test yapmak istemiyorum. Çünkü - çıkınca çok üzülyorum. Gerç, Cumartesi randevum var dr'umla. Öğrenirim sonucu ama negatif çıkarsa en azından bir bilgim olmuş olur. İncir kürü 7-8 gün kullanımında bir sonraki ayın adetinde gecikme oluşturur mu?Eğer o üzden geciktiyse bir daha kullanmayacağım. Cevap yazarsanız sevinirim.[/QUOTE
canım merhaba.yazını okuyunca demekkı yalnız degılmısım dedım bende 3 gun once ıncır kurunun son ıkıncı 21 ını tamamladım ve adetımı beklemedeyım bırıncı 21 de kür biter bitmez adet olmustum ama bu sefer öyle olmad bende senın gıbı test yapmaya korkuyorum acayıp bir bel agrım var tuvalete girip çıkıyorum adet olmaıgımı görunce bir sevınç...inşallah ıkımızde hamileyızdır:18: